2 kere kan verdim hatta daha dün ilki 0.26 diğeri 0.100Bende adet olmayı bekliyorum. hiç umudum yok ,gerçekten bu ay hamile kalsam herhalde mucize gibi bir şey olur.
Eşin ne tür ilaçlar kullandı.sperm sayısının artması için.2 kere kan verdim hatta daha dün ilki 0.26 diğeri 0.100
Sperm arttı kullandığı ilaçlarla ama bende bir mucize olur diye bekliyorum umarım ikimizde bir mucize yaşarız
Anladım.hic mi yoktu spermi yoksa bı kaç tane mi?benim eşimde bı kaç tane var .Tüp bebek merkezindeki üroloji doktorunun kontrolü altında kullandı canım klomen ve vitamin takviyesi
Bizde bahçeci tüp Bebek merkezini gittik.bize de tüp Bebekten başka çare yok denildi.ilac kullansın denilmedi eşimeBir kaç adet vardı ama hareketsiz cansızdı vs. Eşim 3-4 kere sperm testi verdi acaba hastanedenmi kaynaklı diye hepsinde sonuç aynı maalesef. Zaten hangi doktora gitsek tüp bebekten başka çareniz yok dedi en son bahçeci tüp bebek merkezinde üroloji doktoruna gittik 3 ay ilaç tedavisi verdi tekrar sperm testi verdik 3. Ayın sonunda 100 adet canlı hareketli sperm artışı olmuş reglimin 2. Günü hastaneye gidip kan tahlili vs yapılacaktı bana tedaviye başlayacaktık ki hala adet olamadım
Hiç bilmiyorum canım kadın doğum doktoruna gittim bende bir sorun sıkıntı yok ama eşimde sperm sorunu olduğu için bizi üroloji doktoruna yönlendirdi doktor tahlil ve genetik testi yaptı eşime ilaçlarla sperm artışı olursa eğer tüp bebeğe başlayabiliriz dedi. Her hastanın ki çok farklı oluyorAcaba benim eşim de mi ilaç kullansa sperm sayısı artar mı?
Zeki Akkum Diyarbakır daSiz hangi doktora gittiniz
Bende pcos var dedi ama başka hastaneye gittim dün yumurtamin kendiliğinden çatladığını söyledi doktor.benim eşime varikosel tanısı konuldu ameliyat oldu 6 aydır bı gelmiş yok spermleri bı kaç tane oluyor genelde.Hiç bilmiyorum canım kadın doğum doktoruna gittim bende bir sorun sıkıntı yok ama eşimde sperm sorunu olduğu için bizi üroloji doktoruna yönlendirdi doktor tahlil ve genetik testi yaptı eşime ilaçlarla sperm artışı olursa eğer tüp bebeğe başlayabiliriz dedi. Her hastanın ki çok farklı oluyor
Benim eşime de bir tane doktor varikosel var dedi diğer 3 doktor da öyle bişey yok dedi. O kadar değişik kafa karıştırıcı şeyler varmış ki Allah herkesin yardımcısı olsunBende pcos var dedi ama başka hastaneye gittim dün yumurtamin kendiliğinden çatladığını söyledi doktor.benim eşime varikosel tanısı konuldu ameliyat oldu 6 aydır bı gelmiş yok spermleri bı kaç tane oluyor genelde.
Amin.benim eşime ameliyat olursan iyileşme olur dedi doktor.ama ameliyattan sonra eşimin spermleri bitti.Benim eşime de bir tane doktor varikosel var dedi diğer 3 doktor da öyle bişey yok dedi. O kadar değişik kafa karıştırıcı şeyler varmış ki Allah herkesin yardımcısı olsun
Canım sen eşimde bir kaç tane sperm var dedin onlar hareketsiz ve cansız mı. Kaç senelik evlisinAmin.benim eşime ameliyat olursan iyileşme olur dedi doktor.ama ameliyattan sonra eşimin spermleri bitti.
Ben 3 yıldır evliyim hiç korunma olmadı evlendiğimizden beri bir sorun var heralde diyerek öğrendik azospermi ama özellikle şu kadar zamandır istiyoruz diyemiyorumNe zamandan beri bebek istiyorsunuz?
Bak mesela eşim bı 30,40 gün önce test verdi.her yerde sıfır yazıyordu ama altta bı not yazıyordu bazı sahalarda bı canlı bı cansız sperm var diye.Canım sen eşimde bir kaç tane sperm var dedin onlar hareketsiz ve cansız mı. Kaç senelik evlisin
Yeni yeni istiyorsunuz herhalde.Ben 3 yıldır evliyim hiç korunma olmadı evlendiğimizden beri bir sorun var heralde diyerek öğrendik azospermi ama özellikle şu kadar zamandır istiyoruz diyemiyorum