• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar?

Bakalım canım sokturucu verecek bana büyük ihtimalle
Canm sökturucu kullanmasan mi daha yeni yazı okudum kadnnda 20 gunu baya gecms dr verms snra icne suphe dusms bakms hamile ama ilaci icms cnm sende bence hemen icme ya: ((

Yoook yavru :) olmadim halaaa :) rahatsizim biraz 2 gun once bas agrisi mide bulantisi gebertti beni :) simdik girebildim neler yapiyosunuz. Doktora gitmissin bebeyim sonuc negatif cikmis cok uzuldum
Birde benibdusun negayfi gornce ykldm dra bile ckmadm keske cksaydma ama o an iste gdmdm haftaya randevum cnm : ( kx miden mi bulanyr adet olcgn zmn miden blnyrmuydu bulanmdysa kiz hamilemsn yoksa sen nye idrr yada kan yapmysn cnm

Birde benibdusun negayfi gornce ykldm dra bile ckmadm keske cksaydma ama o an iste gdmdm haftaya randevum cnm : ( kx miden mi bulanyr adet olcgn zmn miden blnyrmuydu bulanmdysa kiz hamilemsn yoksa sen nye idrr yada kan yapmysn cnm
Anliyorum bebeyim o psikolojiyide cok iyi biliyorum. Kizz yok kolay kolay midem asla bulanmaz ama o gun cok kotu oldum istifra ettim. Ama iki gundur gayet iyiyim. Inatls ve sabirla bekliyorum 20.gune kadar yolu var :) cunku artik hastaneye gitmekten yoruldum yavru beni en iyi siz anlarsiniz bu konuda

Back