Bende gdyrm sanki kan gelms gbi akinti gelms cnmCanim akintin nasıl rengi felan benimde akıntım var senin gibi
Aynısı canım benimde tamam diyorum kan geldi gidip bi bakıyorum akinti rengi beyazBende gdyrm sanki kan gelms gbi akinti gelms cnm
Soncmz nlcak acaba ya merk edyrm: /Aynısı canım benimde tamam diyorum kan geldi gidip bi bakıyorum akinti rengi beyaz
Ya sevinecez inşallah umutlanmak da istemiyorum allahım hayırlısını verir inşallahSoncmz nlcak acaba ya merk edyrm: /
İns cnm ya herseyin hayrlisiYa sevinecez inşallah umutlanmak da istemiyorum allahım hayırlısını verir inşallah
günaydın canımGünaydn kızlar
Naslsn cnm durumlar ne:)günaydın canım
iyiyim canım aynı hiçbir gelişme yok bekliyorum :) sen nasılsın sende durumlar nasılNaslsn cnm durumlar ne:)
Bendede ayni hicbsy yok olmadm sabah az kask agrm oldu ondn snra gecti cnm yarn test yapsm mi diyrm idrr ckar mi acabaiyiyim canım aynı hiçbir gelişme yok bekliyorum :) sen nasılsın sende durumlar nasıl
İns olmazsn cnm biz 7. Gune girdikKızlar merhaba ben de sizin gibi beklemedeyim.adetime daha 4 gun var ama devamlı akinti ve kaşık ağrım var.bu ay çok iyi çalıştık.yumurtlamadan daha 5 gün geçti.geç döllenme olabilir diye düşünüyorum. Siz de durumlar nelerdir
benim de aklımda geciyor alayım mı yapayım 4 gün oldu yanı bugün de benim sonraki hayal kırılıklıgı nasıl olacak bilmiyoruumBendede ayni hicbsy yok olmadm sabah az kask agrm oldu ondn snra gecti cnm yarn test yapsm mi diyrm idrr ckar mi acaba
Cnm hic moralni bozma gec dollenmede idrrda gec ckyrmus o yuzdn mirlni bozma kuzum benim baya gecti dye yarn yapcm cnm ckmazsa uzulmcm ztn pazartesi kan vermeye gdcz ya kiz herkes dyr bence gebelk var hamilesn dyr inan bendr hamileyim gbi davrnyrm ya:))benim de aklımda geciyor alayım mı yapayım 4 gün oldu yanı bugün de benim sonraki hayal kırılıklıgı nasıl olacak bilmiyoruum
Canm iste pazartesi gdcz hastaneye bakalm ne ckcak degerm:)Adetten 7 gün sonra hcg de çıkması gerekmez mi kan verin kızlar bence hepimiz hamileyiz
Cnm senn baya gecms gec dollenmemi sennkide12 şubat son adetin ilk günü bebeğin kalp atışını duyamadım kese büyümüş ama ben bebeği göremedim doktorda gördüm yada göremedim demedi haftaya tekrar başka doktara gidicem bakalım ne olacak
:) :) inşallah canım sen al yap bakalım banada haber verCnm hic moralni bozma gec dollenmede idrrda gec ckyrmus o yuzdn mirlni bozma kuzum benim baya gecti dye yarn yapcm cnm ckmazsa uzulmcm ztn pazartesi kan vermeye gdcz ya kiz herkes dyr bence gebelk var hamilesn dyr inan bendr hamileyim gbi davrnyrm ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?