- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
cumanız mubarek olsun kadınlar kulubunun gülleri:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de gebze'de oturuyorum buraya 3 ay önce geldim, evlendim :)
sizleri takip edeyim bi bakalım :)
geçmiş olsun quselcim salgın var yaa herkes hasta bende olucam galiba bebeğimde hasta zaten off şu havaların dengesizliği bizide dengesiz etti:kedi: bahara anca görüşebiliriz o zaman benim kızımda büyümüş oluyo en azından memeyi çok aramaz şimdi memeyi arıyo 10 11 aylık olucak hem havada soğuk zaten kışında tadı çıkmaz heryer çamur ohh sen rahatsın şurda 1 sene önce bende öle diyodum çocuk yok keyif yapıyodum geziyodum özlüyorum o günlerimi vallabiraz daha bekleseymişim diyorum bi yandanda aradan çıktı büyür işte yoksa rahata alışıp hiç istemezdim diyorum karışık ya olsa bi dert olmasa bi dert allahım arattırmadan versin herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
nisanurcum olsun yaa bizim bebişlerimizde bizimle birlikte büyüyor ileride biz rahat edicez dimi yaa Allaha çok şükür evladı olmayanlarda kapı kapı dolaşıp çözüm arıyor inşallah Allah her isteyene hayırlı evlatlar versin :Saruboceq:
ıyı aksamlar kızlar
ayy oglusum halen gelmedı ya
rahatı ıyı sanırsam
ben geldim canlarım nasılsınız ben ve kızım hastayız havalar bizide dengesizleştirdi burada Nisandahazan hoşgeldin canım evet havalr ısınsın birazcık daha öle hem bi kaç kişi daha katılır aramıza belki