• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze- Darca civar oturan kzlar....

geçmiş olsun quselcim salgın var yaa herkes hasta bende olucam galiba bebeğimde hasta zaten off şu havaların dengesizliği bizide dengesiz etti:kedi: bahara anca görüşebiliriz o zaman benim kızımda büyümüş oluyo en azından memeyi çok aramaz şimdi memeyi arıyo 10 11 aylık olucak hem havada soğuk zaten kışında tadı çıkmaz heryer çamur ohh sen rahatsın şurda 1 sene önce bende öle diyodum çocuk yok keyif yapıyodum geziyodum özlüyorum o günlerimi valla:delphin: biraz daha bekleseymişim diyorum bi yandanda aradan çıktı büyür işte yoksa rahata alışıp hiç istemezdim diyorum karışık ya olsa bi dert olmasa bi dert allahım arattırmadan versin herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

amin cnm rabbim bana 5 senedır aratıyo...
ama hamdolsun bunada...

ben geldim canlarım nasılsınız ben ve kızım hastayız havalar bizide dengesizleştirdi burada Nisandahazan hoşgeldin canım evet havalr ısınsın birazcık daha öle hem bi kaç kişi daha katılır aramıza belki

merhaba gebzenin güzelleri askitom benim 5.gün geldi bebiş ya 10 gün erken ya geç olur sabırlı ol bakarsın bu akşam kapıyı çalar ben geldim anne der belli olmaz o sancılar birden başlıyo yavaş yavaş sonra sıklaşıyo normal istiyosan beklicen ama sancılara dayan yanına kitap vs. alki aklın sancında olmasın kafanı dağıt yoksa geçmiyo zaman inş hayırlı bi doğum olur kolay olur bi avazda kurtulursun geçmiş olsun dileğin için tşk ederim

nerdesiniz bacılarr kardeşlerrkaydirigubbakcemile3

nısanurum sagol
valla oyle yapıyoruz
kısmetse normal dogum olacak
hayırlısı bakalım
ılkbaharda bulusalım kızlar ya

bahara ne kaldı şurda 3 ay hadi 4 ay diyelim yani o zamana kadar aşkitom senin bebişde büyür doğunca artık pek göremicez seni aramızda düzeni oturana kdar inş uslu bş bebek olur sendede bol bol süt olur bebecik doyar canım eğer sormak istediğin bişi olursa bize sorabilirsinki hepimizinde az çok tecrübesi varr

ohh valla git gez rümeysacım özletme kendini görüşürüz canım k.i.b grip salgını vr sende benim gibi kapma şifayı valla:hulya:

kızlar ben dogum yaptım normal dogum
10,01,2010,pazar 20,45te
oglumda bende cok sukur ıyız
arada gelır bakarım sıze
benı unutmayın
opuldunuz

Back