İnşallah öyleyizdir canımBozmuyorum cnm napim hayrlisi boleymis baska bir konuda konustgum kiside 15 gunde ogrenms hamilelgni cnm bence gec dollenme yasıyoruz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyleyizdir canımBozmuyorum cnm napim hayrlisi boleymis baska bir konuda konustgum kiside 15 gunde ogrenms hamilelgni cnm bence gec dollenme yasıyoruz ya
Pazartesiye kadr nasl beklcm ya bakalm dr ultrasonda kesefelan gre mu acaba?İnşallah öyleyizdir canım
Bende pko olduğu için gecikme oluyor canım hevesim kaçtı zaten 20 aydır test yapıyorum hep negatif hayırlısı böyleymiş napıyım birdaha ki ay inş hamileyim deye yazarım buralaraCnm bende bugun yaptm negatf benim nirmlde hic olmazdi bole anlamdm ya: ( birde yogun bole sut gbi akntm var ya anlcn ama cnm idrrda gec dollenme cok gec ckyrmus galiba kanda ckyrmus hastan gtsenee
Ben adet oldum canımceylin-46 cnm idrar test negatf cktı anlamdm ya adette olmadm
Anladm cnm ilac kullanmiyormusn onn icn hastaneye yt belki baska brsydr cnm benim daha once bole birsy olmadgi icin esimle pazartesi gnu gdcz bakcz cnm ins vardr hayırlısi olsun herseynBende pko olduğu için gecikme oluyor canım hevesim kaçtı zaten 20 aydır test yapıyorum hep negatif hayırlısı böyleymiş napıyım birdaha ki ay inş hamileyim deye yazarım buralara
Ciddimisin ya uzuldm kuzum hamile olamni cok istyrdm cnm blysn bende olmadm ama hamilelik yoksa oluyim ya bende bole beklemek istemyrm zor yani cnm: (( kuzum meryem suresine bssla bittginde ta mi hergun oku cnmBen adet oldum canım
İnşallah sen hamilesindir canim moralim çok bozuldu. Okuyacam sen nasıl okudun suya okuyup mu içtin öyle de duymuştumCiddimisin ya uzuldm kuzum hamile olamni cok istyrdm cnm blysn bende olmadm ama hamilelik yoksa oluyim ya bende bole beklemek istemyrm zor yani cnm: (( kuzum meryem suresine bssla bittginde ta mi hergun oku cnm
Cnm blmyrm bende artk pek hamilelim havasına grmcm pazartesyi beklyrm. Canm ben hergun okudum suya okumadm abdestimi alp duamı okudum niyetimi ettim sende oku ins dger aya hamile kalrsn iyi haberlerni aprm cnm cok istyrm senn hamis olamni kuzumİnşallah sen hamilesindir canim moralim çok bozuldu. Okuyacam sen nasıl okudun suya okuyup mu içtin öyle de duymuştum
İnşallah kuzum bende senin olmani cok istiyorum inan. moralmen çöktüm yeniden 1 ay daha beklemek gözümde büyüyoCnm blmyrm bende artk pek hamilelim havasına grmcm pazartesyi beklyrm. Canm ben hergun okudum suya okumadm abdestimi alp duamı okudum niyetimi ettim sende oku ins dger aya hamile kalrsn iyi haberlerni aprm cnm cok istyrm senn hamis olamni kuzum
Sabret canm benim oku duayı bak ins diger ay iyi haberler alcaksn ben inanyrm cnm aman sakn brakma duayı tmm mi adet olursan bana sole ben sana nyet edip okurum cnmİnşallah kuzum bende senin olmani cok istiyorum inan. moralmen çöktüm yeniden 1 ay daha beklemek gözümde büyüyo
İlaç kullanıyorum canım adetlerim düzene girmişti ama bu ay 40 gün oldu hala adet olmadım...Adet olunca femara ya başliycamAnladm cnm ilac kullanmiyormusn onn icn hastaneye yt belki baska brsydr cnm benim daha once bole birsy olmadgi icin esimle pazartesi gnu gdcz bakcz cnm ins vardr hayırlısi olsun herseyn
Belki strestendir cnm olmamssndr sen dr bi gorun istersn sana ona gore ilac versn yaniİlaç kullanıyorum canım adetlerim düzene girmişti ama bu ay 40 gün oldu hala adet olmadım...Adet olunca femara ya başliycam
Ben de dayanamıyorum canım bir an önce gelsin şu pazartesi kendimi ışe verdim deli gibi ev temizliği yapıyorumPazartesiye kadr nasl beklcm ya bakalm dr ultrasonda kesefelan gre mu acaba?
Haha iyi cnm bende el isleryle ugrasyrm zaman gecsn dye cnm:))Ben de dayanamıyorum canım bir an önce gelsin şu pazartesi kendimi ışe verdim deli gibi ev temizliği yapıyorum
Okuyacam canim cok sağol kuzum valla çok iyisin Allah gönlüne göre versin herseyi inşallah bebişin seninledirSabret canm benim oku duayı bak ins diger ay iyi haberler alcaksn ben inanyrm cnm aman sakn brakma duayı tmm mi adet olursan bana sole ben sana nyet edip okurum cnm
İns cnm ins yoksada uzulmyrm cnm bir ay ara vercm snra devm ederm tekrrdan cnm:) uzulmcz cnm ztn guclu olcaz sanada umut olsun okucanm dilerim ki rabbim kabul eder duanı hamile olursun cnm ya bolede tatli bebislermiz olur jns:)Okuyacam canim cok sağol kuzum valla çok iyisin Allah gönlüne göre versin herseyi inşallah bebişin seninledir
Grdm cnm bnmkide oleydi attm cope kac saat snra ckan dgru sonc dglms cnmKızlar çizgi görüyormusunuz sabah yapmıştım testi çöpe attım şimdi aklıma geldi bakiyim dedim böyle olmuş geçerliliği varmı acaba
İnş doğrudur canım olmazsa pazartesi tekrar yapıcam test daha adet olmadımGrdm cnm bnmkide oleydi attm cope kac saat snra ckan dgru sonc dglms cnm
Cnm ins oledr burda bazlari dyr ole cktiktan snra var dyor testn uzerinde 20dk snrasini almayn dedi anlamdm cnm bence pazrtwsi kan ver bende dra gdcm pazrtesiİnş doğrudur canım olmazsa pazartesi tekrar yapıcam test daha adet olmadım