- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi pinkhouse34
Canım var belli oluyor bugun yaptın mı acaba bugun ki daha koyu çıkarBu sekilde sun yaptigim AMA erken gebelik testi atm cimmadi nasil olsa diye bi anlik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım var belli oluyor bugun yaptın mı acaba bugun ki daha koyu çıkarBu sekilde sun yaptigim AMA erken gebelik testi atm cimmadi nasil olsa diye bi anlik
çıktı kuzum 0.23 doktor sökturucu verdi tarlusal başladım bugün adet olunca 2. gunu gelicem basliycaz tedaviye insalalhinsallah canim dualarim seninle insallah yüksek cikar degerin. kac saat sonra cikacak az kalmistir
Canım var belli oluyor bugun yaptın mı acaba bugun ki daha koyu çıkar
Gittim bende pazartesi canım birsuru test yaptı pazartesi smear alacaklar tekrar. Muhtemelen tarlusalı iç dicek bana gecen hafta salı vermişti doktor 9.gun gecikmedeyken ben içmemiştim. Hormonlarım falan iyi gözüküyo herşey iyi ultrasonla bakacakmış alttan oyle dedi.evet kizlar 15. gün bugün hala adet olmadim ne leke var ne vs bugun geldim yine doktoruma kan verdim bakalim sonuclara göre herşey belli olacak dua edin nolur kızlar @adel8893 @Tatlianne20 @AloeeVeraa vuslatahasretim @Alene Mevayigit
adet olmadan hangi hormonlar bakiliyorki en iyi hormonlara adetli iken bakiliyor cnm banada tarlusal verdi basladim olunca 2. gunu gidicemGittim bende pazartesi canım birsuru test yaptı pazartesi smear alacaklar tekrar. Muhtemelen tarlusalı iç dicek bana gecen hafta salı vermişti doktor 9.gun gecikmedeyken ben içmemiştim. Hormonlarım falan iyi gözüküyo herşey iyi ultrasonla bakacakmış alttan oyle dedi.
Benim kanama oldu vermeden bir gun once pıhtı gibi geldi ve verdikten bir gun sonrasına kadar da akıntı da sadece kahve leke vardı. 2 yada 3 gune bi leke oldu bende ya kahve sürekli hasta gibiydim ama adet de olmamıştım yani.adet olmadan hangi hormonlar bakiliyorki en iyi hormonlara adetli iken bakiliyor cnm banada tarlusal verdi basladim olunca 2. gunu gidicem
Doktora gittim salı günü canım. Kan aldı butun gebelik için gerekn tahlilleri yaptı. Hormonlarıma bakabilirmisinz dedim. Adetlimisin dedi leke gelmişti bir gun Oncesinde pıhtı gibi sonra kahveye döndü. 2 gun kesildi şimdi o da. Hormon testi de yapmış baktım da bi sıkıntı yok gibi gözüküyo ama adetli değildim tam ne kadar dogru bilemem. Lekelenmeyi de adetten sayıyıiolar demekki. Pazartesi sonuçla birlikte gel smear alacaz alttan ultrasonla bakılacak dedi. Bekliyorum. Söktürücü tarlusal verir sanırım ama zaten benim bu aydakü adet gunume az kaldı 6 gun içmem beklerim yine inatla adet olmayı. İlaçla olmak istemiyorum çünküMerhaba naptınız acaba merak ettim doktora göründünüz mu bende de hemen hemen aynı durumlar oldu bu ay belirtiler sanki gebelik gibiydi sonra lekelenme oldu sonra tuvalete oturdukça kanama oldu çok da sürmedi. yalnız benim prolaktin hormonum da yüksek ondan kaynaklanmış olabilir
Tarlusal ben de kullandım açıkçası değişen bisey olmadi yine az oldu kanamaDoktora gittim salı günü canım. Kan aldı butun gebelik için gerekn tahlilleri yaptı. Hormonlarıma bakabilirmisinz dedim. Adetlimisin dedi leke gelmişti bir gun Oncesinde pıhtı gibi sonra kahveye döndü. 2 gun kesildi şimdi o da. Hormon testi de yapmış baktım da bi sıkıntı yok gibi gözüküyo ama adetli değildim tam ne kadar dogru bilemem. Lekelenmeyi de adetten sayıyıiolar demekki. Pazartesi sonuçla birlikte gel smear alacaz alttan ultrasonla bakılacak dedi. Bekliyorum. Söktürücü tarlusal verir sanırım ama zaten benim bu aydakü adet gunume az kaldı 6 gun içmem beklerim yine inatla adet olmayı. İlaçla olmak istemiyorum çünkü
Eskiler gecikmesi iyiye işaret derler sebepsiz yere gecikiosa eger yakın zamanda hamile kalınıo muş. Rahim hazırlanıomuş gebeliğe.Tarlusal ben de kullandım açıkçası değişen bisey olmadi yine az oldu kanama
Bende gec sollenme geciriyorum benimde adetim in 13.günü 25di.şuan 2 binleri buldu. Keseyi acaba ne zaman gordunuz. Ben 2000binlerde net keseyi göremedimdeBenim geç döllenme olmuştu adetim gecikti 5.gun test yaptim cikmadi 10 yada 11.gun cok silik çikmişti 13.gündü sanırım kan testi 35 di sonra yavaş yavaş sağlıklı gebelik oluştu.Hemen çikmayabiliyor.Ultrasona girdikten sonra da regl tarihimi 10 gun ileri çekerek güncellediler.
Okuduğum en güzel yorumdu inşallah öyle olurEskiler gecikmesi iyiye işaret derler sebepsiz yere gecikiosa eger yakın zamanda hamile kalınıo muş. Rahim hazırlanıomuş gebeliğe.
Allah büyük. Hayırlısı olsun Rabbim iman nasip etsin. Allah katında temiz nesiller nasip etsin size bize cümlesine.Okuduğum en güzel yorumdu inşallah öyle olur
Amiiiin çok amin cümlemize inşallah isteyen bekleyen herkese nasip etsin RabbimAllah büyük. Hayırlısı olsun Rabbim iman nasip etsin. Allah katında temiz nesiller nasip etsin size bize cümlesine.
üzüldüm canim insallah birdahakine olur..çıktı kuzum 0.23 doktor sökturucu verdi tarlusal başladım bugün adet olunca 2. gunu gelicem basliycaz tedaviye insalalh
Ben salı günü tekrar kan testi yapcam. İnşallah o zaman çıkar. Adetim 9 gün geçmiç olacak varsa çıkar herhalde. Göğüslerim de iyice şişti ağrımaya başladı. Senin kaç gün geçti belirtilerin var mı? İnşallah hayırla sonuçlanır.Canım aynı durum bendede var atin 13 adet olmam gerekiyordu olmadım bi hafta sonrasın kan testi 0.100 cıktı negatif ama ben hala adet olmadım sabah idrar testi yaptım oda negatif ilk defa bu şekilde gecikti acaba geç döllenme mi diye düşünmuyo degilim