8ay oldu canm istyrz siz peki:) coktatlu deme:))Ayyyy inşallah kuzum valla bal damlıyor hahahahaha çok şeker sen ne kadardır istiyorsun
Bende canım eylül De evlendik8ay oldu canm istyrz siz peki:) coktatlu deme:))
Cnm agustosta biz evlendik ilk ay korunma sonda olmadi iste:)Bende canım eylül De evlendik
Bakalım kuzum ne zaman gelecek bizim nazlılarCnm agustosta biz evlendik ilk ay korunma sonda olmadi iste:)
Belki bu ay belki diger ay ama ben inanyrm biz aralik annesiyiz cnm ya:))Bakalım kuzum ne zaman gelecek bizim nazlılar
Hadi hayırlısı kuzum inşallah yaBelki bu ay belki diger ay ama ben inanyrm biz aralik annesiyiz cnm ya:))
Canm bende adete bi hafta kala felan yumurtluyorum mesela bi önceki hamileliğimde de öyle oldu düşükle sonuçlandı ama o . Şimdi yine hamile olma durumum var netleştirmedim daha oda aynı şekilde hiçbir belirti Yok herşey normalKızlar önceki açtgm gbi hic bir belirti yaşamıyorum adet belirtisi ve bugun5. Gün oldu geceli halen olmadm ilk defa bu kadr uzun surduve hicte adet olmcm gbi ve adetime bir hafta yakın hep yumurtlama zamni gbi akıntm vardı iyi degerlendirdik arkadaslar acaba gec mi yumurtladm kan testim negatf cktı acaba geç döllenmemi oldu kzlar bu arada akntm yogun normlde adet xamanı kuru gecrdi benim uzun oldu ama gec döllenme yasayanlar varmı nolurr yazın
Ben o çizginin tam kalıp gibi çıkmasına bakarım. Senin gibi çok kan vermeye gidipte negatifi duyunca çakıldım yere. Sonrasında çiziğinin düzenine baktım aynımı diye aynıysa pozitiftir :)mcizgi hafif czgi var belli kada ckmamasi sasrtıcı normlde kanda erken ckar sennki tam tersi olmus artk neye guvenecgmizi sadrdk ya:)
Canm hepniz bana umit oluysnz bende olmadm 10gune kadar beklcm ins ondan snra yapcm ins test ckar:)) peki belirtin varmydi bende hic yok ne kask agrisi nede gogslerim ole hassas deglBenim adet olacağım ilk gün erken gebelik idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı, 4. Gün tekrar yapmıştım yine negatif çıkmıştı moralim cok bozulmuştu sonra 10. Gün adet olmayınca yine test yaptım ikinci çizgi silik çıktı , sonra bir hafta sonra kan verdim hamile olduğumu öğrendim yanı geç döllenme olmuş
Aynn cnm cizgi bizi yanltti neye guvencez belli degil ya bakalm beklyelm ins olmayz sen hamilemisn cnmBen o çizginin tam kalıp gibi çıkmasına bakarım. Senin gibi çok kan vermeye gidipte negatifi duyunca çakıldım yere. Sonrasında çiziğinin düzenine baktım aynımı diye aynıysa pozitiftir :)
Canm bende galiba senn gbi adete yakn yumurtladm cnm ins brdahs yasamzsn dusukten snra hsmile daha rahat kalnyrmus ama sennde adetn gectmi cnmCanm bende adete bi hafta kala felan yumurtluyorum mesela bi önceki hamileliğimde de öyle oldu düşükle sonuçlandı ama o . Şimdi yine hamile olma durumum var netleştirmedim daha oda aynı şekilde hiçbir belirti Yok herşey normal
Cnm benim bildgm gebelik olmasa o ikinci cizgi hic cikmazmis umutlandirmak istemem seni ama bekleKz ayni benimde ole oldu idrrda silk ama hayalet gni czgi vsrla yok arasyfi snra kan verdm negatf ckti dennde iki gun olms cnm bekle sende benim olmazsm tekrr gtcm cnm dr belki gec döllenmedir yani?
Canm sabrederek beklyrm:) 4 gun yaptm kan negatf ckti bugun 6.gunum ve olmadim 10.gun gecerse gidicem cnm ya:)Cnm benim bildgm gebelik olmasa o ikinci cizgi hic cikmazmis umutlandirmak istemem seni ama bekle
Belirtim yoktu fazla, göğüslerimin Agrimasi bile geç oldu, her ay olacağım adet sancılarım bu ay olmadı meselaCanm hepniz bana umit oluysnz bende olmadm 10gune kadar beklcm ins ondan snra yapcm ins test ckar:)) peki belirtin varmydi bende hic yok ne kask agrisi nede gogslerim ole hassas degl
Aynen cnm benimde ole ya normlde brnim 1hafta onceden baslardı ilk defa baslamadı kask agrm yok goguslerim ole hassas degl yani ayni senn gbi cnm ya yazman cok sevndrdi beni ya ayni durumumuz cnm peki suan kac haftaliksinBelirtim yoktu fazla, göğüslerimin Agrimasi bile geç oldu, her ay olacağım adet sancılarım bu ay olmadı mesela
inşallah hamilesindir canım bende daha olmadım dünkü idrar testim pozitif yapmadım bugün pazartesi randevu alacam doktor bana inşallah iyi bir haber verirAynen cnm benimde ole ya normlde brnim 1hafta onceden baslardı ilk defa baslamadı kask agrm yok goguslerim ole hassas degl yani ayni senn gbi cnm ya yazman cok sevndrdi beni ya ayni durumumuz cnm peki suan kac haftaliksin
Ne guzel cnm bizmde ole olur ins cnm 4gunde ckmaynca dedm yokmu ams okuyunca hepnizin yazdklarni icimde umut oldu hep cnmCanim benim ben adet gunu kan testi verdim negatifti 3.6 ama idrar belki 20 tane test yaptim pozitif idi ertesi gun kan verdim yani sadece bir gun sonra 8.5 cikti beta ve hamisimumudunu yitirme
Amin ins:) Kac gun gecti cnm senn ins sdnde hanilesndr:):)inşallah hamilesindir canım bende daha olmadım dünkü idrar testim pozitif yapmadım bugün pazartesi randevu alacam doktor bana inşallah iyi bir haber verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?