- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naslsn cnm:) herkes kayboldu:)Ben burdayimm
Evet iyiyimm cok sukur cnm sen nasilsin ❤Naslsn cnm:) herkes kayboldu:)
Bende iyiyim canm nlsun beklyrm iste ole gelmesini sen naptn dra ne zaman gdysn cnmEvet iyiyimm cok sukur cnm sen nasilsin ❤
Bilmiyorum ki canim belli degil ya.. Herzaman merkeze gidemiyoruz iste.. Belki persembe gideriz ama kesin degil.. 2un once kahverengi leke geldi sonra kesilfi. 2Gundur hala bisey yok.. Delircem yaBende iyiyim canm nlsun beklyrm iste ole gelmesini sen naptn dra ne zaman gdysn cnm
Kız seni umitlendrmek istemyrm ama nasldi az miydi cok muydu kahverengi leke cnm yerlesme kanamsi olmasnBilmiyorum ki canim belli degil ya.. Herzaman merkeze gidemiyoruz iste.. Belki persembe gideriz ama kesin degil.. 2un once kahverengi leke geldi sonra kesilfi. 2Gundur hala bisey yok.. Delircem ya
Yaaa bi ümit bende öyle düsündüm amaaa ümitlenmek te istemiyorum..... İlk kez böyle oluyorum ya. Cok degildi canımm sildigimde geliyodu sadece. Simdide akintim var ama normal renkte yani.. Bide kasiklarim agrimaya basladi lekeden sonra.. Kafam cok karisik, elimde testte yok alma imkanimda yok. Beklicemm yaniKız seni umitlendrmek istemyrm ama nasldi az miydi cok muydu kahverengi leke cnm yerlesme kanamsi olmasn
Hadi hayrlisi cnm ya kendne cok test alsana merkeze gtrnde elinde bulunsn cnm yani sennde daha once bole olmadysa acaba gec mi ckcak cnm anlamdm ki konstgm abla iki ay snra ogrenms cnm yaYaaa bi ümit bende öyle düsündüm amaaa ümitlenmek te istemiyorum..... İlk kez böyle oluyorum ya. Cok degildi canımm sildigimde geliyodu sadece. Simdide akintim var ama normal renkte yani.. Bide kasiklarim agrimaya basladi lekeden sonra.. Kafam cok karisik, elimde testte yok alma imkanimda yok. Beklicemm yani
Sende ümidini yitirme. Kırmizilar gelene kadarr devam
Ayy iste bende goryrm rabbim karşımıza bence çıkartıyor yazıları bence ümidinizi kesmeyin diyor yüce rabbim bakalım kuzum bekleyelim nolcak sonumuz:) 28 nisan randevum var bakalm dr ne dicekBak bi arkadas bunu yazmis cok ümitlendim ya..
Kizlar buraya yazmistim adetim 15 20 gun gecmisti diye doktora gittigimde once 0.100 cikmisti bi hafta sonra gittim 1.14 cikmisti doktor prolaktin ve polikistlik var diye ilac vermisti tarlusal ve dostinex ictim onlari adet olmam lazimken yine olmadim 1 bucuk hafta sonra tekrar gitim doktor rahim duvarin kalinlasmis bu gebelik belirtisi dedi kan testi yaptirdim 355.4 cikti cok sukur hamileyim ilac kullanmaya ragmen tutunmus bebegim 3haftalik hamileyim ama yumurtlama gunuyle degil adet gunumde gebe kalmişim sanirim :))
Öyle yapicam cnm yaa alicam birsuru evde bulunsun.Hadi hayrlisi cnm ya kendne cok test alsana merkeze gtrnde elinde bulunsn cnm yani sennde daha once bole olmadysa acaba gec mi ckcak cnm anlamdm ki konstgm abla iki ay snra ogrenms cnm ya
Hadi bakalim hayirliiisi kuzum.. Olmasada üzülmek yook tamam mi:)Ayy iste bende goryrm rabbim karşımıza bence çıkartıyor yazıları bence ümidinizi kesmeyin diyor yüce rabbim bakalım kuzum bekleyelim nolcak sonumuz:) 28 nisan randevum var bakalm dr ne dicek
Yok be üzülmyrm ki canm alstm hatta yoksa adet oliyim diyr cok dua ediyorum ama olmuyorum bir turlu bekleyelim baklm kız birde bebeklerimiz 3aylıkms direk cinsiyet goruruzHadi bakalim hayirliiisi kuzum.. Olmasada üzülmek yook tamam mi:)
Haha adet agrilarin belirtilerin falan varmiYok be üzülmyrm ki canm alstm hatta yoksa adet oliyim diyr cok dua ediyorum ama olmuyorum bir turlu bekleyelim baklm kız birde bebeklerimiz 3aylıkms direk cinsiyet goruruz
Haha yok, kız ya kask agrm yok o yok bu yok anlamdm ki ben kuzu ya hava degisklgi o bu beni bu kadr uzun etkilemezdi ya bu yasma kadar acaba biz adet gnumu kaldk ki hamile obkiz gbi:)))Haha adet agrilarin belirtilerin falan varmi
Canım konunu akışta gördüm,kan testi yaptırdın mı?Haha yok, kız ya kask agrm yok o yok bu yok anlamdm ki ben kuzu ya hava degisklgi o bu beni bu kadr uzun etkilemezdi ya bu yasma kadar acaba biz adet gnumu kaldk ki hamile obkiz gbi:)))
Ay insallah oyle olmustur kuzum yaaaa......Haha yok, kız ya kask agrm yok o yok bu yok anlamdm ki ben kuzu ya hava degisklgi o bu beni bu kadr uzun etkilemezdi ya bu yasma kadar acaba biz adet gnumu kaldk ki hamile obkiz gbi:)))
Yaptm cnm dun negatf ckti anlamdm ya anlcn 12 gun olduCanım konunu akışta gördüm,kan testi yaptırdın mı?
İns cnm ya:)Ay insallah oyle olmustur kuzum yaaaa......