• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEC DÖLLENME YAŞAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım var belli oluyor bugun yaptın mı acaba bugun ki daha koyu çıkar 💓

Hayir yapmadim. Beni erken gebelik testi dusunduruyor yani onda neden cikmasi diyorum regl olurum negatifi gorunce sandim o da gelmedi. Eczane bulundugum yere uzak bugunde olmazsam artk yarin sanirim yone yapicam dayanamayip

Selam kızlar benimde bugün adetin gecikeli bi hafta oldu ilk testi adete bi hafta kala kan testi negatif cıktı ikinci test adet günü yaptırdım yine negatif hiç agrım sızım da yok iyice kafam karıştı normalde 29 günde bir oluyodum şimdi 36 gün oldu hiç bu kadar gecikmemişti sonuç negatif çıkar diye testte yapmak istemiyorum biraz daha mi beklemeliyim hic hamilelik belirtiside hissetmiyorum 😔

evet kizlar 15. gün bugün hala adet olmadim ne leke var ne vs bugun geldim yine doktoruma kan verdim bakalim sonuclara göre herşey belli olacak dua edin nolur kızlar @adel8893 @Tatlianne20 @AloeeVeraa vuslatahasretim vuslatahasretim @Alene Mevayigit Mevayigit
Gittim bende pazartesi canım birsuru test yaptı pazartesi smear alacaklar tekrar. Muhtemelen tarlusalı iç dicek bana gecen hafta salı vermişti doktor 9.gun gecikmedeyken ben içmemiştim. Hormonlarım falan iyi gözüküyo herşey iyi ultrasonla bakacakmış alttan oyle dedi.

Gittim bende pazartesi canım birsuru test yaptı pazartesi smear alacaklar tekrar. Muhtemelen tarlusalı iç dicek bana gecen hafta salı vermişti doktor 9.gun gecikmedeyken ben içmemiştim. Hormonlarım falan iyi gözüküyo herşey iyi ultrasonla bakacakmış alttan oyle dedi.
adet olmadan hangi hormonlar bakiliyorki en iyi hormonlara adetli iken bakiliyor cnm banada tarlusal verdi basladim olunca 2. gunu gidicem

adet olmadan hangi hormonlar bakiliyorki en iyi hormonlara adetli iken bakiliyor cnm banada tarlusal verdi basladim olunca 2. gunu gidicem
Benim kanama oldu vermeden bir gun once pıhtı gibi geldi ve verdikten bir gun sonrasına kadar da akıntı da sadece kahve leke vardı. 2 yada 3 gune bi leke oldu bende ya kahve sürekli hasta gibiydim ama adet de olmamıştım yani.

Merhaba naptınız acaba merak ettim doktora göründünüz mu bende de hemen hemen aynı durumlar oldu bu ay belirtiler sanki gebelik gibiydi sonra lekelenme oldu sonra tuvalete oturdukça kanama oldu çok da sürmedi. yalnız benim prolaktin hormonum da yüksek ondan kaynaklanmış olabilir
Doktora gittim salı günü canım. Kan aldı butun gebelik için gerekn tahlilleri yaptı. Hormonlarıma bakabilirmisinz dedim. Adetlimisin dedi leke gelmişti bir gun Oncesinde pıhtı gibi sonra kahveye döndü. 2 gun kesildi şimdi o da. Hormon testi de yapmış baktım da bi sıkıntı yok gibi gözüküyo ama adetli değildim tam ne kadar dogru bilemem. Lekelenmeyi de adetten sayıyıiolar demekki. Pazartesi sonuçla birlikte gel smear alacaz alttan ultrasonla bakılacak dedi. Bekliyorum. Söktürücü tarlusal verir sanırım ama zaten benim bu aydakü adet gunume az kaldı 6 gun içmem beklerim yine inatla adet olmayı. İlaçla olmak istemiyorum çünkü

Doktora gittim salı günü canım. Kan aldı butun gebelik için gerekn tahlilleri yaptı. Hormonlarıma bakabilirmisinz dedim. Adetlimisin dedi leke gelmişti bir gun Oncesinde pıhtı gibi sonra kahveye döndü. 2 gun kesildi şimdi o da. Hormon testi de yapmış baktım da bi sıkıntı yok gibi gözüküyo ama adetli değildim tam ne kadar dogru bilemem. Lekelenmeyi de adetten sayıyıiolar demekki. Pazartesi sonuçla birlikte gel smear alacaz alttan ultrasonla bakılacak dedi. Bekliyorum. Söktürücü tarlusal verir sanırım ama zaten benim bu aydakü adet gunume az kaldı 6 gun içmem beklerim yine inatla adet olmayı. İlaçla olmak istemiyorum çünkü
Tarlusal ben de kullandım açıkçası değişen bisey olmadi yine az oldu kanama

Ben test yaptim yok negatif cikti demekki test cizgisiymis. Umarim yakn zamanda regl olurum artk regl olmayi beklicem baska testte yapmicam.. kismet bi sonraki aya insallah bekleyen herkes mutlu haberi alir

Benim geç döllenme olmuştu adetim gecikti 5.gun test yaptim cikmadi 10 yada 11.gun cok silik çikmişti 13.gündü sanırım kan testi 35 di sonra yavaş yavaş sağlıklı gebelik oluştu.Hemen çikmayabiliyor.Ultrasona girdikten sonra da regl tarihimi 10 gun ileri çekerek güncellediler.
Bende gec sollenme geciriyorum benimde adetim in 13.günü 25di.şuan 2 binleri buldu. Keseyi acaba ne zaman gordunuz. Ben 2000binlerde net keseyi göremedimde

Kızlar merhaba. Benim adetim düzenlidir. Hiç şaşmaz en fazla 1 gün erken ya da 1 gün geç olurdum. Normalde 14 temmuzda adet olmam gerekirdi olmadım. 18inde kan verdim 0.10 çoktı yani negatif. Henüz adet de olmadım. Geç döllenme olabilir mi?

:dua:Neden kimse soruma cevap vermiyor? Bu süreçte insan tecrübeli kişilerden bir şeyler duymak istiyor. Herkes dua etsin lütfeen:dua:

Canım aynı durum bendede var atin 13 adet olmam gerekiyordu olmadım bi hafta sonrasın kan testi 0.100 cıktı negatif ama ben hala adet olmadım sabah idrar testi yaptım oda negatif ilk defa bu şekilde gecikti acaba geç döllenme mi diye düşünmuyo degilim🙄

Canım aynı durum bendede var atin 13 adet olmam gerekiyordu olmadım bi hafta sonrasın kan testi 0.100 cıktı negatif ama ben hala adet olmadım sabah idrar testi yaptım oda negatif ilk defa bu şekilde gecikti acaba geç döllenme mi diye düşünmuyo degilim🙄
Ben salı günü tekrar kan testi yapcam. İnşallah o zaman çıkar. Adetim 9 gün geçmiç olacak varsa çıkar herhalde. Göğüslerim de iyice şişti ağrımaya başladı. Senin kaç gün geçti belirtilerin var mı? İnşallah hayırla sonuçlanır.

Back