• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar?

Kızlar, dün eczaneden hazır almisken aliyim demistim 2tane test almistim. Bildiginiz üzere dün pozitifi gördüm.
Bugun icime bi kurt düstü elimde olan testi yapiyim dedim baktim dünkünden daha silik cikti :KK43:
Noluyoo simdii?
Resmini atsana canım kan felan vermedin mi ?

Yukardaki dün aşagida ki bugun:(
Cizginin belirginlesmesi gerekmiyomu ya

Eklentiler

• PicsArt_04-22-07.40.17.jpg
    PicsArt_04-22-07.40.17.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 118
Mayıs 21 llur heralde bu ay 21 de oldum.

Ay bilmiyorum hiç iyice delircem ha :KK17:

İstiyorum hemen istiyorum bekleme huyum iyice silinmeye başladı etrafda gördükce kendimi tutamıyorum.Rabbim en iyisini bilir tabi ama istemedendw durulmuyor
Öyle vallahi:)))

Zaten verecekde allahım ondan başkasından isteyemem elbet ne hayırlısıysa o olcak.Yinede istemwden durmuyor insan.

Ben her zaman önce allahtan hayırlısını istiyorum canım ama napayım bazen isteğim daha da artıyor :)

Allahım sana da bir bebiş verir inşallah bu ay canım

Bende bebeğim olsun olsun neler yaptım geçen ay hamile kaldım ama lekelenmem vardı Allahtan şüphelenipte kan vermişim hamile kalmışım ama sağ tüpüme yerleşmiş dış gebelikti günlerce sancı çektim kanamam oldu psikolojik olarak inan bittim en acısıda doğum günümde doktor beni kürtaja aldı çatala ağlayarak yattım ağlayarak kalktım eşim ağladı ben ağladım. kanamam 18 gün sürdü sonra kendi kendime dedim ki Zehra hayırlısını iste... Bebek bebek dedin. Canından olacaktın... Tüpümü almadılar şükür erken teşhis oldu çünkü ama yinede doktorum bekletmişti... Kemoterapi iğnesi yaptılar korun dedi doktor ben diyete ve spora başladım sigarayı bıraktım atladım zıpladım koştum adetimi beklerken yine hamile kaldığımı öğrendim üstelik korunmuşken. Regl belirtim başladığında korunmamıştım birtek :) bugun 4+4 olduk iki gün önce keseyi gördüm bu sefer yerleşebilmiş bizmki :) eşimin bu sefer mutluluktan gözleri doldu

Ve ben kan vermeye giderken Allahım inşallah hamile değilimdir kan negatif çıksın diye diye kan vermiştim. Bunu anlatmamın sebebi bak benim yaşadıklarıma. Rabbim her zaman hayırla sağlıklı gebelik yaşatsın kucağımıza almamızı nasip etsin. Hayatta herşey birer sınav. Sadece sabretmemiz gerekiyo. Şimdi bile kendime diyorum. Herşey hamile kalınca bitmiyo. Asıl hamile kalınca başlıyo herşey. Kendni başka şeylere ver kafandan bebeği at nasibinde varsa gelecektir Allahın izniyle. Hepinizin burada o müjdeyi vermenizi mutluluğunuza şahit olmayı çok ama çok isterim Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah ♡♡♡

Bende bebeğim olsun olsun neler yaptım geçen ay hamile kaldım ama lekelenmem vardı Allahtan şüphelenipte kan vermişim hamile kalmışım ama sağ tüpüme yerleşmiş dış gebelikti günlerce sancı çektim kanamam oldu psikolojik olarak inan bittim en acısıda doğum günümde doktor beni kürtaja aldı çatala ağlayarak yattım ağlayarak kalktım eşim ağladı ben ağladım. kanamam 18 gün sürdü sonra kendi kendime dedim ki Zehra hayırlısını iste... Bebek bebek dedin. Canından olacaktın... Tüpümü almadılar şükür erken teşhis oldu çünkü ama yinede doktorum bekletmişti... Kemoterapi iğnesi yaptılar korun dedi doktor ben diyete ve spora başladım sigarayı bıraktım atladım zıpladım koştum adetimi beklerken yine hamile kaldığımı öğrendim üstelik korunmuşken. Regl belirtim başladığında korunmamıştım birtek :) bugun 4+4 olduk iki gün önce keseyi gördüm bu sefer yerleşebilmiş bizmki :) eşimin bu sefer mutluluktan gözleri doldu

