• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze- Darca civar oturan kzlar....

aynen canım kulubün sultanı adın ne canım nickinle hitap etmek zor oluyo bende ev işi yemek çolul çocuk çamaşır iş bitmiyo nanköür iş :):)

aynen canım kulubün sultanı adın ne canım nickinle hitap etmek zor oluyo bende ev işi yemek çolul çocuk çamaşır iş bitmiyo nanköür iş :):)

adım rümeysa hayatım seninki neydi kaydirigubbakcemile5 öyle yaa işgüç bitmiyo bide ben çalışmıyorum çalışan hanımlara Allah yardım etsinnn opuyorumnanaktan

adım rümeysa hayatım seninki neydi kaydirigubbakcemile5 öyle yaa işgüç bitmiyo bide ben çalışmıyorum çalışan hanımlara Allah yardım etsinnn opuyorumnanaktan
çok güzelmiş ismin benimde adım hülya tatlım evet bende çalışmıyorum çalışan hanımlar yardımcı tutuyolar yada eşleride yardımcı oluyo benim eşim çalışsamda bana yardımcı olmaz o yüzden çalışmıyorumkaydirigubbakcemile3

çok güzelmiş ismin benimde adım hülya tatlım evet bende çalışmıyorum çalışan hanımlar yardımcı tutuyolar yada eşleride yardımcı oluyo benim eşim çalışsamda bana yardımcı olmaz o yüzden çalışmıyorumkaydirigubbakcemile3

memnun oldum inşallah bigün tanışırız bende çalışmıyorum ama eşim sağolsun bana yardımcı olur çocukla falan ilgilenir sağolsun bazı şeylere el atar yani her ne kadar beceremesede kaydirigubbakcemile3 nankörmüyüm neyim şutarafagitti

bende memnun oldum canım inş tanışırız ya uzakta değilizki ne güzelmiş eşin yardımcı senin omuzundaki yükü oda paylaşıyo çok güzel

slm kızlar bende darıcadan ay valla çok çok memnun oldum yaklaşık 3 senedir bu siteye takılıyorum darıcalı bulamamıştım ki çok şükür geldinizzzz hoş geldinizz:))

kafamçokkarıştı :gitme: :gitme: :roflol: :roflol:
ayyy arkadaşlar öyle mi zannediyosunuz :roflol:
belki öyleleri vardır ama çoğusu değil..
mesela ben..
çalışan annelere Allah güç veriyo sadece.
bazen geçmişe bakıyorum da, nasıl dayanmışım ya.. diyorum..
çocukların yükü ağır gelmiyor kesinlikle, insana ağır gelen, akşama kadar eşinde sen de çalışmış oluyosun , hatta çoğunlukla ondan katbekat yorgun oluyosun, akşama eve gelince o ayaklarını uzatıp televizyonun karşısında keyif çatıyo, sen eve gelir gelmez daha dışarda ayakkabıları düzeltmeyle başlıyosun mücadeleye, içeri girer girmez ortalığı toplaydı yemek yaptı derken bi bakmışın son gücünü bitirmişin, bi de koca içerden başlar söylenmeye, "hadi ya öldüm açlıktan yemek nerde kaldı" diye. işte o zaman bütün gücünün bittiğini hissedersin, ve bir gün gelir gerçekten biter, hayatına sahip çıkarsın.
çünkü kendi yükün kendine yetiyodur, bir de bir asalak daha çekemeyeceğini anlarsın..alkisalkisalkis alkisalkisalkis :dance: :dance:

görüşelim arkadaşlar, bakın ne güzel gün geçtikçe sayımız artıyor.. a.s.

hoşbulduk hayatım sende yeni gelmişsin hoşgeldin.aynen dediğin gibi sosyalleşmek imkansız hele bizim burada dahada imkansız gebzeyine biraz önde canım.Bende genelde kızıma alışverişe orada LCW mağazasına falan geliyorum yada çarşının içinde bi kaç tane çocuk mağazası varya oralardan aradıklarımı bulmaya çalışıyorum.seninde bildiğin yerler varsa benimle paylaş tatlım opuyorumnanaktan

