- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Yok 18 benim seninki kaçtıBilmyrm ki adet gecene kadr beklylm ne kaldki ya deme cnm gecerse veririz hemn sennde bat 20 deme cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok 18 benim seninki kaçtıBilmyrm ki adet gecene kadr beklylm ne kaldki ya deme cnm gecerse veririz hemn sennde bat 20 deme cnm
Bende gecn ay 21 de oldm takvmm bat20 dyr cnmbakalm cmrtsi gnu az kadlı bakalm ya hamilelrn konşmasnı okynca içm böle garp olyr cnm yaYok 18 benim seninki kaçtı
Bana sor onu sen bebeklerden bahsediyolsr belirtilerden ne zaman doğurcaklardan, içimm gidiyo bende bunları konuşucam mı doğumuma hazırlık yapıcammı diye inşallah bu hafta bizim uğurlu haftamızdırBende gecn ay 21 de oldm takvmm bat20 dyr cnmbakalm cmrtsi gnu az kadlı bakalm ya hamilelrn konşmasnı okynca içm böle garp olyr cnm ya
İnş cnm bizde görürüz kanda yüksek deger inş cnm ya:))bizde anne olurz inş dger sene cocklrmza sahp olrz inş cnm senn az klmş sen uapsana senn batna birşy kalmamşki cnm yadn yap istrsen kan sende poztf ckarsa bende yaprm rabbim hayrlısını nasp etsn herzaman inşBana sor onu sen bebeklerden bahsediyolsr belirtilerden ne zaman doğurcaklardan, içimm gidiyo bende bunları konuşucam mı doğumuma hazırlık yapıcammı diye inşallah bu hafta bizim uğurlu haftamızdır
Korkuyorummmne gatifi görürüm diye çarşambamı versem bat günü öğrenirim bilmiyorum yada perşembe olmazsa birşey cuma hastaneye giderimİnş cnm bizde görürüz kanda yüksek deger inş cnm ya:))bizde anne olurz inş dger sene cocklrmza sahp olrz inş cnm senn az klmş sen uapsana senn batna birşy kalmamşki cnm yadn yap istrsen kan sende poztf ckarsa bende yaprm rabbim hayrlısını nasp etsn herzaman inş
Haklsn cnm inan cok iyi anlyrm ama şöle düşün cnm ikitane kullndn ya femare dedn ya cnm bence tuttu iksni kullnmn cnm ya potf düşn cnm yaKorkuyorummmne gatifi görürüm diye çarşambamı versem bat günü öğrenirim bilmiyorum yada perşembe olmazsa birşey cuma hastaneye giderim
Bende öyle diyorum kulamende 3 yumurtam olurken bunda 6 oldu ve kullanmaya devada ettüm biride olsun tutmuştur diyorum ama korkmakda elde değil inşallah bu sefer oldu tut pozitif hevesim boşa değilHaklsn cnm inan cok iyi anlyrm ama şöle düşün cnm ikitane kullndn ya femare dedn ya cnm bence tuttu iksni kullnmn cnm ya potf düşn cnm ya
Yani cnm öle düşün bu ay işini sağlama aldın öle düşün cnmBende öyle diyorum kulamende 3 yumurtam olurken bunda 6 oldu ve kullanmaya devada ettüm biride olsun tutmuştur diyorum ama korkmakda elde değil inşallah bu sefer oldu tut pozitif hevesim boşa değil
Yok bugün yapmicamYani cnm öle düşün bu ay işini sağlama aldın öle düşün cnm
Bugün yapckmsn senn adetne hiçbirsy kalmamş cnm bgn kan yapckmsn cnm
Bana femara ve menogon verdi ikiside yumurta büyütüp çoğaltıyo ne zaman kullandın senRabisscyln canım femera kullanmissin bende kullandım bu ay doktor sana ne için yazmışti özel değilse tabi
Ayın 4 de adet oldum 3. Gunu kullanmaya başladım benim yumurtalar catlamiyo büyüyor ama çatlama gerceklesmiyo onun için verdi doktor sadece onu verdi başka birşey vermedi kullandım bitti 5 gün oldu daha doktora da gitmedim yumurtalarım büyümüş mu buyumemis mi diyeBana femara ve menogon verdi ikiside yumurta büyütüp çoğaltıyo ne zaman kullandın sen
Bence git çatlatma iğnesi verebilirAyın 4 de adet oldum 3. Gunu kullanmaya başladım benim yumurtalar catlamiyo büyüyor ama çatlama gerceklesmiyo onun için verdi doktor sadece onu verdi başka birşey vermedi kullandım bitti 5 gün oldu daha doktora da gitmedim yumurtalarım büyümüş mu buyumemis mi diye
inşallah kuzum haftaya hayırlı haberlerini alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin çok dua edicem
perşembe tekrar kan testi yaptırmayı düşünüyorum zatenBelirtilerle anlasilmaz bence canim
Canım çok şükür başlarda endişe Etsek de şu an iyiyiz. Benim kese 6. Haftada görüldü kalp atışında 7. Haftada duyuldu ama sata göre 8. Hafta yapıyordu tabi doktorum adet tarihimi ileriye çekti bir 10 gün ultrasona göre ayarladı şu an uyumlu gidiyoruz ultrasonla çok şükür. İlk hafta kese görünmüyor diye ağlamıştım içini ferah tut gösterir canım diğer haftaMerhaba bir şey soracaktım gec dollenme olmus sanirim sizde peki bi gerilik oldu bebekte. Bi sorun yasadiniz mi benimse gec dollenme sanirim kesemde gozukmedi cok merak ediyorum