- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.928
- 133
İnş ikimizde hamileyizdirCnm ins oledr burda bazlari dyr ole cktiktan snra var dyor testn uzerinde 20dk snrasini almayn dedi anlamdm cnm bence pazrtwsi kan ver bende dra gdcm pazrtesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş ikimizde hamileyizdirCnm ins oledr burda bazlari dyr ole cktiktan snra var dyor testn uzerinde 20dk snrasini almayn dedi anlamdm cnm bence pazrtwsi kan ver bende dra gdcm pazrtesi
İns cnm:)İnş ikimizde hamileyizdir
Oyy çok tatlilar inşallah canim beniimm :)İns cnm ins yoksada uzulmyrm cnm bir ay ara vercm snra devm ederm tekrrdan cnm:) uzulmcz cnm ztn guclu olcaz sanada umut olsun okucanm dilerim ki rabbim kabul eder duanı hamile olursun cnm ya bolede tatli bebislermiz olur jns:) Eki Görüntüle 1982427 Eki Görüntüle 1982426
Oyy çok tatlilar inşallah canim beniimm :)İns cnm ins yoksada uzulmyrm cnm bir ay ara vercm snra devm ederm tekrrdan cnm:) uzulmcz cnm ztn guclu olcaz sanada umut olsun okucanm dilerim ki rabbim kabul eder duanı hamile olursun cnm ya bolede tatli bebislermiz olur jns:) Eki Görüntüle 1982427 Eki Görüntüle 1982426
Kz hele kiz cocklari baska ya ben olsn var ya tatlu tokalr alcm kiyafet alcm:)) mini mini ayyy:)Oyy çok tatlilar inşallah canim beniimm :)
Ooo muhabbet koyu kizlarrr :) naptiniz :)Kz hele kiz cocklari baska ya ben olsn var ya tatlu tokalr alcm kiyafet alcm:)) mini mini ayyy:)
Cnm sabah test yaptm negatf ckti olmadm halen sen naptn nerlerdesn cnm ya:))Ooo muhabbet koyu kizlarrr :) naptiniz :)
Yavrus giremedim :) ben de haylen ayniyim bi degisiklik yok testte yapmadim diyorum ki dolu dolu bi 10 gün olsun öyle yapicam sonra da giderim doktora diye dusunuyorum :)Cnm sabah test yaptm negatf ckti olmadm halen sen naptn nerlerdesn cnm ya:))
Ben yaptmda nldu kuzu ya ckmadı:) pazartesi bakalm dr ne dck:) jiz yoksada oliyim bir an once yaaa:))Yavrus giremedim :) ben de haylen ayniyim bi degisiklik yok testte yapmadim diyorum ki dolu dolu bi 10 gün olsun öyle yapicam sonra da giderim doktora diye dusunuyorum :)
Mini etekler rengarenk coraplar tombik eller oyyy :):) biran önce gelsin şu sıpalar :):)Kz hele kiz cocklari baska ya ben olsn var ya tatlu tokalr alcm kiyafet alcm:)) mini mini ayyy:)
Aynn ya kizim yada oglum hayrlisi olsun da fark etmez dsrya ckcaz gezcz bebegmle oyy ne gzl haylelrm va rkiz bir blsen bizim bu mahalledeki kadn hic cocgnu dsrya ckrmyr yaz zamannda bile cocugn teni bdmbeyaz kaldi yq: DMini etekler rengarenk coraplar tombik eller oyyy :):) biran önce gelsin şu sıpalar :):)
Canm ztn adetm gectiktn snra olduk ama bir yada ikidir bebek vardr dye yapmadk ondn yani cnm blmyrm yoksada adet olmk cok istyrm ama olmadysm vardr brsyler dyrmBende de geç döllenme oldu. Adetim geçeli 15 gun olmuştu sanirim anca idrarda silik çizgi çıktı. Ertesi gün kan değerim 98 falandı. Tavsiyem adet olmadım belki bebek vardır diye korkup çalışmaları bırakmayın. Benim geç yumurtlama olmuş. Yani adetim geçtiği ilk günler hamile değilmişim. Çalişmalara devam etmeseydik o ayda bebiş olmuyacaktı yani.
İnşallah vardır canım. Hayırlısı olsun.Canm ztn adetm gectiktn snra olduk ama bir yada ikidir bebek vardr dye yapmadk ondn yani cnm blmyrm yoksada adet olmk cok istyrm ama olmadysm vardr brsyler dyrm
Sagl cnm peki erkk cocgn mu oldu:)İnşallah vardır canım. Hayırlısı olsun.
Şuan daha yeni 3 aylık olduk. Cinsiyeti daha öğrenmedim :)Sagl cnm peki erkk cocgn mu oldu:)
Pbende dogurdun sandmm:)) cnm nasl gecti smdiye kadr hamilegn mide bulantin cok vsrmydi cnm?Şuan daha yeni 3 aylık olduk. Cinsiyeti daha öğrenmedim :)
Korkutmak gibi olcak ama 2ci aya girdiğimiz günden beri midem çok kötüydü. Mutfaga giremiyodum. Yemek yapamıyodum. Her şey kokuyodu. Şimdi biraz daha iyiyim. Hala mide bulantilarim var istahım yok ama önceki ay gibi her saniye değil. Arada bir midem bulaniyo fakat istahim hiç yok. 5 kilo vermişim :)Pbende dogurdun sandmm:)) cnm nasl gecti smdiye kadr hamilegn mide bulantin cok vsrmydi cnm?
Canm senn baya zor gecmis ya:) benimde istahm kapandı bu aralr yemyrm birsy:) guzel kiloda vermssn ya snra cok kilo aldm demezsin bazlsrı 30 kilo alyrlar cnm esin iyi dayanyrdur o zaman sana benimki nasl dayanck blmyrm: DKorkutmak gibi olcak ama 2ci aya girdiğimiz günden beri midem çok kötüydü. Mutfaga giremiyodum. Yemek yapamıyodum. Her şey kokuyodu. Şimdi biraz daha iyiyim. Hala mide bulantilarim var istahım yok ama önceki ay gibi her saniye değil. Arada bir midem bulaniyo fakat istahim hiç yok. 5 kilo vermişim :)
Zaten o kadar mide bulantılarının falan en güzel yanı ilgi oldu :) yemek yapmadım görümcelerim getirdi. Ev toplamayı eşim yaptı. Saolsunlar onlar bunları yapmasa atlatamazdım.Canm senn baya zor gecmis ya:) benimde istahm kapandı bu aralr yemyrm birsy:) guzel kiloda vermssn ya snra cok kilo aldm demezsin bazlsrı 30 kilo alyrlar cnm esin iyi dayanyrdur o zaman sana benimki nasl dayanck blmyrm: D