• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar?

Menogon iğnesini vurdurduğum yer hafif şişdi kıpkırmızı oldu ve acıyor kolumdan vurulmuştum.Ölücekmiyim ne :D

Menogon kullanan birinide bulamadımki doğru düzgün birbirimize bilgi versek

Kzlar kendinize iyi bakn bir sure girmicem ben burası beni cok etkiliyor geldigimde hamile haberlernizi alrm ins :)

Merhabalar
1 buçuk yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz. Evlenmeden önce adetim düzenliydi ama evlilikten sonra ara sıra adet geçikmelerim oluyo.. geçen ay 7 gün geçiktim ama hamilelik yoktu.. bu ay yumurtlamam adet tarihimden 1 hafta önce oldu ve yine 7 gün geçiktim hatta bugün 8. Gün hala adet olmadım. 3. Ve 5. Gün test yaptım negatifti. Geç döllenme olabilir mi. Eğer geç döllenmeyse ne zaman idrar testinde çıkar. Lütfen yardım edin...

Merhabalar
1 buçuk yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz. Evlenmeden önce adetim düzenliydi ama evlilikten sonra ara sıra adet geçikmelerim oluyo.. geçen ay 7 gün geçiktim ama hamilelik yoktu.. bu ay yumurtlamam adet tarihimden 1 hafta önce oldu ve yine 7 gün geçiktim hatta bugün 8. Gün hala adet olmadım. 3. Ve 5. Gün test yaptım negatifti. Geç döllenme olabilir mi. Eğer geç döllenmeyse ne zaman idrar testinde çıkar. Lütfen yardım edin...
Olabilir bir sonraki adet gününde felançıkar

[QUOTE="Eminenagihan, post: 51274969, member: 8279geç döllenmeyse kanda ds adete yakın çıkar canım sabret bazılarının adeti baya geçtikten sonra kanda çıktığı bile oluyor

[QUOTE="Eminenagihan, post: 51274969, member: 8279geç döllenmeyse kanda ds adete yakın çıkar canım sabret bazılarının adeti baya geçtikten sonra kanda çıktığı bile oluyor
1 buçuk senedir bi kaç kez geçimem oldu sadece iki defa 7 gün geçti 1 defada 12 gün bu sefer 8 gün oldu stres oldum artık ondan mı oluyor bilmiyorum ama beklemek çok zor :(

1 buçuk senedir bi kaç kez geçimem oldu sadece iki defa 7 gün geçti 1 defada 12 gün bu sefer 8 gün oldu stres oldum artık ondan mı oluyor bilmiyorum ama beklemek çok zor :KK43:
Strestende olabilir bazende rahim kendini gebeliğe hazırladığı için bir kaç ay erken olabiliyor veya geç olabiliyor.

Benim iyice düzenim bozuldu ya :KK43: Artık kendini hazırlamış olsun nolur.. Canım sende durumlar ne zamandır bebek istiyosun
İnşallah canım rabbime dua edelim.

6aydır istiyorum ben bu ay menogon ve femara kullanmıştım 28 nisanda kontorole gittiğimde 6 yumurtam vardı 3 mayısta çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim rabbim bu ay benimdd mucizemi yollar inşallah

Amin canım benim inşallah..
İnşallah canım rabbime dua edelim.

6aydır istiyorum ben bu ay menogon ve femara kullanmıştım 28 nisanda kontorole gittiğimde 6 yumurtam vardı 3 mayısta çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim rabbim bu ay benimdd mucizemi yollar inşallah

Amin amin canım meleklerimizi en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim bizede isteyen herkesede.. dün test yaptım bende ama 9. Günde yine negatif.. bugün adet yok ama kasık ağrıları başladı açık kahve akıntılarım da var nolucak bilmiyorum...

Amin canım benim inşallah..

Amin amin canım meleklerimizi en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim bizede isteyen herkesede.. dün test yaptım bende ama 9. Günde yine negatif.. bugün adet yok ama kasık ağrıları başladı açık kahve akıntılarım da var nolucak bilmiyorum...
Biraz daha bekle canım 3.4 gün geçsin bakalım ne sonuç alacaksın.Hadi hayırlısı inşallah bebiş yoldadır

Back