• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEC DÖLLENME YAŞAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi netten baktım çok hcg 0.19 yaziyor Merveturann Merveturann ve doktor danda pek memnun kalamdim ya offff burdaki diğer doktorlar 200 tl istiyor muayene ama yakin evime bu gittiğim doktora muyane tahlil vs 200 u buldu yok yemek yorgunlugu cabasi
0,19 cok dusuk canim ya bide senin bi onceki testin sanirim 1,25di. Mesela benim 2,5 cikmisti ama sonra hic dusmedi 25 e kadar yukselmisti. Ama Allahdan umit kesilmez derler. Olmasada uzulme rabbim en dogru zamani bilir ve hayirlisiyla sanada en guzelini nasip eder

0,19 cok dusuk canim ya bide senin bi onceki testin sanirim 1,25di. Mesela benim 2,5 cikmisti ama sonra hic dusmedi 25 e kadar yukselmisti. Ama Allahdan umit kesilmez derler. Olmasada uzulme rabbim en dogru zamani bilir ve hayirlisiyla sanada en guzelini nasip eder
Yok kuzum oda 0.25 ti önünde 1 2 ve uzeri sayı olmadumi bisey ifade etmiyor

Üst bu yuzzzden memenun kalamdim doktordan kuzum gecikme içinde bisey yapmadi ne biliyim güven vermiyor
Ama adetlerim duzensiz diyorsun ve gec dollenmeden suphelendigini soyluyorsun dogal olarak doktorda binde bir ihtimalde olsa bekliyor gec dollenme olabilirmi diye. Ilac verse ve senin karninda bebek oldugunu ogrense sonradan. Bebege zarar gelir. Beklemeyi tercih etmis kime gitsen anlatsan ayni seyi soyler sana. Ozele gittiysen zaten 10 gun ucretsiz muayane hakkin var. Parada odemiceksin yeniden. Sen doktoru dinle bekle. Zaten gebelik kesin yoksa senle tedavi icin calisicaz demia. Sorunun ne bakar yumurtaliklarinun kalitesine bakar. Sabir sabir.. sabrin sonu selamet

Ama adetlerim duzensiz diyorsun ve gec dollenmeden suphelendigini soyluyorsun dogal olarak doktorda binde bir ihtimalde olsa bekliyor gec dollenme olabilirmi diye. Ilac verse ve senin karninda bebek oldugunu ogrense sonradan. Bebege zarar gelir. Beklemeyi tercih etmis kime gitsen anlatsan ayni seyi soyler sana. Ozele gittiysen zaten 10 gun ucretsiz muayane hakkin var. Parada odemiceksin yeniden. Sen doktoru dinle bekle. Zaten gebelik kesin yoksa senle tedavi icin calisicaz demia. Sorunun ne bakar yumurtaliklarinun kalitesine bakar. Sabir sabir.. sabrin sonu selamet
Sabır evet ama ben ona geç dollenemeden şüpheleniyorum demedim canim canım cok sıkkın yaaa

Ah kızlar canım cok sıkiliyor ya bu konuda eşim beni anlamiuor bazen

Canij gec dolleneme olsa çıkar doktor geriden geliyor gec dollenmis der ama kanda yoksa yoktur adetinde strest vesare başka şeyden geçmiştir @minik kalp0753 -Adel- -Adel- debriyajgazfren debriyajgazfren Reyyan__ Reyyan__ @Blue_Perii bunlarda bir yorumlasinlar bakalim acaba kanda çıkmayıp gec dollenme olma ihtimal varmiki tecrubeliler🤣
Doktorun negatif dediyse negatiftir canim önünde 0 sıfır olan değerler anlam ifade etmez..
Hakkında hayırlısı olsun.. Bu ay olmadıysa diğer ay olabilir belki. pinkhouse34 pinkhouse34

Benim 14. Gun gecikmede bende 9. Gun gittim beta hcg 0.1 ultrason da bişey yok. Kist falan da yok. Benim adetler de düzenlidir gecen ay klomen kullandım mayıs ayında 3 yumurta çatlamadı kist oldu sonra eridi 20haziran da kontrolde 2 tane sol da yumurta var olgun ama catlamamış dedi. Düşünüyorum gittiğimde bişey gözükmedi kist falan hani cstlamayan kist oluyo madem. Rahim duvarın kalın dedi. Bu da ya adet olacaksan ysda bebek varsa kalın oluyo aksi bi hastalık yoksa. Adet söktürücü verdi bende kendisi gelsin adet. Hormonlarımı bozmanın anlamı yok dedim. Bekliyorum bakalım bende. Ailemde boyle olan var ultrasonla buyudugünde gözüküyo genelde. O yüzden bşraz da kullanmadım. İlk kez gecikme yaşıyorum birde. Sogan suyu falan da içmiştim haziranda kist erisin die. Adeti söktürse o da söktürürdü demi. Allah hayırla sonuçlandırsın bekleyişlerimizi

evet kızlar hala adet olmadim şimdiye çoktan gelmesi lazimdi en fazla 7 8 gün gecikirdim oda cok nadir yani bugün 12. gün gecikmemin persembe kontrolüm var insalalh bakalim burda okudugum güzel şeyle bendede olur kimi 13 14 15. gün gecikme ile hamile oldugunu öğrenmiş bakalim nasıl olcak sizlerde ne vs ne yok kizlar -Adel- -Adel- T Tatlianne20 vuslatahasretim vuslatahasretim A AloeeVeraa Alene Alene Mevayigit Mevayigit

evet kızlar hala adet olmadim şimdiye çoktan gelmesi lazimdi en fazla 7 8 gün gecikirdim oda cok nadir yani bugün 12. gün gecikmemin persembe kontrolüm var insalalh bakalim burda okudugum güzel şeyle bendede olur kimi 13 14 15. gün gecikme ile hamile oldugunu öğrenmiş bakalim nasıl olcak sizlerde ne vs ne yok kizlar -Adel- -Adel- T Tatlianne20 vuslatahasretim vuslatahasretim A AloeeVeraa Alene Alene Mevayigit Mevayigit
Canım dün yine lekelenme ile beraber boyle damarlı bi pıhtı geldi ve gecti. 15.gundeyim salı yine doktora gitcem. Sinirlerim bozuldu oldum diyorum artık seviniyorum napim ped takıyorum geri gidio bşr gun bile sürmedi dün oldu işte kırmızı gelmeden yine kahveye döndü. Belim agrıyo cok. Bekliyorum canım ben de anlayacağın bir umut. Salı gunu artık bişey cıkmazsa icicem adet söktürücüyü.

Back