- Konu Sahibi pinkhouse34
-
Bence çarşamba perşembe gibi de sen yaptır. Gebelik varsa çıkar zaten değilse en azından kadın doğum uzmanına gidersin. Ben de adetime bir hafta kala aşılama için randevu almıştım. 25 temmuza randevum var inşallah gebelik vardır da gerek kalmazBenimde 9 gün oldu canım adet ağrısı gibi bi haftadır var ama olmuyorum cok akintim vardı bugün ve iki gündür göğüslerim ucu cok aciyor bende bi hafta geçsin yaptrcam tekrar test bakalım
Rabbim inşallah hayırlısıyla bebişlerimizin varlığını görmeyi nasip etsin. İnşallah pozitif sonuçlar alırız. Tabiki yazarım canım. Senden yaz mutlakaDün belim cok ağrıdı karnım o kadar sis ki ama negatif çıktıkça moralim düşüyor benimde o yuzden olmadi ole yaparim canım ilk defa bu kadar gecikti bakalım inşallah rabbim isteyenlere nasip etsin:) güzel haber alırsan yazarsın:)
kızlar insalalh sizinki geç dollenemdir bende adetim 9 gün gecikmisti kan verdim 0.22 çıktı 1 hafta sonra bidaha ver dedi doktor 15. gün gecikme ile yaptirdim kan 0.19 cikti yok ama geciktim tarlusal verdi doktorum kullaniyorum yarın bitecek bakalim adet olacakmiyimBen salı günü tekrar kan testi yapcam. İnşallah o zaman çıkar. Adetim 9 gün geçmiç olacak varsa çıkar herhalde. Göğüslerim de iyice şişti ağrımaya başladı. Senin kaç gün geçti belirtilerin var mı? İnşallah hayırla sonuçlanır.
cnm benimde ilk defa 15 gun geciktiDün belim cok ağrıdı karnım o kadar sis ki ama negatif çıktıkça moralim düşüyor benimde o yuzden olmadi ole yaparim canım ilk defa bu kadar gecikti bakalım inşallah rabbim isteyenlere nasip etsin:) güzel haber alırsan yazarsın:)
canm ben tarlusal kullanmaya basladim kullandinmi sen son durum ne sendeGittim bende pazartesi canım birsuru test yaptı pazartesi smear alacaklar tekrar. Muhtemelen tarlusalı iç dicek bana gecen hafta salı vermişti doktor 9.gun gecikmedeyken ben içmemiştim. Hormonlarım falan iyi gözüküyo herşey iyi ultrasonla bakacakmış alttan oyle dedi.
tatlim bende senin gibi ya 2 gün erken ya 3 gün gec olurdum ama bu ay 15 gun geciktim kan verdim.negatf tarlusal kullandim yarın bitecek bakalim olacakmiymKızlar merhaba. Benim adetim düzenlidir. Hiç şaşmaz en fazla 1 gün erken ya da 1 gün geç olurdum. Normalde 14 temmuzda adet olmam gerekirdi olmadım. 18inde kan verdim 0.10 çoktı yani negatif. Henüz adet de olmadım. Geç döllenme olabilir mi?
Sabah test yaptım dikkatli bakınca silik bir çizgi var. Yarın erken gebelik testi yapcamona göre de kan testi yapcam. Hayırlısı olsuntatlim bende senin gibi ya 2 gün erken ya 3 gün gec olurdum ama bu ay 15 gun geciktim kan verdim.negatf tarlusal kullandim yarın bitecek bakalim olacakmiym
testim duruyosa ay bakayim canm hadi hayirlisi inslalahSabah test yaptım dikkatli bakınca silik bir çizgi var. Yarın erken gebelik testi yapcamona göre de kan testi yapcam. Hayırlısı olsun
testim duruyosa ay bakayim canm hadi hayirlisi inslalah
Ben sürekli kan vermekten bikmış biraz mola vermiştim.8000lerdeydi baktirdiğimda.6 haftalikken sadece kese 7+4 te kalp atışını gördümBende gec sollenme geciriyorum benimde adetim in 13.günü 25di.şuan 2 binleri buldu. Keseyi acaba ne zaman gordunuz. Ben 2000binlerde net keseyi göremedimde
adet oldun mu cqnmevet kizlar 15. gün bugün hala adet olmadim ne leke var ne vs bugun geldim yine doktoruma kan verdim bakalim sonuclara göre herşey belli olacak dua edin nolur kızlar @adel8893 @Tatlianne20 @AloeeVeraa @vuslatahasretimAlene @Mevayigit
yok kuzum ilac bugün bitiyorr isancilarim var ama bakalim 2 3 gune olurum insallh 2. günü tahlil vercem sonra tedaviye baslayacagiiz insallah sen nasilsin kaca haftalik oldu cnmadet oldun mu cqnm
12 haftalık oldum canımyok kuzum ilac bugün bitiyorr isancilarim var ama bakalim 2 3 gune olurum insallh 2. günü tahlil vercem sonra tedaviye baslayacagiiz insallah sen nasilsin kaca haftalik oldu cnm
ayyy maşallah kuzum nasıl gidiyor peki sen tedavi ilemi hamile kaldin12 haftalık oldum canım
iyi gidiyor canım kürtajdan 40 sonra hamile kaldm tedavi olmadanayyy maşallah kuzum nasıl gidiyor peki sen tedavi ilemi hamile kaldin
Canım bu sabah erken gebelik testi yaptım maalesef çıkmadı. Kan verdim sağlık ocağında 5-6 gibi çıkar sonuç. Artık gebelik beklemiyorum göğüs şişkinliğiö ve ağrısı da geçti. Olmadı yine galibahadi inslalah var idi canim ne yapmayı dusunuyosun simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?