- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Ben üzülmedim kuzum nasip den öte Yok yani nasip ne zamansa o zaman olacakCiddmsn cok uzuldm cnm ya ins dger aya kalrsn cnm sende ya hem bizimde belli degl bakalm cnm
Canm bende olmadm beklyrm iki derede bir arada kalmk daha kotyms anladm bakalm nlck bizim son halimizdeBen üzülmedim kuzum nasip den öte Yok yani nasip ne zamansa o zaman olacakAdet olamama sevindim rahatladım en azından kanda negatif çıkınca ümidim kırılmıştı o zaman ki kadar hevesli değildim olmadı
7.gun gectiBusra Angell senin adete kaç gün var veya kaç gün geçti
Blmyrm cnm baksana oluyor herkes ben cok hamilelige onandrmyrm kendmo anlcn ins sizler olrsnzMasallah devamı gelir inşallah
Cnm gec dollenme olablr bak bizim 8 gun olck halen olmadk pazrtsi dr gdcm cnm sende bekle olmazsn 5 gun gt dr bence gec dollenmede kanda cok gec ckyrmusBende salı günü olacaktım hala olmadım hiç bu kadar gecikmzdi. Bu sabah idrar testi negatif çıktı. Hiç bir belirtimde yok
Ben gtmyrm gelmcgni, dusunyrm artk sık sık gtmyrm cnm ya kask agri yasymsn bende o da yok ne kask agrisi ne gogslerde ole cok agri yok cnmŞu an tek beklentim geç döllenme olmasi canım sürekli wcdeyim geldi mi diye @busraangell
Cnm anlamdm test yaptm negatf adet olmadm sumuksu akintim cok hicbsy anlamadmGünaydın kızlar hayırlı cumalar ne durumdasiniz
Cnm bende bugun yaptm negatf benim nirmlde hic olmazdi bole anlamdm ya: ( birde yogun bole sut gbi akntm var ya anlcn ama cnm idrrda gec dollenme cok gec ckyrmus galiba kanda ckyrmus hastan gtseneeHayırlı cumalar...Gecikmenin 10.günü negatif malesef...Şimdi adet olmak için dua ediyorum çünkü tedaviye başlayıp bebeğime kavuşmak istiyorum...İnşallah sizlerin pozitif testleriniz çıkar birbirimize dua edelim inş dualarimiz kabul olur.
Canim takma kafana pazartesi gidecez doktor a zaten hersey belli olacak benim de akıntım çok ve sabah midem bulantıCnm anlamdm test yaptm negatf adet olmadm sumuksu akintim cok hicbsy anlamadm
Sennde mi miden bulandı bende sabah idrr testi almaya gttm nefesim daraldı anlamdm eve gelnce benimde midem koyu oldu: ( canm internetten baktim 2 ayda ckms idrr testinde kan en onemlisi herlde idrrda cokgec ckyo galiba gec dollenmede ya: (Canim takma kafana pazartesi gidecez doktor a zaten hersey belli olacak benim de akıntım çok ve sabah midem bulantı
Galiba canım evet benimde midem bulandi seni çok iyi anlıyorum bende yaptığım zaman çok kötü oldum ama herkesin herseyi ile bir olacak değiliz belki allahım bizi deniyor hiç moralini bozmaSennde mi miden bulandı bende sabah idrr testi almaya gttm nefesim daraldı anlamdm eve gelnce benimde midem koyu oldu: ( canm internetten baktim 2 ayda ckms idrr testinde kan en onemlisi herlde idrrda cokgec ckyo galiba gec dollenmede ya: (
Bozmuyorum cnm napim hayrlisi boleymis baska bir konuda konustgum kiside 15 gunde ogrenms hamilelgni cnm bence gec dollenme yasıyoruz yaGaliba canım evet benimde midem bulandi seni çok iyi anlıyorum bende yaptığım zaman çok kötü oldum ama herkesin herseyi ile bir olacak değiliz belki allahım bizi deniyor hiç moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?