• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar?

Bencede git cnm belki ckck belli olmaz ki yani erkndn ögrenrsn bence hem o gün çifr cizgi ckmş umudnu ytrme vardr birşylr beklyrm soncnu cnm
Ya bilmiyorum kanda çıkmazsa yoksa diye korkuyorum yarın mı kan versem diğer günmüki .zaten yarın versem ertesi gün öğrenirim öğlen gibi

Ya bilmiyorum kanda çıkmazsa yoksa diye korkuyorum yarın mı kan versem diğer günmüki .zaten yarın versem ertesi gün öğrenirim öğlen gibi
Bencede sen ver bak sen verrsn bende vercm kan brnide cesaretlendrrsn cnm ya benimde sabh böle az mide bulntm oluyr snra gecyr ya :))

Bencede sen ver bak sen verrsn bende vercm kan brnide cesaretlendrrsn cnm ya benimde sabh böle az mide bulntm oluyr snra gecyr ya :))
Kızzzz bence varya ikimizde yarın gidelim kan verelimmmmmmm aynı günde sonuçlarımızı paylaşırız bence beraber haber alcaz sen beni motive ettinnnnn :D

Kızzzz bence varya ikimizde yarın gidelim kan verelimmmmmmm aynı günde sonuçlarımızı paylaşırız bence beraber haber alcaz sen beni motive ettinnnnn :KK70:
Kız gecen ay demiştin ya aynı ay kalcz dye kız kalbn temiz galiba tuttu galiba yaa :))) bilmyrm sende beni motve ettn iyice ya düşünmezken ben :D cnm yarn pazartesi ya yogn olur iş yerm ama erkn ckarsm gdrm akşm kan veririm devlt hastnesimde cnm acilde ayy ben heyecndn duramm off ya:)))

Kız gecen ay demiştin ya aynı ay kalcz dye kız kalbn temiz galiba tuttu galiba yaa :))) bilmyrm sende beni motve ettn iyice ya düşünmezken ben :KK70: cnm yarn pazartesi ya yogn olur iş yerm ama erkn ckarsm gdrm akşm kan veririm devlt hastnesimde cnm acilde ayy ben heyecndn duramm off ya:)))
Kızz bak ben unutmuştummm doğru heralde aynı zamanda öğrenicezzz ayayayayyyinşallah ...:D bak karamsarlaşmıştım senin sayende tekrar umudum yükseldi haaa :D

Kızz bak ben unutmuştummm doğru heralde aynı zamanda öğrenicezzz ayayayayyyinşallah ...:KK70: bak karamsarlaşmıştım senin sayende tekrar umudum yükseldi haaa :KK70:
Umudmuzu hiç yitrmylm cnm ya:) sence dünkü olan sey yerleşmemdr cnm sdnce için ne dyr cnm :( tabkiki motve edcm cnm aynı zaman cktk yola blysn:D

Umudmuzu hiç yitrmylm cnm ya:) sence dünkü olan sey yerleşmemdr cnm sdnce için ne dyr cnm :KK43: tabkiki motve edcm cnm aynı zaman cktk yola blysn:KK70:
Vallahi içimden yerleşme diye geliyor yoksa niye gelsinnn....umudum yüksek bu ay sendenn hadi gazamız mübarek olsunn

Ben birşey fark ettim daha yeni iç çamaşırımda çook açık hafif uzun küçük ince bir pembe çizgi var 3.4 gün öncede görmüştüm bunun gibio_O

Vallahi içimden yerleşme diye geliyor yoksa niye gelsinnn....umudum yüksek bu ay sendenn hadi gazamız mübarek olsunn

Ben birşey fark ettim daha yeni iç çamaşırımda çook açık hafif uzun küçük ince bir pembe çizgi var 3.4 gün öncede görmüştüm bunun gibio_O
Yoksaaa pembe mi dedn kız ikimzde yerleşmr kanamsmı yasadk yaaa pembe yerlşme kanaması cnm yaaa :)) off ya nasl durczzz yaaa:)))

Yoksaaa pembe mi dedn kız ikimzde yerleşmr kanamsmı yasadk yaaa pembe yerlşme kanaması cnm yaaa :)) off ya nasl durczzz yaaa:)))
Bilmiyorummm vallahi 3.4 gün öncede bir damla leke gördüm şimdide hastalanacak olsam şimdi baya sancımın olmasılazımdı kızzzzz ikimizde aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz :D allaaaahhhh tutmayın beni oynicammmm :D

