- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Sanırım galiba heralde eveeeeettttttrKzlarrr ben geldm nasılsnzRabisscyln kızz nldu sen kaldn mı hamile kızzz
Kızzzzz ciddmsnn oldu be sonndaaaSanırım galiba heralde eveeeeettttttr
Ahahahhh vallaha senmi uğurlu geldin bilemedim bakK
Kızzzzz ciddmsnn oldu be sonndaaakız ben sana dedm benle konş ugurlu gelrm testle mi yapn kızzzzz qt testi cbk bana
Delii kızzz insan siler miii ben görsem silmem cnm ilk anımız olur ya bebişimleya anlcnAhahahhh vallaha senmi uğurlu geldin bilemedim bakevet canım idrarla yaptım pozitifi gördüm yarın tekrarlicam inşallaah hamileyim resmi sildim canımm ya
Kızzzz 3 mayısta çatlatma vuruldum dünde 9.10 günde öğrenenleri duyunca bide ben yapayım dedim pazar günüde tekrarlar kesinleştiririm dedimDelii kızzz insan siler miii ben görsem silmem cnm ilk anımız olur ya bebişimleya anlcnkızz masallah diyrm sana rabbim sdni kem gözlr nazarldn saklsn inş kandada ckar melegn cnm akrabalra gec söle cnm blysn nazar degdreblrler kızz cokk sevndmmm ya anlatammm ya demrkki ilaç oldu kız nerden anladn hamile oldfnu cnm :)
Hadi hayrlısı cnm bunu yapan herkes kesin kalyrmu kız hamile :)) sagl cnm bendeKızzzz 3 mayısta çatlatma vuruldum dünde 9.10 günde öğrenenleri duyunca bide ben yapayım dedim pazar günüde tekrarlar kesinleştiririm dedimbende öyle yapmayı düşünüyorum allahrazı olsun darısı senin başına olsun canım rabbim seninde yüzünü güldürsün
Yerleşme kanaması olabilir canım hadi inşallah elinde ovulasyon veya gebelik testi varsa yapsana bi....H
Hadi hayrlısı cnm bunu yapan herkes kesin kalyrmu kız hamile :)) sagl cnm bende
kafmı dnledm işte iyi oldu işede başladm tamamen kafam dgldı cnm bu ay sanmm ya tek dilegm adetm gcmz inş cnm gecn ay iki hafta gcmşti ya :) adetme bir gafta var ama cnm brsy sorcm bgn cokaz kan birde koyu kahvrngi akntm var cnm ama sadce kiloda gelmş bu ne şimdi anlamdm ya kendmi kandrmk istmyrm ya bu ay ztn düşünmrmştm cock(
Bence senn tuttu kuzm ya olmasa ckmazdı öle düşün inş yatn ckarsa hemn gt kan ver cnm vay bee bende dedim dinletmyrm kzlarr benle konşn hamle kaln hahaaYerleşme kanaması olabilir canım hadi inşallah elinde ovulasyon veya gebelik testi varsa yapsana bi....
Olan var olmayan var iğnede benim 3.denemem
Saolasın gülümm inşalalh bebeğim benimle...Bence senn tuttu kuzm ya olmasa ckmazdı öle düşün inş yatn ckarsa hemn gt kan ver cnm vay bee bende dedim dinletmyrm kzlarr benle konşn hamle kaln hahaaya cnm ümitlnmk istmyrm bu ay çlşmadk olsa üç kere oldu ama yumrtlamaya yakn oldu ama blmyrm cnm ya tuttmu tutmadmı
Yok cnm hemde içimdede yok yani sanmyrm düşnmyrdkki bu ay olmaz ya cnm üç kere oldu sadce sık girlmesi gerekrdi cnm bilysnn :))anammm sende katldn hamişlre untrsn beni şimdiiSaolasın gülümm inşalalh bebeğim benimle...
Öyle deme kız yoksa adet öncesi niye kahberengi leke gelsin bak diyorum sana varsa test hemennn yap
Yok kız birisi 14.16.18. De ilişkiye girmiş yumurtlama zamanı tesadüf 22 de ilişki yaşanmış ve o zaman tutmuş diğerleri boşmuş inşallah hamilesindir...Yok cnm hemde içimdede yok yani sanmyrm düşnmyrdkki bu ay olmaz ya cnm üç kere oldu sadce sık girlmesi gerekrdi cnm bilysnn :))anammm sende katldn hamişlre untrsn beni şimdii
Bilmyrm ki kız gecn ay iki hafta sonra oldm blysn inş hamiş deglsm adet olym gevrn ay gbi hüsran yaşamm inş cnm sen blysn ümit etmştm baya ondn adet olrm inş dedm ama nu kahvtngi akntı nyr var anlamdm adet olmama bir hafta var cnm daha brnim ya inşş olurum ama dger ay kuzumYok kız birisi 14.16.18. De ilişkiye girmiş yumurtlama zamanı tesadüf 22 de ilişki yaşanmış ve o zaman tutmuş diğerleri boşmuş inşallah hamilesindir...
Yok kızzz ben seni unuturmuyum hiç sende hamiş olcak birlikte bebişlerimizi konuşucaz
Biliyorum canım bu ay belirtin var gibi kahve leke hayırlısı olsun bakalımmBilmyrm ki kız gecn ay iki hafta sonra oldm blysn inş hamiş deglsm adet olym gevrn ay gbi hüsran yaşamm inş cnm sen blysn ümit etmştm baya ondn adet olrm inş dedm ama nu kahvtngi akntı nyr var anlamdm adet olmama bir hafta var cnm daha brnim ya inşş olurum ama dger ay kuzum
Sence olmşmdr cnm ya test yapmya korkyrm cnmBiliyorum canım bu ay belirtin var gibi kahve leke hayırlısı olsun bakalımm
Bence yap adet zamanından önce neden kahve leke olsun başka bir dene bakalım yarın sabah ne olcakSence olmşmdr cnm ya test yapmya korkyrm cnm
Cnm pazrtesi anca yaparm blymsn bu aralrda böle yiyecklr cnm bir çekyor anlatmm sana ya ama yine negtf grmk istmyrm cnm yprndm anlcn bilysnBence yap adet zamanından önce neden kahve leke olsun başka bir dene bakalım yarın sabah ne olcak
Hoşgeldin can8m insaALLAH hamişsindirCnm pazrtesi anca yaparm blymsn bu aralrda böle yiyecklr cnm bir çekyor anlatmm sana ya ama yine negtf grmk istmyrm cnm yprndm anlcn bilysn
Hosbldk kzlar sizdn haberler ne senn noldu cnm adet mi oldn ?Hoşgeldin can8m insaALLAH hamişsindir
Evet canım adet oldumHosbldk kzlar sizdn haberler ne senn noldu cnm adet mi oldn ?
Haklısın canım belirtiler olup negatifi görmek o kadar kötüki insan kendini değişik hissediyorCnm pazrtesi anca yaparm blymsn bu aralrda böle yiyecklr cnm bir çekyor anlatmm sana ya ama yine negtf grmk istmyrm cnm yprndm anlcn bilysn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?