Geç döllenme yaşayanlar?

Aynen cnm öle vallahi sen yap bakalm test yaptnnmı ne cktı
Beyaz bi çizgi var 18de hastalanıcam diye sabah oturdum ağladım bilmiyorum vallahi varmı yokmu iyice kafam karıştı şimdi

Eklentiler

• 20170514_070033-1.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 155
  • 20170514_070035-1.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 140
  • 20170514_070119-1.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 142
  • 20170514_070128-1.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 144
Beyaz bi çizgi var 18de hastalanıcam diye sabah oturdum ağladım bilmiyorum vallahi varmı yokmu iyice kafam karıştı şimdi
Aglama dur sEn erkn yptn bkle ilacn etkisi bkle adet gnü ypsydn cnm ne kldki adet gnüne aglma cnm bkle untma en guvnliri kan idrr yanltcı blysn cnm adet olmzsn kan yap bencedrr yapma cnm

Aglama dur sEn erkn yptn bkle ilacn etkisi bkle adet gnü ypsydn cnm ne kldki adet gnüne aglma cnm bkle untma en guvnliri kan idrr yanltcı blysn cnm adet olmzsn kan yap bencedrr yapma cnm
Ya nebilyim 10da 11 de öğeeniliyo diyenler oldu heveslendim yaptım ogünde hafif çizgi belirdi eşimde geldi bak boşa hamileyim diye hevesleniyosun ortada birşey yokmuş felan dedi bide. Ona ağladım

Ya nebilyim 10da 11 de öğeeniliyo diyenler oldu heveslendim yaptım ogünde hafif çizgi belirdi eşimde geldi bak boşa hamileyim diye hevesleniyosun ortada birşey yokmuş felan dedi bide. Ona ağladım
Eşinde sana destek olcgna iyice köstrk olmş cnm ya . Herkes aynı deglki yaptn brnce ckck kanda daha küçk oldgndan böle olmş olblr cnm bence sen bekle adet gnü olmzsn akşm kan ver ama eşine söleme ckrsa zatn o zmn dersn bna inanmamştn dye :)) morlnii iyi tut dha var hiçbrsy nlli dgl

Benimkinde var öyle bir huy aman birkaç gün önceden hamileyim dedim diye burnumdan getirdi şimdi hiç düşünmüyoki moralini düşürmeyim bu kesin ağlar herşeye ağlıyor zaten diye ben biliyorum inadıma öyle konuştu....İnşallah hastalanmamda kan kağıdını büyütür çerçeveler önüne koyarım bundan sonra bunla yatıp kalk diye ....Rabbim inşallah bu ay hüsrana uğratmaz beni

Kuzum bencede öle yap tam önünr koy sonra ayy buram agryt bebegm bnu istyr dye burnndan getr cnm haha yap he

Kuzum bencede öle yap tam önünr koy sonra ayy buram agryt bebegm bnu istyr dye burnndan getr cnm haha yap he
Benimde aklımda çok canım istemesede birşey aldırıp geri isteğim geçti dicem aklıma koydum kaç gündür onu düşünüyordum geceleri uylusundan bir edeyim beni ağlatmak neymiş görsünnn o hergele daha yeni aradı uyuyomuydun sen beni arardın ne oldu diyor konuşmadan kapattım oh olsunnn

Haha iyi yapmşssn afern kzzz sana
Benimde öle planlarm var eşime demdm adam inanmyor takmyr diyr yoktr dyr senn ki gbi varya burnnda getrcm ben eger olursa birr günnn :)) ayy kız şimdi biz senle hamile olsak aynı zaman oluyr :d inş hamiş kalrz:))

İnşallaaah canımm inşallaaahh beraber hamiş olduğumuzu öğreneliöde kocalarımızın burnundan iyice bi getirelim bize aldırış etmemek neymiş görsünnşeer

İnşallaaah canımm inşallaaahh beraber hamiş olduğumuzu öğreneliöde kocalarımızın burnundan iyice bi getirelim bize aldırış etmemek neymiş görsünnşeer
Aynn kuzumm ya az kaldııı bat cumrtesi adetsemde inan üzlmm beklmyrdm ztn ama sen olmzsn inş canm ya cabalrn boşa ckmaz cnm inş

Aynn kuzumm ya az kaldııı bat cumrtesi adetsemde inan üzlmm beklmyrdm ztn ama sen olmzsn inş canm ya cabalrn boşa ckmaz cnm inş
Öyle deme inşallah ikimizde adet olmayız rabbim bu ay gönlümüze göre verir bu ay adet olursam yıkılırım herşeyide bırakırım artık o dereceyim

Öyle deme inşallah ikimizde adet olmayız rabbim bu ay gönlümüze göre verir bu ay adet olursam yıkılırım herşeyide bırakırım artık o dereceyim
Bilyrm cnm o yüzdn sana dyrm senn inş olur çnkü bende öncdn senn gbydm inan ama bu sefr calşmaya başlynca unttm daha rahat oldu bak olmazsa çalş yada başka seyle ugrs ckar aklnı cocktan hep burdada olma burasıda etklyr cnm ya hele evde oldgn zmnlarda ben cok iyi blyrm ama ben inanyrm tutndu bebegn sana cnm sen üzülmr bir belrtn vsr mı kuzum

Normalde bu kadar çok girmiyodum nisandan beri baya girer oldum vallahi...

İnşallah canım ağzından bal damlıyor rabbim gönlüne göre versin seninde

Normalde bu kadar çok girmiyodum nisandan beri baya girer oldum vallahi...

İnşallah canım ağzından bal damlıyor rabbim gönlüne göre versin seninde
Ben sana dedm ki girme olurken cocgu dşnerek olma dedm sen dinlememişssn cnm beni ama catlama ignesi cogu herkesn tutyr sennde tutmştr cnm batını brklym bakalm ne ckck cnm ee mide blntn brsylr var mı sende kız gogslrn agryr mu?

Ben sana dedm ki girme olurken cocgu dşnerek olma dedm sen dinlememişssn cnm beni ama catlama ignesi cogu herkesn tutyr sennde tutmştr cnm batını brklym bakalm ne ckck cnm ee mide blntn brsylr var mı sende kız gogslrn agryr mu?
Dedün demesine ben kendimede dedim de dinleyen kimmmm

Bu 3.çatlatma iğnesi bunda femara+menogonda kullandığım için dahada umutluydum, bende 5.günden sonra kasık batması halsizlik idrar koyulaşması birkaç gün hafif miğde bulanması olduuuuu nisan 8de vurdurduğumda olmamıştı bunlar onun için daha olumluydum

Kz mide bulantn varmş sen ne kendni üzüyn yaa iyimsn dövcem he seniii
Bak ikisini kullnmşsn bence var cnm şu kanda yapsan rahatlasak acaba eşine sölemsn yapsn mı kız bugun yada yarn negatf ckarsada üzlme geç döllenmede olblr cnm

Bilmiyorumki acaba psikolojikmi dedim ama geçen ayda olmasılazımdı...

Hastane yakın değilki olsa hemen gitcemde olmadı yarın anasağlığa giderim evimin hemen aşşağısında

Bilmiyorumki acaba psikolojikmi dedim ama geçen ayda olmasılazımdı...

Hastane yakın değilki olsa hemen gitcemde olmadı yarın anasağlığa giderim evimin hemen aşşağısında
Bencede git cnm belki ckck belli olmaz ki yani erkndn ögrenrsn bence hem o gün çifr cizgi ckmş umudnu ytrme vardr birşylr beklyrm soncnu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…