How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Geç döllenme yaşayanlar?

Yaptm cnm dun negatf ckti anlamdm ya anlcn 12 gun oldu
Anladım,o zaman yakın zamanda hava değişimi yapmışsan veya grip gibi bir hastalık geçirdiysen de gecikme yaşayabilirsin,gelir yakında.Bazen böyle sapmalar yaşayabiliyor insan,benim de bekarken bir kere 15 gün gecikmişti,dert etme yani.

kizlar size bir soru sorabilir miyim Ben adetten 2 gun once yani dun idrar da gebelik test yaptim evde 've negatif cikti ama testi sabah yapmamistim sizce sabah yapmadigim icin testin yanlis cikma ihtimali var mi ?
Canm sanmyrm sen bence bekle adetn gecsn sabhtan yap cnm bence

Anladım,o zaman yakın zamanda hava değişimi yapmışsan veya grip gibi bir hastalık geçirdiysen de gecikme yaşayabilirsin,gelir yakında.Bazen böyle sapmalar yaşayabiliyor insan,benim de bekarken bir kere 15 gün gecikmişti,dert etme yani.
Yok cnm yasamdm ama iste blmyrm streste etmyrm gelmesini beklyrm yok hasta olmadm cnm benim bekarken hic olmazdi bole evlendgmzdede olmadi bakalm beklyrm cnm xtn haftaya dr gdcm randevm var bakslm ne dck dr:)

peki canim tesekkur ederim zaten yarin adet gunum ama negatif cikinca umudum kirildi
Bizi dusun cnm 12 gun oldu olmadm bence morlni bozma adet gectkten bir gun snra hamile oldgnu ogrnn cok grdk cnm

G
Cnm dr gittin.mi?
Gittim dün abla negatif yokmus kısmetimde adet olmayı bekliyorum sonra bir süre ara vericm abla psikoljm bozuldu cocuk dusnmekten iste stres etmiyorum beklyrm adetimin gelmesini haftayafa randevum var dr gdcm: (

G

Gittim dün abla negatif yokmus kısmetimde adet olmayı bekliyorum sonra bir süre ara vericm abla psikoljm bozuldu cocuk dusnmekten iste stres etmiyorum beklyrm adetimin gelmesini haftayafa randevum var dr gdcm: (
Kiyamam sana stres yapma bitanem olacak Allahin izniyle. Herseyin vakti yazili. Sen simdi sicak bir dus al papatya cayi ic.

İnsAllah adetin de sokulsun duzene girsin. Muhtemel stresten gelmemistir bende bir kere acaba diye ye 35 gunde oldum. Sokuldum ama pis bi kan geldi hep. İnsAllah sokulsun cnm.

Kiyamam sana stres yapma bitanem olacak Allahin izniyle. Herseyin vakti yazili. Sen simdi sicak bir dus al papatya cayi ic.
Abla stres aslnda yapmyrm telasli deglm ama iste sadece beklyrm zamanı degilmis abla smdi akışına brakcm abla yapcm papatya cayı adeti getryr mu abla?

İnsAllah adetin de sokulsun duzene girsin. Muhtemel stresten gelmemistir bende bir kere acaba diye ye 35 gunde oldum. Sokuldum ama pis bi kan geldi hep. İnsAllah sokulsun cnm.
İns bende sökulurum biran knce adet olurm abla ya olmamak daha zor ya

bende öyle olmadım hala kendimi temizliğe verdim napim kırmızılar gelin artıkkkk :halay:psikolojım bozuldu yaaa artıkk:KK55:
Aynen kuzm ya bende ole dusunyrm ya biran once oluyim ya:)) yeminle olursam şükur dicem ya:) sen gttn mi hastanye tkrrdn

Back