- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
ebru_can_ebru
cnm sen naptn son durumun ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet okudum canım bilmem ki bi kaç gün daha geçsin olmazsam doktora gidecem artık napimCanm bende olmadm kac gun oldu cnm senn olmaman buraya gel kuzum gec dollenme olablr cnm bak buraya kac kisi yazdi cnm Minnakbebis
11 gün oldu benim beklemedeyim hala umarım geç dollenmedir de hamileyizdirCanm bende olmadm kac gun oldu cnm senn olmaman buraya gel kuzum gec dollenme olablr cnm bak buraya kac kisi yazdi cnm Minnakbebis
Tekrr kan yapsana kac gun oldu cnm senn belki gec dollenmedir cnmEvet okudum canım bilmem ki bi kaç gün daha geçsin olmazsam doktora gidecem artık napim
İns cnm sen hamilesn bence ya tekrr kan yap cnm yarn nye bekkysn kan yap cnm11 gün oldu benim beklemedeyim hala umarım geç dollenmedir de hamileyizdir
Canım yaptm kani salı günü negatifti gerçeği istersen nedense umudum yok hiç adet olmazsam haftaya referandumdan dolayı bir durum yaşanmazsa pazartesi doktora giderim diye dusunuyormİns cnm sen hamilesn bence ya tekrr kan yap cnm yarn nye bekkysn kan yap cnm
İns vardr cnm belki yenidir ondn gorünmüyordu cnm ya ins ckar bu seferCanım yaptm kani salı günü negatifti gerçeği istersen nedense umudum yok hiç adet olmazsam haftaya referandumdan dolayı bir durum yaşanmazsa pazartesi doktora giderim diye dusunuyorm
Amin insaALLAH bu yanlizligimiz biter de meleklerimize kabusturur RABBIM hepimiziİns vardr cnm belki yenidir ondn gorünmüyordu cnm ya ins ckar bu sefer
Amin ins cnm ya cok dua edyrm inan ya:) beklyrm haberleriniAmin insaALLAH bu yanlizligimiz biter de meleklerimize kabusturur RABBIM hepimizi
Tamam canım benimAmin ins cnm ya cok dua edyrm inan ya:) beklyrm haberlerini
Bende pazartesi gtcm ya mucizelerimiz tutunmstr ins annelerne ya:))Tamam canım benim
Amin canım RABBIM senin ağzından duysun insaALLAHBende pazartesi gtcm ya mucizelerimiz tutunmstr ins annelerne ya:))
İns canm cokk dua ediyoeum ins ordadr bebegm:)Amin canım RABBIM senin ağzından duysun insaALLAH
Benden kırmızı kart kuzum ya inşallah sizin bebiş olurebru_can_ebru cnm sen naptn son durumun ne?
Ciddmsn cok uzuldm cnm ya ins dger aya kalrsn cnm sende ya hem bizimde belli degl bakalm cnmBenden kırmızı kart kuzum ya inşallah sizin bebiş olur