• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEC DÖLLENME YAŞAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım dün yine lekelenme ile beraber boyle damarlı bi pıhtı geldi ve gecti. 15.gundeyim salı yine doktora gitcem. Sinirlerim bozuldu oldum diyorum artık seviniyorum napim ped takıyorum geri gidio bşr gun bile sürmedi dün oldu işte kırmızı gelmeden yine kahveye döndü. Belim agrıyo cok. Bekliyorum canım ben de anlayacağın bir umut. Salı gunu artık bişey cıkmazsa icicem adet söktürücüyü.
hayirlisi kuzum ya bu belirsizlik mahvediyor insani peesembede benim kontrolüm var

hayirlisi kuzum ya bu belirsizlik mahvediyor insani peesembede benim kontrolüm var
Hamile olsam cıkardı gecen hafta kanda. Stres yapıo bende gece uyuyamıyorum sürekli of pof eşim bile dedi yani olda kurtul artık olamıyorum gecen ay da 3 gun oldum kesildim. Kötü bişey cıkmasında. Acaba hormonlara bakabilirlermi hani tam sökülmedi ya.

evet kızlar hala adet olmadim şimdiye çoktan gelmesi lazimdi en fazla 7 8 gün gecikirdim oda cok nadir yani bugün 12. gün gecikmemin persembe kontrolüm var insalalh bakalim burda okudugum güzel şeyle bendede olur kimi 13 14 15. gün gecikme ile hamile oldugunu öğrenmiş bakalim nasıl olcak sizlerde ne vs ne yok kizlar -Adel- -Adel- T Tatlianne20 vuslatahasretim vuslatahasretim A AloeeVeraa Alene Alene Mevayigit Mevayigit
insallah okudugun o güzel seyleri sende paylasirsin burada canim. bende birsey yok dogum kontrol hapi kullaniyorum birdahaki aya insallah.. persembeyede daha cok var :)

Yok kuzum ya perşembeye az kaldi varsa zaten kanda çıkar insallah hayirlisi ile vardir ya çünkü adet olmamam çok garip stres oldugum zamanlarda bile 3 4 bilemedin 6 7 bu gecikirdi ama olurdum ya

Hamile olsam cıkardı gecen hafta kanda. Stres yapıo bende gece uyuyamıyorum sürekli of pof eşim bile dedi yani olda kurtul artık olamıyorum gecen ay da 3 gun oldum kesildim. Kötü bişey cıkmasında. Acaba hormonlara bakabilirlermi hani tam sökülmedi ya.
valla bilemiyorum kuzum ama ne gelirse adet olarak kabul ediyolar az az 2 3 4 5 gunde gelse adet diyo doktorlar 2. 3. gunu tahlil vermen lazimdi

valla bilemiyorum kuzum ama ne gelirse adet olarak kabul ediyolar az az 2 3 4 5 gunde gelse adet diyo doktorlar 2. 3. gunu tahlil vermen lazimdi
Yok yavrum gun bile olmuo yabi 3 5 tuvalette gelio sonra yok. Yarın ne dicekler bakalım.

Bende bu ay cok celiskide kaldim. Pko vardi eskiden beri adetlerim 30 gunu gecer. Genelde her ay bi sekilde adet oluyorum. Takvim indirdim ortalamaya gore 33 34 gunde bi adet oluyorum. Ve 34 gunu hesapladigimda adet gunun 2 gun gecikti. Dun normal test yaptim hayalet gibi cizgi vardi. Bu Sabah erken gebelik testi ile yaptim heralde cikar dedim yok cikmadi sonra yine hayalet gibi.cok belirisz bisey.adet olmadim henuz AMA goguslerim cok agriyor. Gecen hafta persembe gecesi cok aniden bicak saplanir gibi agri yasadim etmesi sabah birliktelik oldu. Acaba bendede gec dollenme olmus olabilir mi cok umutta etmek istemiyorum negatiftir kendi kendine imalar cikarma belkide testin kendi cizgisidir diyorum. Gorumcem durduk yere kirpiklerin karismis senin bu ay sende var bseyler dedi 3 gn oncede dua edin banada lutfen 🤲

Bende bu ay cok celiskide kaldim. Pko vardi eskiden beri adetlerim 30 gunu gecer. Genelde her ay bi sekilde adet oluyorum. Takvim indirdim ortalamaya gore 33 34 gunde bi adet oluyorum. Ve 34 gunu hesapladigimda adet gunun 2 gun gecikti. Dun normal test yaptim hayalet gibi cizgi vardi. Bu Sabah erken gebelik testi ile yaptim heralde cikar dedim yok cikmadi sonra yine hayalet gibi.cok belirisz bisey.adet olmadim henuz AMA goguslerim cok agriyor. Gecen hafta persembe gecesi cok aniden bicak saplanir gibi agri yasadim etmesi sabah birliktelik oldu. Acaba bendede gec dollenme olmus olabilir mi cok umutta etmek istemiyorum negatiftir kendi kendine imalar cikarma belkide testin kendi cizgisidir diyorum. Gorumcem durduk yere kirpiklerin karismis senin bu ay sende var bseyler dedi 3 gn oncede dua edin banada lutfen 🤲
Testi göndere bilirmisin

Bu sekilde sun yaptigim AMA erken gebelik testi atm cimmadi nasil olsa diye bi anlik

Eklentiler

• IMG-20190717-WA0017.jpg
    IMG-20190717-WA0017.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG-20190717-WA0016.jpg
    IMG-20190717-WA0016.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 77
Cok kafam karisti ama erken gebelik olanda boyle gorunmedi bi de o daha hassas deniliyordu. Hala adet olmadim da ama olacakmisim gibi de hissediyorum umarim bi mucize olur :dua:

Merhaba naptınız acaba merak ettim doktora göründünüz mu bende de hemen hemen aynı durumlar oldu bu ay belirtiler sanki gebelik gibiydi sonra lekelenme oldu sonra tuvalete oturdukça kanama oldu çok da sürmedi. yalnız benim prolaktin hormonum da yüksek ondan kaynaklanmış olabilir

Merhabalar.benim de sorum olucak adetim 2 gun gecikti dun test yaptim negatif cikti. Acaba gec dollenme olmus olabilir mi aklimda deli sorular.

Back