Bilmiyorummm vallahi 3.4 gün öncede bir damla leke gördüm şimdide hastalanacak olsam şimdi baya sancımın olmasılazımdı kızzzzz ikimizde aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz :KK70: allaaaahhhh tutmayın beni oynicammmm :KK70:
Haha asıl beni tutmadnlar göbek atcm yaa ben yaaa:D aynen benmde kask agrm yok dün gelen setn devmı gelmedi normldr devmı gelrdi koyulştu
I kahvrngye dönştü sennde var ayy hadi hamlysk kız dkkat etmemz lazm 3 ay düşük tehlkesi var ya cnm yaa off cok mutlu oldum:)))

Haha asıl beni tutmadnlar göbek atcm yaa ben yaaa:KK70: aynen benmde kask agrm yok dün gelen setn devmı gelmedi normldr devmı gelrdi koyulştu
I kahvrngye dönştü sennde var ayy hadi hamlysk kız dkkat etmemz lazm 3 ay düşük tehlkesi var ya cnm yaa off cok mutlu oldum:)))
Hahahahhhh ben bide ikiz istiyorum rabbin ne nasip ederse....Bir hamile olduğumu öğreneyim hastaneye sadece beta için giderim 2.3 aylık olana kadar evde hep uzanırım ondan sorna doktora gitmeye başlarımmm

Hahahahhhh ben bide ikiz istiyorum rabbin ne nasip ederse....Bir hamile olduğumu öğreneyim hastaneye sadece beta için giderim 2.3 aylık olana kadar evde hep uzanırım ondan sorna doktora gitmeye başlarımmm
Kız benim varya midem bir agrıdı bir kötü oldm anlatmm sana kocamlar gezmeue gdcktk işte biskivü sonra su içtmde geldm kendme cmm ya:) yok cnm ben gdrm ya korkrm ben ya sende git cnm kalp qtsnı duymk için gtmckmsn:)

Kız benim varya midem bir agrıdı bir kötü oldm anlatmm sana kocamlar gezmeue gdcktk işte biskivü sonra su içtmde geldm kendme cmm ya:) yok cnm ben gdrm ya korkrm ben ya sende git cnm kalp qtsnı duymk için gtmckmsn:)
Benim dün mutfakda burnuma bisküvi kokusu geldi ama evdede hiç yoktu :D

İnşallah hamileyizdirde canım yaa dayanamam giderim tabi kalp atışını kocamla duymak ayayayyayyysüper olur yaa :)

Benim dün mutfakda burnuma bisküvi kokusu geldi ama evdede hiç yoktu :KK70:

İnşallah hamileyizdirde canım yaa dayanamam giderim tabi kalp atışını kocamla duymak ayayayyayyysüper olur yaa :)
Kız onu bende hissettim helva kokusu grldi burnma ama evde yoktu o an cekti cnm cekti kız biz kendi kendmize inş gelin güvey olmayz hee sende brni inandrdn tekrrdan cnm ya :))))

Kız onu bende hissettim helva kokusu grldi burnma ama evde yoktu o an cekti cnm cekti kız biz kendi kendmize inş gelin güvey olmayz hee sende brni inandrdn tekrrdan cnm ya :))))
İnşallah öyledir hadi diyorum canım birşey çektiğinde miğdem bulamdığında psikolojikse pembe leke , kasık batması , idrar koyulaşmasıda psikolojik olacak değilyaa....

Vallahi sende beni inandırdın sabah tamam yok dedim yüzümü güldürdün :D

İnşallah var bizde birşeyler kendi kendimize gelin güvey oluyorsak vay halimizeeee:bicak:

İnşallah öyledir hadi diyorum canım birşey çektiğinde miğdem bulamdığında psikolojikse pembe leke , kasık batması , idrar koyulaşmasıda psikolojik olacak değilyaa....

Vallahi sende beni inandırdın sabah tamam yok dedim yüzümü güldürdün :KK70:

İnşallah var bizde birşeyler kendi kendimize gelin güvey oluyorsak vay halimizeeee:bicak:
Kız bende kask agrısı oldu akşm üstü gecti az mide bulntm vsrdı gtti krşke mide blntm hep olsa ya bebegm yapsa keşke:)

Cnm sende beni ettn bskalm ya ns olck:))

Kız bende kask agrısı oldu akşm üstü gecti az mide bulntm vsrdı gtti krşke mide blntm hep olsa ya bebegm yapsa keşke:)

Cnm sende beni ettn bskalm ya ns olck:))
Kız bende öyle diyip duruyorum miğdem bulansada geçmese hiç diyorumda yoook ki :D inşallah ikimizinde bebişi tutunuyodurda belli ederler kendini

Kız bende öyle diyip duruyorum miğdem bulansada geçmese hiç diyorumda yoook ki :KK70: inşallah ikimizinde bebişi tutunuyodurda belli ederler kendini
Bence ediyotlar farknda deglmsn kız bugun mideme agrı böle midem kötü oldu sennde olmş cnm belki vardr bizde birşyler cnm ya:))

Back