- 7 Mart 2009
- 165
- 17
- 623
- 40
- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
Merhaba arkadaşlar Bi kaç gündür girmedim.Bayağı artmışız...Maşallah maşallah devam eder inşaallah...Hepinize kucak dolusu sevgiler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende aramıza hoşgeldin canım ayrıca yeni evlenmişsin mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan
ayy çok sevindim canım yaa gözün aydın helal olsun kız bak normal diyodun normal yaptın maşallah sana allah analı babalı büyütsün tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar ben dogum yaptım normal dogum
10,01,2010,pazar 20,45te
oglumda bende cok sukur ıyız
arada gelır bakarım sıze
benı unutmayın
opuldunuz
Bende izmitte oturuyorum fakat seneye gebzeye gelin gidicem kısmetse ve bu benide şimdiden sıkıntıya soktu(
kızlar ben dogum yaptım normal dogum
10,01,2010,pazar 20,45te
arada gelır bakarım sıze
benı unutmayın
opuldunuz
kızlaaaaaaaar nerelerdesiniz günlerdir yaaa bu topik çok boş kaldıııı olumunekankayizsmile
selamlar meralcim evet yaaa bu günlerde herkes burayı boşladı yaaa... Allah kolaylık versin canım sana bebiş nasıl iyimi öpsün teyzesi onu...
kızlar ben dogum yaptım normal dogum
10,01,2010,pazar 20,45te
arada gelır bakarım sıze
benı unutmayın
opuldunuz
saol yasemincim çok güzl bi paylaşım evet ben boşladım biraz ama döndüm aranıza yarışmaya hazırlık yapıyorum canlarım şarkı yarışması o yüzden boşladım sizi yarın öğleden sonra başlıcak
ctesi erken çıkıyorum işten o yüzden görmemişim mesajını canım... benim bebiş biraz zor bir bebiş.... özellikle geceleri... uyku problemimiz çok. o yüzden ben hep uykusuz geziyorum.. yarın da 18. ay aşımız var. dayanamıyorum aşı olacağı zaman... onla birlikte ben de ağlıyorum..