• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze- Darca civar oturan kzlar....

Güldürdün beni...Hakkında hayırlı yer demek gebzeymiş canım...

hehehheh galiba.. ama asıl en komik kısmı atlamışım... Yurtdışına gitmeden önce yine İstanbul'da çalışıyordum (ümraniye'de) ve teyzemin yanında içerenköyde kalıyordum. Çok rahattım. Ev dublexti ve üst katı sadece ben kullanıyordum. giriş çıkışı da ayrıydı... neyse, sonra ümraniyedeki yer kapandı ve beni beşiktaş'taki merkez ofise aldılar. servisle 30 dk da gidip geliyordum ve keyfime diyecek yoktu tabi... ama bi kaç ay sonra ne oldu? merkez taşınma kararı aldı... ve nereye??? hadi bi tahmin edin bakalımmmmm... evetttt bildiniz Gebze'ye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bundan ötesi yok artık sanırımmmm... kesinlikle benim için hayırlı yer burasıııı..

epey kalabalıklaşmışız.. düşünüyorum da kesin çarşıda orda burda mutlaka karşılaşmışızdır birbirimizle... ben cuma pazarının bi alt caddesinde oturuyorum. var mı bana yakın olan?

meralcim gerçekten gebze senin alnında yazılıymış kısmetinde orası varmış ne yapıcan doğduğumuz yer değilde doyduğumuz yerdeyiz bir çoğumuz ALLAH sağlık,mutlulk, huzur versin bunada şükür boshayallersmile

hoşbulduk arkadaşlar burda gebzeli arkadaşlar olması güzel umarım bizde bir buluşma ayarlarız bu sayede tanışmış oluruz

çok güzelmiş ismin benimde adım hülya tatlım evet bende çalışmıyorum çalışan hanımlar yardımcı tutuyolar yada eşleride yardımcı oluyo benim eşim çalışsamda bana yardımcı olmaz o yüzden çalışmıyorumkaydirigubbakcemile3

ya cnm sen gercekten oyle mı dusunuyosun yok yok ınan oyle degıl eve gelınce delı gıbı kosturmaya baslıyoruz yardım edende yok yardımcı tutanda :D

gunaydın kızlar nasılsınız gıremıyodum bır kac gundur buraya.. bugunde hastayım :( evdeyım.. saolsun gulara arkadasım bugun ıdare edıcek benı işte bende yatıcam.. ama yatmadan sıze bı bakayım dedım fırsatı bulunca. yazdıklarınızı okudum heralde bır kac ay sonra bulusalım dıyorsunuz.. sız bılırsınız benım ıcın hava hoş cunku benım bebegım yok rahat rahat gelebılırım sıze gore ayak uydurabılırım ... hepı9nızı optm gorusuruz kızlar

gunaydın kızlar nasılsınız gıremıyodum bır kac gundur buraya.. bugunde hastayım :( evdeyım.. saolsun gulara arkadasım bugun ıdare edıcek benı işte bende yatıcam.. ama yatmadan sıze bı bakayım dedım fırsatı bulunca. yazdıklarınızı okudum heralde bır kac ay sonra bulusalım dıyorsunuz.. sız bılırsınız benım ıcın hava hoş cunku benım bebegım yok rahat rahat gelebılırım sıze gore ayak uydurabılırım ... hepı9nızı optm gorusuruz kızlar
geçmiş olsun quselcim salgın var yaa herkes hasta bende olucam galiba bebeğimde hasta zaten off şu havaların dengesizliği bizide dengesiz etti:kedi: bahara anca görüşebiliriz o zaman benim kızımda büyümüş oluyo en azından memeyi çok aramaz şimdi memeyi arıyo 10 11 aylık olucak hem havada soğuk zaten kışında tadı çıkmaz heryer çamur ohh sen rahatsın şurda 1 sene önce bende öle diyodum çocuk yok keyif yapıyodum geziyodum özlüyorum o günlerimi valla:delphin: biraz daha bekleseymişim diyorum bi yandanda aradan çıktı büyür işte yoksa rahata alışıp hiç istemezdim diyorum karışık ya olsa bi dert olmasa bi dert allahım arattırmadan versin herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

geçmiş olsun quselcim salgın var yaa herkes hasta bende olucam galiba bebeğimde hasta zaten off şu havaların dengesizliği bizide dengesiz etti:kedi: bahara anca görüşebiliriz o zaman benim kızımda büyümüş oluyo en azından memeyi çok aramaz şimdi memeyi arıyo 10 11 aylık olucak hem havada soğuk zaten kışında tadı çıkmaz heryer çamur ohh sen rahatsın şurda 1 sene önce bende öle diyodum çocuk yok keyif yapıyodum geziyodum özlüyorum o günlerimi valla:delphin: biraz daha bekleseymişim diyorum bi yandanda aradan çıktı büyür işte yoksa rahata alışıp hiç istemezdim diyorum karışık ya olsa bi dert olmasa bi dert allahım arattırmadan versin herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

nisanurcum olsun yaa bizim bebişlerimizde bizimle birlikte büyüyor ileride biz rahat edicez dimi yaa Allaha çok şükür evladı olmayanlarda kapı kapı dolaşıp çözüm arıyor inşallah Allah her isteyene hayırlı evlatlar versin :Saruboceq:

cuma8km7.jpg

herkese hayırlı cumalar
evet bencede bulusalım ama
havalar ısınınca
ayrıca burayı henuz gormemiş bırsuru kişi var...

Back