Kan verdinizmiSaol canım sabah tekrar bir test yapıp ikinci çizgiyi görürsem kan testi vermeye gideceğim
Hayır daha vermedim koyulaşana kadar bekleyemeye karar verdim bu sabah da aynı şekilde çok silik bir çizgi çıktı ilk 5 dakikadaKan verdinizmi
Şu an kaçıncı günü geçikmeninHayır daha vermedim koyulaşana kadar bekleyemeye karar verdim bu sabah da aynı şekilde çok silik bir çizgi çıktı ilk 5 dakikada
Markası ne üstteki bozuk gibi alttaki var gibi en iyisi kan vermeniz
Oncomed marka canımMarkası ne üstteki bozuk gibi alttaki var gibi en iyisi kan vermeniz
25 adet aldım ve nerdeyse ,20 yakın pozitif çıktı testi görünce tahmin ettim güvenme o teste eczaneden al yada kan verOncomed marka canım
Aynısı ama.negatifti güvenme o teste farklı marka ile yap o testler hep bozuk nette baktım ben alan herkese pozitif çıkarmış
Çok üzüldüm şuan eczaneden test alıp yapayım25 adet aldım ve nerdeyse ,20 yakın pozitif çıktı testi görünce tahmin ettim güvenme o teste eczaneden al yada kan ver
Test yaptınız miÇok üzüldüm şuan eczaneden test alıp yapayım
Evet bu sabah aynı testten yaptım çizgi koyulaştı eczaneden predictor early aldım onunla teyit edeceğim yarınTest yaptınız mi
Naptın canımEvet bu sabah aynı testten yaptım çizgi koyulaştı eczaneden predictor early aldım onunla teyit edeceğim yarın
Oncomed marka olanı başkasına denettirdim onda pozitif sonuç vermedi ama hala bekliyorum canım kan vermedim negatif sonuç görmekten korkuyorumNaptın canım
Tabiki olumlu olumsuz haber veririmHaber edin