Ayyy kuzum kıyamam sana ne alaka yasn yasmz da ne var yani erken anne olmak suc mu yani devletteki dr bir alemmis heİster istemez insan kafasına takıyor kız napacaz çare yok devlete gideyim dedim yok yaşın küçük 2 yıl bekle öyle gel felan diyor.Gittiğin doktorumda biraz tanındık bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim ne kadar insan böyle şeylere para harcamak istemesede bebiş için herşey mübah 2 bine yakın harcadık vallahi muane parasıyla ne.
İnsan etrafında görünce daha çabuk istiyor bebeği zamanda su gibi geçiyo ne olsumu şaşırıyorum.
Katılıyorum sana tek hamiş olayımher gün adet olayım demeye kadar geldim eşim bir hamile kal ilişki felan herşey yasak sana çok iyi bakıcam diyor.
Allahım bu isteklerimizi gerçekleştirmemizi inşallah sağlar
Inşallah cnm..:) yeni bat ne zamanEveeetbende şansmı var şans olaydı annem cuma günü doğururdu beni
Hastaneye git gel anca bizde bu oluyor.
Bugün gittim menogonla femara verdi inşallah işe yarar
Canm olablr sen bekle idrrda ckp kanda gec ckblyms Gec dollenme nednyle tekrr yaprsn cnm uc gun snraKizlar merhaba ben bi kac gun once kan testi yaptirdim negatif cikti ama kan testinden once ve bu sabah farkli markalarla idrar testi yaptim silik cizgi vardi kanda negatif olup hamile olan varmi acaba kafam cok karisti ve hala regl olmadim
Ahahahh adetimde gebeliğe yönelik birşey olsa yapıcamda yok ilk gün kahve sonra kırmızıya döndü çoğaldı kendimi üzmeye değmez test yapmamaAyyy kuzum kıyamam sana ne alaka yasn yasmz da ne var yani erken anne olmak suc mu yani devletteki dr bir alemmis he
Vallahiki benim esimde ole sen ol bak bunu yapmcn şunu etmicen diyor daha smdiden
Kız ben adetim bitsn evde test yapcm belki hamileymdr yani belki adet olrak hamileymdr ysni olsblr yani sen yapckmsn:)
İnsallah bebis vardir canim tesekkur ederimCanm olablr sen bekle idrrda ckp kanda gec ckblyms Gec dollenme nednyle tekrr yaprsn cnm uc gun snra
İnsallah bebis vardir canim tesekkur ederimCanm olablr sen bekle idrrda ckp kanda gec ckblyms Gec dollenme nednyle tekrr yaprsn cnm uc gun snra
Mayıs 21 llur heralde bu ay 21 de oldum.Inşallah cnm..:) yeni bat ne zaman
Biliyrm ama icmde kalmsn dye cnm birde cift cozgi gorymsm ben sook olurim herldeAhahahh adetimde gebeliğe yönelik birşey olsa yapıcamda yok ilk gün kahve sonra kırmızıya döndü çoğaldı kendimi üzmeye değmez test yapmama
İlaç kullanmaya başladım zaten doktorada gözükdüm yok yok benim sıpalarım beni biraz bekletecekler belli ki.
Allahımdan ikiz istiyorum verirse tabi.
Elimden geldiğince eşimle birlikte herşeyi deniyoruz ama tık yok canım bazıları doğuruyo hemen tekrar hamile kalıyo.
Etrafımda heleki yakınlarımda çok var bende istiyom bende diye mızmızlanasım geliyo
Rca ederim cnmİnsallah bebis vardir canim tesekkur ederim
Ben isterken yinede ikizi isteyeyimde tutarmı tutar menogonda genelde nerdeyse hep çoğul gebelik yapıyormuş.Biliyrm ama icmde kalmsn dye cnm birde cift cozgi gorymsm ben sook olurim herlde
Canm ya olcak sabret bir ay daha sabredelim sonra kavuscaz bebeklermize ins cnm biri olsunda ikincisi skntıdegl birini hele bir tutturalm cnm ikizler sonraya kalsn :)))
Cuma gunu gdcm cnm dr zten kontrole bende anlamdm nye bole oldu dedik hamilym kirmizilari gornce morlm bozldu bir ayda bitmis oldu
Eğer hâlâ gelmezse pazartesi yine ver yada istersen eşinle acile gidin orda ver kanıKizlar merhaba ben bi kac gun once kan testi yaptirdim negatif cikti ama kan testinden once ve bu sabah farkli markalarla idrar testi yaptim silik cizgi vardi kanda negatif olup hamile olan varmi acaba kafam cok karisti ve hala regl olmadim
İllede olsun illede olsun deme. Hayırlıysa olsun de lütfen. Herkesin sınavı farklı sabretme huyun silinmesin neyi nasıl istediğimize dikkat edelim hayırlı zamanda sağlığıyla gelsin bebeğin inşallah.Mayıs 21 llur heralde bu ay 21 de oldum.
Ay bilmiyorum hiç iyice delircem ha
İstiyorum hemen istiyorum bekleme huyum iyice silinmeye başladı etrafda gördükce kendimi tutamıyorum.Rabbim en iyisini bilir tabi ama istemedendw durulmuyor
Zaten verecekde allahım ondan başkasından isteyemem elbet ne hayırlısıysa o olcak.Yinede istemwden durmuyor insan.İllede olsun illede olsun deme. Hayırlıysa olsun de lütfen. Herkesin sınavı farklı sabretme huyun silinmesin neyi nasıl istediğimize dikkat edelim hayırlı zamanda sağlığıyla gelsin bebeğin inşallah.
İns gonlunden gecen olur cnm :) ins ya zaten hamileysem hepnize konuma cagrcm orda artk bebeklermzi hep konsrz cnm cok istyrm ya beklyrm bakalm nlck:))Ben isterken yinede ikizi isteyeyimde tutarmı tutar menogonda genelde nerdeyse hep çoğul gebelik yapıyormuş.
Umarım son bekleyişimiz olur.Önümüzdeki ayı hamiş atlatırızde bizde hamile konularına katılar bebişlerimizin gelişimini konuşuruz
Aynn cnm karar verdim pes etmcm dger ay icin smdiden baslcm bakcm cnm diger sy ins kalrm hamile:)sende dua et cnm nolurAdetin 3.günü gitsen aslında bi hormon baksalar iyi olurdu canım sen bilirsin tabi inşallah bi sorun yoktur giden bir ay olsun üzme kendini
Ayyy inşallah canımallah büyük ya ikimizede bu şansı verir inşallah.İns gonlunden gecen olur cnm :) ins ya zaten hamileysem hepnize konuma cagrcm orda artk bebeklermzi hep konsrz cnm cok istyrm ya beklyrm bakalm nlck:))
?Kizlar size bi sorum olcak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?