Geç döllenme yaşayanlar?

Adetliyken ne duası okunabiliryorki adetim bitince yasin okumaya başlicam allahın izniyle.

Okuyabildiğim kişilerede okicam
Cnm hz.ibrahim duası var ya adetlyknde okunuyr cnm o cnm o duayla hamile kalan cokcinsn var sende bakablrsn cnm bende duayı 4 okuyuşm herlde ins alrm bende iyi haberlr cnm

Cnm hz.ibrahim duası var ya adetlyknde okunuyr cnm o cnm o duayla hamile kalan cokcinsn var sende bakablrsn cnm bende duayı 4 okuyuşm herlde ins alrm bende iyi haberlr cnm
Hergün mü okunuyor hangi sayfada canım bende okuyayım.

Benim bir tanıdığımın tek yumurtası vardı doktorlar çocuğun olmaz diyorlardı 41 gün bir petşişedeki suya meryem süresini okuyup içti o ayda hamile kaldı ve ikinci çocuğa hamile.

Hiö denemedim onumu yapsam

Canm ben bu ay meryem suresi okudum ama suya uflemedm adetim biterse tekrr baslcm cnm ama suya uflerim bu sefer ben o zmn cnm cnm hz.ibrahim duası dua bolumune gor cnm gorrsn cnm sende katl cnm hergun 4 kisiye 100 defa okuysn yada toplu alysn kisa oldgu icin cnm

Anladım meryem suresini tavaiye ederim bende okumayı düşünüyorum soğan kürüde aklımda belki onu yaparım

Anladım meryem suresini tavaiye ederim bende okumayı düşünüyorum soğan kürüde aklımda belki onu yaparım
Kz sogan kuri ben icemedm midemi bulandryr kokusu tadi sen blrsn oku cnm bende okucam tekrrdan meryem suresi icimdki his dyrki bir ay sonra hamile odlgmuzu solcz cnm ya icmdeki hisler yanltmz beni ya:)))

Kz sogan kuri ben icemedm midemi bulandryr kokusu tadi sen blrsn oku cnm bende okucam tekrrdan meryem suresi icimdki his dyrki bir ay sonra hamile odlgmuzu solcz cnm ya icmdeki hisler yanltmz beni ya:)))
Ayayyy inşallah canım.

Vallahi tadı nasıl bilmiyorum onunla hamile kalan çok sanırım denesem mi diyorum ama bir zararı olurmu ilaçda içiyorum şuan

Ayayyy inşallah canım.

Vallahi tadı nasıl bilmiyorum onunla hamile kalan çok sanırım denesem mi diyorum ama bir zararı olurmu ilaçda içiyorum şuan
Cnm sogan kuru icmek bu arada kist yapyrmus dye duydm sen bence icme ama sen blrsn cnm bence biz suya ufleyerk dua okuyalm cnm

Cnm sogan kuru icmek bu arada kist yapyrmus dye duydm sen bence icme ama sen blrsn cnm bence biz suya ufleyerk dua okuyalm cnm
Doğru kist yapıyorsa içmeyim zaten içtiğim ilaçlarda da kist yapma özellikleri var.

Bencede dua okuyalım..Acaba kendimizde bir dua konusumu açsak bu ayı duayla geçirsek güzel okur, daha sevaba girmiş oluruz ve kürlerden daha etkili

Bencede dua okuyalm ccnm meryem suresi ni suya ufleyerk okuyalm cnm ya bak heyecnlndm smdidenn ickmde his var cnm

Bencede dua okuyalm ccnm meryem suresi ni suya ufleyerk okuyalm cnm ya bak heyecnlndm smdidenn ickmde his var cnm
Bende öyle eşimde oku senin için daha iyi diyor.

Araştırayım sureleri indireyim telefonuma dilek duasıda okuyalım canım

Tamm cnm ya olur fua okuruz cnm bende daha yeni btrdm duayi 50, kisi okudimum cnm anca btrdm ins kabul olur dualrmz:)
Allah kabul eylesin canım..
Duayla çok hamile kalanlar var ,bizlerde her ay gün geçirmeden okusak çok güzel olurda işte ben ara ara yasin felan okuyorum sadece

7 aylık evliyim mart'da bebek yapmaya karar verdik .Son reglım 6 mart reglı döngüm'28 gün ve düzenli reglı gören bir kadınım. Nisan 2 de olmam gerekirken reglı görmedim. Nisan 5 6 8 9 gibi farklı markalardan yaptığım idrar testlerinde 'negatif'çıktı. Nisan 12 kan'testi yaptırdım çıkan sonuç 0.10 'negatif'. Biraz daha beklemeye devam ettik. Nisan 20 ve hala beklenen reglı yok eczaneden bir test daha aldım ve 'pozitif' o gün 2.kez yaptıgım test'de pozitif. Nisan 21 bir dr göründüm ultrason'dan baktık ve 4 hafta 3 günlük hamileymişim. reglınin ilk günün'den hesaplarsak 6 hafta 4 gündür bir gebelik yaşıyormuşum. Geç döllenme olmuş bu yüzden sabırlı ve sakin kalın :)

Allah kabul eylesin canım..
Duayla çok hamile kalanlar var ,bizlerde her ay gün geçirmeden okusak çok güzel olurda işte ben ara ara yasin felan okuyorum sadece
Sagol canm ben bol bol okuyrm dua iste cnm yasinde okumaya baslcm cnm

Hayrli olsun cnm ama ne yazikki iki hafta sonradan adet oldum ben diger aya kaldi umitler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…