Ve ben kan vermeye giderken Allahım inşallah hamile değilimdir kan negatif çıksın diye diye kan vermiştim. Bunu anlatmamın sebebi bak benim yaşadıklarıma. Rabbim her zaman hayırla sağlıklı gebelik yaşatsın kucağımıza almamızı nasip etsin. Hayatta herşey birer sınav. Sadece sabretmemiz gerekiyo. Şimdi bile kendime diyorum. Herşey hamile kalınca bitmiyo. Asıl hamile kalınca başlıyo herşey. Kendni başka şeylere ver kafandan bebeği at nasibinde varsa gelecektir Allahın izniyle. Hepinizin burada o müjdeyi vermenizi mutluluğunuza şahit olmayı çok ama çok isterim Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah ♡♡♡
Çok güzel anlattın canım bilgilendirdiğin için saol allah büyük ya ne kadar çok istesemde yinede ondan en iyisini istiyorum.

Bazen boşver olursa olur uğraşma diyorum sonra etraftakiler yokmu daha şu doğurdu şu hamile şu doğuracak diyerek insanı yıpratıyor bazen ister istemez olsun hadi hemen olsun dediğimde oluyor.Yinede rabbimin hayırlı nasipli bir bebiş vermesini istiyorum.

İnşallah bizimde yüzümüz güler rabbim bizede o anşarı yaşatır.

Geçmiş olsun canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Cnm inan şimdi onu dusunuyordum bende:) daha 7 gün var ama test yapsammi diyorum off hiç zannetmiyorum hamile olacagimi bun7 gün nasıl geçecek acaba
Hiç test yapma daha 7 günün var bekle canım .İnşallah canım hamilesindir ya adetin geçince test yap heme

Çok güzel anlattın canım bilgilendirdiğin için saol allah büyük ya ne kadar çok istesemde yinede ondan en iyisini istiyorum.

Bazen boşver olursa olur uğraşma diyorum sonra etraftakiler yokmu daha şu doğurdu şu hamile şu doğuracak diyerek insanı yıpratıyor bazen ister istemez olsun hadi hemen olsun dediğimde oluyor.Yinede rabbimin hayırlı nasipli bir bebiş vermesini istiyorum.

İnşallah bizimde yüzümüz güler rabbim bizede o anşarı yaşatır.

Geçmiş olsun canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Nefret ediyorum yokmu bişyler o doğurdu bu doğurdu neyi bekliyosun diyenlerden. Allah öyle insanların diline düşürmesin kimseyi. Verende alanda Allah. Ne yazık ki unutuyolar bunu. Kulüpte hamile kalmakla ilgili merak ettiğim şeyleri hep araştırır bakardım. 2008li yıllar hatta 2014lü yıllar vs. Herkes bebeği olsun diye dualar ediyo falan. Profillerine bakıyorum hepside sonrasında hamile kalmış bebişleriyle ilgili şeyler araştırmışlar yazmışlar vs vs;) inanıyorum kiii bizde öyle olacağız :) bizden sonra buraya bakanlara da biz umut olacağız :) Rabbim herkese anneliği nasip edecektir... Ol deyince olduran sonsuz kudret sahibi Allaha hamdolsun ♡

Kesinlikle etrafımda pço kadar çok ki bir ortama bazen girmek istemiyorum bu konular bunaltıyor beni , bende çok okuyorum allahım inşallah bizlerede bu şansını verir inşallah.

Aklım bazen donup kalıyo ama allah verecek bana o bebeği başkası değil allaha şükür bunh unutmuyorum.

Rabbim büyük umarım bizde o günleri görücez yaşicaz birilerine umut vercez
Nefret ediyorum yokmu bişyler o doğurdu bu doğurdu neyi bekliyosun diyenlerden. Allah öyle insanların diline düşürmesin kimseyi. Verende alanda Allah. Ne yazık ki unutuyolar bunu. Kulüpte hamile kalmakla ilgili merak ettiğim şeyleri hep araştırır bakardım. 2008li yıllar hatta 2014lü yıllar vs. Herkes bebeği olsun diye dualar ediyo falan. Profillerine bakıyorum hepside sonrasında hamile kalmış bebişleriyle ilgili şeyler araştırmışlar yazmışlar vs vs:KK66: inanıyorum kiii bizde öyle olacağız :) bizden sonra buraya bakanlara da biz umut olacağız :) Rabbim herkese anneliği nasip edecektir... Ol deyince olduran sonsuz kudret sahibi Allaha hamdolsun ♡

Ayyy inşallah canımallah büyük ya ikimizede bu şansı verir inşallah.

Vallahi beklicez bi şu ilaçları bitireyim cuma günü gelainse ne olacak.

Sen neden adetliyken gitmiyosun ilaç felan verirler
Randevuyu cumaya aldm ya cnm ne blym olucgmi blsydm daha erken alrdm randevuyu

Back