• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar?

İns degr iki katiyuksek ckar duzene gorr cnm oo mide bulantlarn simdiden basldysa 9 ay napcksn esine nasl soledn cnm

Ben mide konusunda çok hassasım cnm zaten 5 sene gastrit tedavis gördüm o yüzden alışkınım 5 nisanda eşimin doğum günü vardı fenerbahçe manyagı ve ikimize fener forması yaptırıp arkasına evlilik tarihimizi yazdırmıştım isimlerle bir şimd birtane küçük forma daha almıştım arkasına 2016 yazdırdım yani formalarda 23.05.2016 yazıyor :) formanın içine bir adet çorap bçr adet ilk adım ayakkbısı ve test çubuğu ve kan sonucunu koydum verdim eline bi 1 dk kutuya baktı bana baktı sonra işte tepkisi beni kucağına almak oldu hemen indirdi aman birşey olur diye :D

Sabah normal adet gibi olmaya başladım.İnşallah bu iğneler işe yarar 265 tl verdik çıktık her muanede para para insan iyicede maddi manevi yoruluyo
Oo baya cok vermissnz canm ins bu ay olur cabalrnz bosa ckmaz cnm

Ben mide konusunda çok hassasım cnm zaten 5 sene gastrit tedavis gördüm o yüzden alışkınım 5 nisanda eşimin doğum günü vardı fenerbahçe manyagı ve ikimize fener forması yaptırıp arkasına evlilik tarihimizi yazdırmıştım isimlerle bir şimd birtane küçük forma daha almıştım arkasına 2016 yazdırdım yani formalarda 23.05.2016 yazıyor :) formanın içine bir adet çorap bçr adet ilk adım ayakkbısı ve test çubuğu ve kan sonucunu koydum verdim eline bi 1 dk kutuya baktı bana baktı sonra işte tepkisi beni kucağına almak oldu hemen indirdi aman birşey olur diye :KK70:
Haha ne guzel solemssn yaa adam naocgni bilememis smdi ustune nasl dusyrdur ne gzl:))

Oo baya cok vermissnz canm ins bu ay olur cabalrnz bosa ckmaz cnm
İnşallah canım.

Femara verdi 7 gün içmem için cuma gününe tekrar çağırdı.

Menogon verdi iğne için 22.23.24 vurdurcam
Çoğul gebelik yapıyormuş bu çoğul istemiyorsan doktorunun seni hergün takip etmesilazımmış.

Genelde tüp bebek çalışmasında kullanılıyormuş
Hormonlarda yardımcı oluyormuş

İnşallah canım.

Femara verdi 7 gün içmem için cuma gününe tekrar çağırdı.

Menogon verdi iğne için 22.23.24 vurdurcam
Çoğul gebelik yapıyormuş bu çoğul istemiyorsan doktorunun seni hergün takip etmesilazımmış.

Genelde tüp bebek çalışmasında kullanılıyormuş
Hormonlarda yardımcı oluyormuş
Bir nevi tup bebek gbi ama ins olur cnm ya ilaclar faydasni gsterrir cnm femara iyi gelyms hamile kalan varms onu kullanp galiba hadi hayrli haberlerni beklyrm cnm

Bir nevi tup bebek gbi ama ins olur cnm ya ilaclar faydasni gsterrir cnm femara iyi gelyms hamile kalan varms onu kullanp galiba hadi hayrli haberlerni beklyrm cnm
İnşallah femarayı bende çok duymuştum minicik bi hap.

Doktor herşeye çok güzel sorun yok diyoda bende de gelişme yok :D bu tıp işleri çok karışık

İnşallah femarayı bende çok duymuştum minicik bi hap.

Doktor herşeye çok güzel sorun yok diyoda bende de gelişme yok :KK70: bu tıp işleri çok karışık
Bende cnm dr gdcm folik asit kullanmayi solicm cnm bana yazsn cnlu folik asit iyi gelyrms bebege ondn cm. Bakalm ya bu ay yuzumuze gulr ins ben brde bal corek otu denicm cnm onu yapp hamile laan cok insn var cnm

Bende cnm dr gdcm folik asit kullanmayi solicm cnm bana yazsn cnlu folik asit iyi gelyrms bebege ondn cm. Bakalm ya bu ay yuzumuze gulr ins ben brde bal corek otu denicm cnm onu yapp hamile laan cok insn var cnm

Kuzum folik asit zaten gebe kalmayı düşünmeden 3 ay önce başlıcaksın geç bile kalmışın :( doktora bile söylemeden parayla alabilirsin 14 tl birşey ben folidoce içiyorum

Kuzum folik asit zaten gebe kalmayı düşünmeden 3 ay önce başlıcaksın geç bile kalmışın :KK43: doktora bile söylemeden parayla alabilirsin 14 tl birşey ben folidoce içiyorum
Canm blmyrdym erken mi almam gerekiyordu :( herkes yazms dra sormdn icmeyn dye:((

Canım doktorum bana bir vitamin ilacı verdi folik asit felan içeriyor onun adını vereyim ondan al nerdeyse her vitamin felan var içinde.

Eklentiler

• 20170422_165302-1.jpg
    20170422_165302-1.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 20170422_165319-1.jpg
    20170422_165319-1.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 50
Canm dr sormadan kullansm birsey olmaz deme folik asiti
Doktorun vitamin ilacı vermediyse sorun olmaz yinede eczaneden alırken danış doktorunada söylersin.

31.50 fiyatıda çoğu şey içeriyor ben doktoruma ayrıyetten folik asiti sordum sen sana verdiğimi kullan içeriyor zaten ona gerek yok dedi

Doktorun vitamin ilacı vermediyse sorun olmaz yinede eczaneden alırken danış doktorunada söylersin.

31.50 fiyatıda çoğu şey içeriyor ben doktoruma ayrıyetten folik asiti sordum sen sana verdiğimi kullan içeriyor zaten ona gerek yok dedi
Tamm cnm ztn cuma randevm var o xmn dr solerm o ne derse ona gore alrm bu ilacda solcm dr tmm derse alrm cnm bende

Canm blmyrdym erken mi almam gerekiyordu :KK43: herkes yazms dra sormdn icmeyn dye:KK43:(

Yok cnm doktorlar diyor zaten gebeliği düşünmeden önce 3 ay önce başlıcaksın annedeki eksik vitaminleri tamamlıyor. Gebelik oluşursa bebeğinde gelişimini sağlıyor git al bence internettede araştır istersen

Yok cnm doktorlar diyor zaten gebeliği düşünmeden önce 3 ay önce başlıcaksın annedeki eksik vitaminleri tamamlıyor. Gebelik oluşursa bebeğinde gelişimini sağlıyor git al bence internettede araştır istersen
Cumq dr gidcm ya cnm dr yazdririm baslarm.cnm sen uc ay snra mi kaldn gamile cnm

merhaba benmde bir sorum var son adetim 4 nisan adet döngüm 28 günde bir bebek planlıyoruz ilişki tarihlerim 10-11-13-15-16-17-19 ve 21 nisanda oldu sabah tuvalete cıktıgımd kan vardı camasırımda daha sonra oglene kadar yattım kalkmadım ögleden sonra tekrar wc ye gittiğimded test yaptım ovuasyon testı pozitif gebelik testi negatif cıktı kanam hala geliyo açık pembe kırmızı sekilde ma daha günüme 9 gün var sizce bu gelen kanam ne olabilir eger erken adet gördüysem neden ovulasyon pozitif cıktı aklım çok karışık lütfen yardım edin

Back