• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze- Darca civar oturan kzlar....

Merhaba arkadaşlar Bi kaç gündür girmedim.Bayağı artmışız...Maşallah maşallah devam eder inşaallah...Hepinize kucak dolusu sevgiler...

kızlar ben dogum yaptım normal dogum
10,01,2010,pazar 20,45te
oglumda bende cok sukur ıyız
arada gelır bakarım sıze
benı unutmayın
opuldunuz
ayy çok sevindim canım yaa gözün aydın helal olsun kız bak normal diyodun normal yaptın maşallah sana allah analı babalı büyütsün tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anketdunyasigunaydnr.jpg

saol yasemincim çok güzl bi paylaşım evet ben boşladım biraz ama döndüm aranıza yarışmaya hazırlık yapıyorum canlarım şarkı yarışması o yüzden boşladım sizi yarın öğleden sonra başlıcak

selamlar meralcim evet yaaa bu günlerde herkes burayı boşladı yaaa... Allah kolaylık versin canım sana bebiş nasıl iyimi öpsün teyzesi onu...

ctesi erken çıkıyorum işten o yüzden görmemişim mesajını canım... benim bebiş biraz zor bir bebiş.... özellikle geceleri... uyku problemimiz çok. o yüzden ben hep uykusuz geziyorum.. yarın da 18. ay aşımız var. dayanamıyorum aşı olacağı zaman... onla birlikte ben de ağlıyorum..

Aaaa bu arada arkadaşlar size anlatacaklarım var.

ben cumartesi günü Kocaeli buluşmasına gittim İzmite..
buluşma son anda iptal olmuş ama benim haberim yoktu tabi..

ama Çenebazla biz buluştuk oturduk, çok güzel bir sohbet oldu, Çenebazıma burdan da sevgilerimi iletiyorum..

burda buluştuğumuzda ona da haber vercem.. bizim buluşmamıza katılacağını söyledi..
size de ileteyim dedim.

Son düzenleme:
ctesi erken çıkıyorum işten o yüzden görmemişim mesajını canım... benim bebiş biraz zor bir bebiş.... özellikle geceleri... uyku problemimiz çok. o yüzden ben hep uykusuz geziyorum.. yarın da 18. ay aşımız var. dayanamıyorum aşı olacağı zaman... onla birlikte ben de ağlıyorum..

ayy kıyamam ona :1no2: bizim aşılar bitti çok şükür bende hep ağlardım hiç bakamazdım o yüzden hep eşimle giderdik o tutardı bu çocuklar bizi çok ağlak yaptı yaa :gitme:ben herşeye ağlar oldummm valla...

Back