Bende 2000 yılında eşimin işi nedeniylee gebzede oturmuştummm
cuma pazarıı kuruluyooo o caddede oturuyordumm
siz yinee iyii zamanındasınızz
benn sevememiştimm amaa orayıı
pazarıı gezerdimm bol boll
bide darıcada küçük sahil gibii biryerr yaptılarr,hayvanat bahçeside güzelll

Son düzenleme:
Gebzee denincee hemenn atladımmmm

Benim eşimm oralardaa 6 yıl çalıştııı,benlede evlenincee benii orayaa 1 yıllığınaa götürdüüü

Küçük biryer olduğuu içinnn benimm gıcıkk kocanınn eskii sevgiliileriyle sık karşılaşırdıkk,hemen benimkine selamm verirlerdii yanımdaa ,kızları boğasımm gelirrrdi
Ozamanlarr gebzee en nefret ettiğim yerlerdenn biryerr olmuştuuu
Sonraa tayinimiz çıkıncaa kurtuldumm diyee çokk senmiştimm o şehirdennn

amaa cumaa pazarını özlerimmm

slm kızlar bende darıcadan ay valla çok çok memnun oldum yaklaşık 3 senedir bu siteye takılıyorum darıcalı bulamamıştım ki çok şükür geldinizzzz hoş geldinizz:))

sende aramıza hoşgeldin canıım bende darıcadan kimse yok diye üzülüyordum valla ne güzel birsürü kişi olduk darıcalı gebzeli kaydirigubbakcemile5

kafamçokkarıştı :gitme: :gitme: :roflol: :roflol:
ayyy arkadaşlar öyle mi zannediyosunuz :roflol:
belki öyleleri vardır ama çoğusu değil..
mesela ben..
çalışan annelere Allah güç veriyo sadece.
bazen geçmişe bakıyorum da, nasıl dayanmışım ya.. diyorum..
çocukların yükü ağır gelmiyor kesinlikle, insana ağır gelen, akşama kadar eşinde sen de çalışmış oluyosun , hatta çoğunlukla ondan katbekat yorgun oluyosun, akşama eve gelince o ayaklarını uzatıp televizyonun karşısında keyif çatıyo, sen eve gelir gelmez daha dışarda ayakkabıları düzeltmeyle başlıyosun mücadeleye, içeri girer girmez ortalığı toplaydı yemek yaptı derken bi bakmışın son gücünü bitirmişin, bi de koca içerden başlar söylenmeye, "hadi ya öldüm açlıktan yemek nerde kaldı" diye. işte o zaman bütün gücünün bittiğini hissedersin, ve bir gün gelir gerçekten biter, hayatına sahip çıkarsın.
çünkü kendi yükün kendine yetiyodur, bir de bir asalak daha çekemeyeceğini anlarsın..alkisalkisalkis alkisalkisalkis :dance: :dance:

görüşelim arkadaşlar, bakın ne güzel gün geçtikçe sayımız artıyor.. a.s.

ahhh nurbeyza ablacım çok dertlisin valla ALLAH yardımcın olsun canım söylediklerinde çok haklısın ben daha bu tür şeyler yaşamadım ama benimde annem halen çalışıyor dediklerinin bir çoğunu yaşıyor o yüzden seni çok iyi anlıyorum :gitme: inşallah en kısa sürede görüşürüz yaa kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Gebzee denincee hemenn atladımmmm

Benim eşimm oralardaa 6 yıl çalıştııı,benlede evlenincee benii orayaa 1 yıllığınaa götürdüüü

Küçük biryer olduğuu içinnn benimm gıcıkk kocanınn eskii sevgiliileriyle sık karşılaşırdıkk,hemen benimkine selamm verirlerdii yanımdaa ,kızları boğasımm gelirrrdi
Ozamanlarr gebzee en nefret ettiğim yerlerdenn biryerr olmuştuuu
Sonraa tayinimiz çıkıncaa kurtuldumm diyee çokk senmiştimm o şehirdennn

amaa cumaa pazarını özlerimmm

Allah'ım ne yüzsüz kızlar var yaa.:oklava:
olsun canım yaa sonuçta kazanan sen olmuşsun yolla beraber havalarını alanda onlar.
laelaelaelaelae

Back