- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
-
Güldürdün beni...Hakkında hayırlı yer demek gebzeymiş canım...
meralcim gerçekten gebze senin alnında yazılıymış kısmetinde orası varmış ne yapıcan doğduğumuz yer değilde doyduğumuz yerdeyiz bir çoğumuz ALLAH sağlık,mutlulk, huzur versin bunada şükür boshayallersmile
merhaba arkadaşlar bende gebzeyim
çok güzelmiş ismin benimde adım hülya tatlım evet bende çalışmıyorum çalışan hanımlar yardımcı tutuyolar yada eşleride yardımcı oluyo benim eşim çalışsamda bana yardımcı olmaz o yüzden çalışmıyorumkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun quselcim salgın var yaa herkes hasta bende olucam galiba bebeğimde hasta zaten off şu havaların dengesizliği bizide dengesiz etti:kedi: bahara anca görüşebiliriz o zaman benim kızımda büyümüş oluyo en azından memeyi çok aramaz şimdi memeyi arıyo 10 11 aylık olucak hem havada soğuk zaten kışında tadı çıkmaz heryer çamur ohh sen rahatsın şurda 1 sene önce bende öle diyodum çocuk yok keyif yapıyodum geziyodum özlüyorum o günlerimi vallagunaydın kızlar nasılsınız gıremıyodum bır kac gundur buraya.. bugunde hastayımevdeyım.. saolsun gulara arkadasım bugun ıdare edıcek benı işte bende yatıcam.. ama yatmadan sıze bı bakayım dedım fırsatı bulunca. yazdıklarınızı okudum heralde bır kac ay sonra bulusalım dıyorsunuz.. sız bılırsınız benım ıcın hava hoş cunku benım bebegım yok rahat rahat gelebılırım sıze gore ayak uydurabılırım ... hepı9nızı optm gorusuruz kızlar
geçmiş olsun quselcim salgın var yaa herkes hasta bende olucam galiba bebeğimde hasta zaten off şu havaların dengesizliği bizide dengesiz etti:kedi: bahara anca görüşebiliriz o zaman benim kızımda büyümüş oluyo en azından memeyi çok aramaz şimdi memeyi arıyo 10 11 aylık olucak hem havada soğuk zaten kışında tadı çıkmaz heryer çamur ohh sen rahatsın şurda 1 sene önce bende öle diyodum çocuk yok keyif yapıyodum geziyodum özlüyorum o günlerimi vallabiraz daha bekleseymişim diyorum bi yandanda aradan çıktı büyür işte yoksa rahata alışıp hiç istemezdim diyorum karışık ya olsa bi dert olmasa bi dert allahım arattırmadan versin herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?