- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Olmaz ins cnm bebektndr cnm yaNe bilim ya kıst falan olmasından korkuyorm bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz ins cnm bebektndr cnm yaNe bilim ya kıst falan olmasından korkuyorm bakalım
Aynen ole yapcm cnm girmcm o zmn bklm nlck olck mi merk edyrmEvet bence yumurtlama dönemi burdan uzak kal. Bitince gelir gün sayarsın burda o zaman sorun olmaz :)
Keşke öyle yapsaydın hangi hastaneye gisiyosun canım senRandevuyu cumaya aldm ya cnm ne blym olucgmi blsydm daha erken alrdm randevuyu
Gaziosmanpasa arastrma hastanesiKeşke öyle yapsaydın hangi hastaneye gisiyosun canım sen
Insallah canim sagol cevabin icin.Sen merak etme birşey olmaz inşallah p.tesi daha da yüksek görürsün o rakamı
Hmm keşke hafta sonuda doktorun olsa şu ballı bir kür felan diyodun one canım bu ay onu yapacaksın yaGaziosmanpasa arastrma hastanesi
Ne demek canım her zaman inşallah bir gün bende sorarımInsallah canim sagol cevabin icin.
Canm ben daha buraya grmcm burasi beni cok etkiliyr cnm hesbmi kapttrcm cnm belki hamile oldgmda grerm cnmHmm keşke hafta sonuda doktorun olsa şu ballı bir kür felan diyodun one canım bu ay onu yapacaksın ya
Olmaz ins cnm bebektndr cnm ya
Hadi ya etkiliyorsa seni kapat canım.Özlicez ama seni :)Canm ben daha buraya grmcm burasi beni cok etkiliyr cnm hesbmi kapttrcm cnm belki hamile oldgmda grerm cnm
Vallahi cnm bende ama olana kadr grmcm olursa bebek gircm hatta adet gunune kadr grmcm kiz hep burdym nasil bir yerse ckamyrm ya burdqn ondn cnm bir sure girmemekte fayda var :)Hadi ya etkiliyorsa seni kapat canım.Özlicez ama seni :)
Bende bazen öyle yapayım diyorum sonra birşey merak ediyorum bi giriyorum devamı geliyor.Vallahi cnm bende ama olana kadr grmcm olursa bebek gircm hatta adet gunune kadr grmcm kiz hep burdym nasil bir yerse ckamyrm ya burdqn ondn cnm bir sure girmemekte fayda var :)
Bana guven kuzm adet gunumuz gecene kade girmeylm hem ztn iki hafta grmessek unutrz ve kafmz rahat olurz beni cok etklyr eminm buraya grmesem. Bebek aklmdan ckcak cnm ya birde cogu burdaki srkdsm bana dediki bir ay dedi takmadm isle gucle ugrstm burayada grmedm kaldm hamile bak burasida etklyr cnm sende bence ole yao cnm grme ztn adet gnumuz ayni cnm senle gectgnde girerz:)Bende bazen öyle yapayım diyorum sonra birşey merak ediyorum bi giriyorum devamı geliyor.
İnşallah iyi haberlerinle gelinsin
Haklısın vallahi kendimi tutabilirmiyim bilmiyorum ki vurulduğum iğne hakkında felan şuan çok araştırma yapıyorum aslında doktora gidene kadar dişimi sıksam önüme gün koyar belirli günler girersem sonrası gelirBana guven kuzm adet gunumuz gecene kade girmeylm hem ztn iki hafta grmessek unutrz ve kafmz rahat olurz beni cok etklyr eminm buraya grmesem. Bebek aklmdan ckcak cnm ya birde cogu burdaki srkdsm bana dediki bir ay dedi takmadm isle gucle ugrstm burayada grmedm kaldm hamile bak burasida etklyr cnm sende bence ole yao cnm grme ztn adet gnumuz ayni cnm senle gectgnde girerz:)
Canm ben sna dym stres yapma girme buraya bak ignede vurlcksn cnm yumrtlama zmnlari strese grmezsn ben grmcm cnm artk smdiden alışiyim yani hemde rahat olur iste bulurm iyice kafam daglr yumrtlama gunine gire yapmyz istedgmzde olurz belki tutar o zmn cnmHaklısın vallahi kendimi tutabilirmiyim bilmiyorum ki vurulduğum iğne hakkında felan şuan çok araştırma yapıyorum aslında doktora gidene kadar dişimi sıksam önüme gün koyar belirli günler girersem sonrası gelir
Olabilir girmesem daha iyi eşimde girme silerim yoksa diyorCanm ben sna dym stres yapma girme buraya bak ignede vurlcksn cnm yumrtlama zmnlari strese grmezsn ben grmcm cnm artk smdiden alışiyim yani hemde rahat olur iste bulurm iyice kafam daglr yumrtlama gunine gire yapmyz istedgmzde olurz belki tutar o zmn cnm
Bak esinde anlms canm ya benim ki karsmyr ama ben fark etrm artk cok steee gryrm ya hele elmden hic dusmyr hep burdym belki ondn adetm geckti bencede cnm grme ynede sen blrsn ben adetim gecene kadr grmcm cnmOlabilir girmesem daha iyi eşimde girme silerim yoksa diyor
Eşim benimde normalde karışmaz ama iğne vurulduğumdan beri çok girer oldum olumsuz oldukca üzüldüğümü bildiğinden girmemi istemiyor kendini birşeyler okuyup heveslendiriyosun üzülüyosun diyo haklı odaBak esinde anlms canm ya benim ki karsmyr ama ben fark etrm artk cok steee gryrm ya hele elmden hic dusmyr hep burdym belki ondn adetm geckti bencede cnm grme ynede sen blrsn ben adetim gecene kadr grmcm cnm
aynen kuzum benim burda katldgm dua var onu okuyim daha grmcm cnm yinede sen blrsn cnm girme konusunds bence girme bir ay dinle kafaniEşim benimde normalde karışmaz ama iğne vurulduğumdan beri çok girer oldum olumsuz oldukca üzüldüğümü bildiğinden girmemi istemiyor kendini birşeyler okuyup heveslendiriyosun üzülüyosun diyo haklı oda
Adetliyken ne duası okunabiliryorki adetim bitince yasin okumaya başlicam allahın izniyle.aynen kuzum benim burda katldgm dua var onu okuyim daha grmcm cnm yinede sen blrsn cnm girme konusunds bence girme bir ay dinle kafani