• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar?

Anliyorum bebeyim o psikolojiyide cok iyi biliyorum. Kizz yok kolay kolay midem asla bulanmaz ama o gun cok kotu oldum istifra ettim. Ama iki gundur gayet iyiyim. Inatls ve sabirla bekliyorum 20.gune kadar yolu var :) cunku artik hastaneye gitmekten yoruldum yavru beni en iyi siz anlarsiniz bu konuda
Anlamazmym cnm hepmizin galiba 30 gorcez galiba gun gecme konusunda:)) canm haklsn ama git istersn mide bulantdi hamilelk belrtsi biliyosn cnm idrr tedti yap bari cnm belki ckar cnm ya ztn hepmiz olamdk aramzdan hamile cksa cok sevncm ama yok hepimizn gnu baya gecti ya

Anlamazmym cnm hepmizin galiba 30 gorcez galiba gun gecme konusunda:)) canm haklsn ama git istersn mide bulantdi hamilelk belrtsi biliyosn cnm idrr tedti yap bari cnm belki ckar cnm ya ztn hepmiz olamdk aramzdan hamile cksa cok sevncm ama yok hepimizn gnu baya gecti ya
4.gunu negatifi gordukten sonraaa hiic elim gitmiyo daha durun sizin de kesin birsey belli degil belki de hamilesinizdir minnoslar :) benim 5 aydir adetlerim gayet duzenliydi onun oncesinde 12 gunluk gecikme yasayip dr gitmistim. Alttan bakmisti rahim duvari kalinlasmis yumurtan catlamis demisti. Beta bakti gebelik yok dedi tarlusal verdi ilac bittikten sanirim 5 gun sonra regl oldum. Oyle iste kizlar insan yoruluyor belli bi sure sonra

4.gunu negatifi gordukten sonraaa hiic elim gitmiyo daha durun sizin de kesin birsey belli degil belki de hamilesinizdir minnoslar :) benim 5 aydir adetlerim gayet duzenliydi onun oncesinde 12 gunluk gecikme yasayip dr gitmistim. Alttan bakmisti rahim duvari kalinlasmis yumurtan catlamis demisti. Beta bakti gebelik yok dedi tarlusal verdi ilac bittikten sanirim 5 gun sonra regl oldum. Oyle iste kizlar insan yoruluyor belli bi sure sonra
Canim idrar testi yapsaaana bisey kaybetmezsin

Kuzm benmde ilk defa basma geldi brdaha olursa bende snn gbi galiba rahat olurm cnm ama mide bulanmn beni suphelendrdi cnm:) ben pek sanmyrm artk hamis oldgmu ins siz hamissnzdr

Cnm benim arada kask agrm var akntm bazen var bazen yok yani ya senn cnm
Benim de ara ara kasik agrilarim oluyo. Akıntım sarimtrak geliyo. Galiba sökülemiyorum ya .. Sabah dus aldim sökülürüm belki diye ama hala gelen giden yokk.. Ha bide arada mide bulantim oluyo ya psikolojikk mi bilmiyorum :( kusacak derecede degil ama. Hafif hafif geliyo geri gidiyo. Bide hic istahim yok

Benim de ara ara kasik agrilarim oluyo. Akıntım sarimtrak geliyo. Galiba sökülemiyorum ya .. Sabah dus aldim sökülürüm belki diye ama hala gelen giden yokk.. Ha bide arada mide bulantim oluyo ya psikolojikk mi bilmiyorum :KK43: kusacak derecede degil ama. Hafif hafif geliyo geri gidiyo. Bide hic istahim yok
Sen kesin hamilesindir bakta görrrr

Benim de ara ara kasik agrilarim oluyo. Akıntım sarimtrak geliyo. Galiba sökülemiyorum ya .. Sabah dus aldim sökülürüm belki diye ama hala gelen giden yokk.. Ha bide arada mide bulantim oluyo ya psikolojikk mi bilmiyorum :KK43: kusacak derecede degil ama. Hafif hafif geliyo geri gidiyo. Bide hic istahim yok

Sen kesin hamilesindir bakta görrrr

Bence ikinzde hamilesnz ama ben deglm ikinznde midesi bulanyr hayrli olsn kzlsrr anam yne bi ben kaldm iyimi:D

Ayyy sorma cnm yaaaa kendimi dinlemek ten bi hal oldummm :eek:
Dün eşim dalga geciyo, askimm gözünün üstünde kaş var,kesin hamilelik belirtisi diyee:KK48:
Haha esinde hakli hersyi taktgmzdan bndn hamileyz sunla hamilyz demektn eslerde hakli cnm benim ki artk takmyo:D

Kızlar döngüsü kaç gün olması lazım geç döllenme için?

Back