- 19 Şubat 2019
- 634
- 591
- 103
- 33
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
Olmayı çok istiyoruz ama değilim galiba. Kan verdim sonuç bekliyorum 5-6 gibi çıkar sonuç[QUOTE="Elifim3246, post: 60619349hamilemisin canm
İnşallah çıkar bu sefer canmOlmayı çok istiyoruz ama değilim galiba. Kan verdim sonuç bekliyorum 5-6 gibi çıkar sonuç
Amin canım inşallah. Sen de hamilesin sanırım. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİnşallah çıkar bu sefer canm
evet hamileyim inşallah bu sefer kazasız belasız bebeğimi kucağıma alcam sen sonucunu aldımmı canmAmin canım inşallah. Sen de hamilesin sanırım. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İyi de b3n silik bile olsa göremiyom sizin dediğiniz cizgiyi ??Elimde bu şekilde bakıp.bakip dua ediyorum nolur gerçek ol diyeEki Görüntüle 2287472
Be sefer derken canım. Daha önce düşük mü yaptın? Evet sonuç çıktı maalesef negatif perşembe aşılama için randevu almıştım artık orda çıkar sebebievet hamileyim inşallah bu sefer kazasız belasız bebeğimi kucağıma alcam sen sonucunu aldımmı canm
5 ay önce 5 aylık bebeğimi aldırdımBe sefer derken canım. Daha önce düşük mü yaptın? Evet sonuç çıktı maalesef negatif perşembe aşılama için randevu almıştım artık orda çıkar sebebi
Sebebi neydi? İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.5 ay önce 5 aylık bebeğimi aldırdım
Amin sagol canım 6 ay önce bende aşılama oldum tuttu 5 aylıkende bebekte bazı sıkıntılar çıktı bana da zararrı olacaktı doktorlar öyle dedi o sebeble canmSebebi neydi? İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Vardır her şeyde bir hayır. Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşallahAmin sagol canım 6 ay önce bende aşılama oldum tuttu 5 aylıkende bebekte bazı sıkıntılar çıktı bana da zararrı olacaktı doktorlar öyle dedi o sebeble canm
Amin sagol canmVardır her şeyde bir hayır. Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşallah
ciktimi sonnucun canmCanım bu sabah erken gebelik testi yaptım maalesef çıkmadı. Kan verdim sağlık ocağında 5-6 gibi çıkar sonuç. Artık gebelik beklemiyorum göğüs şişkinliğiö ve ağrısı da geçti. Olmadı yine galiba
Çıktı canım maalesef 0.10. Aşılama yapcaz artık. Rabbim Hayırlısı ile hepimize nasip etsin inşallahciktimi sonnucun canm
olabilir ben görmüştüm ama yalancı cizgiymis:)İyi de b3n silik bile olsa göremiyom sizin dediğiniz cizgiyi ??
Amin canm insalalh hayirlisi ben adet oluncatedaviye baslayacagim nasipseÇıktı canım maalesef 0.10. Aşılama yapcaz artık. Rabbim Hayırlısı ile hepimize nasip etsin inşallah
Muhtemelen bana da adet söktürücü verecek ve benim aşılama bayramdan sonraya kalacak.Amin canm insalalh hayirlisi ben adet oluncatedaviye baslayacagim nasipse
bence yükselebilir benim 100du ve doktorum 3 haftadan önce doktorlara gitme demişti aile hekimim ben 2 hafta sonu gitmiştim herşey normal demişti ama 9haftalikken kalbi durduMeraba kızlar ben yeniyim buralarda inşallah doğru yere yazıyorumdur size bi sorum olacaktı benim şuan son adetimden 2gün geçmiş durumda bu gün 3. Günüm dayanamayıp adet olmam gereken gün idrar tahlili yapmıştım iki tane eczaneye gösterdiğimde hayırlı olsun demişti biraz silik çift çizgi çıkmıştı aynı gün kan tahlili yaptum sonuç 1.20 i negatifti 1hafta ya olmazsan yine gel dedi sizce yükselme ihtimali varmı geç döllenme olabilirmi aynı durumı yaşayanlar lütfen yazarmısınız. Bu arada belirti olarak sadece arada kasık batmalarım var
benim asiilamadan sonra 2.79 çıkmıştı 14.gündü diye yükselmez dediler bir hafta sonra adet oldumKızlar merhaba bende en son 23 mayısta adet gördüm. 23 haziranı bekledim ama adet olmadım olmayınca evde test yoktu ovülasyon testi vardı onu yaptım bingo yumurtlamayı gördüm adet günü yumurtladım yani. Şuan yumurtlama üzerinden 15 gün geçtiğinde kan testine gittim değer <2,0 çıktı. Gebelik yok dendi. Geç yumurtladığımdan geç döllenme olablr mi acaba çok merak ediyorum sizce değer yükselirmi?
İnan sadece cok istiyoruz diye oyle görüyoz sanıyozolabilir ben görmüştüm ama yalancı cizgiymis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?