• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze- Darca civar oturan kzlar....

kızlar selamlar, bende gebzedeyim.topiğinizi yeni gördüm alışveriş problemini çözdünüz mü :) konu alışveriş ise kesinlikle yardımcı olurum siz sorun yeter ;) bir çoğunuzda yeni gelmişsiniz gebzeye; hoşgelmişsiniiiiz.elimden geldiğince size yardımcı olurum, benimde kardeşim başka şehire gelin gitti ondan dolayı biliyorum yabancılık çekmek nasıldır....

ben 11 yaklaşık yıldır buradayım ve çok alıştım çok seviyorum.aslında çok güzeldir gebze.her yere yakın; istanbul,bursa,adapazarı,izmit vs..tam ortada olduğu için canın ne tarafa gitmek istese maks.1saat sonra başka ildesin :) o açıdan seviyorum ben.

pınarmıyım
hosgeldın cnm
evet haklısın bende nerdeyse 12 yıldır gebzedeyım.
ve ınsan buradan vazgecemıyor
neden bole bılmıyorum.baska yerde yapamayız eşimde bende...

ne yarışması olduğunu öğrenebilirmiyiz canımcım.
popstar kız bugün başlıyo aslında sesim idare eder aman ekşın olsun diye gönderdim
Aaaa bu arada arkadaşlar size anlatacaklarım var.

ben cumartesi günü Kocaeli buluşmasına gittim İzmite..
buluşma son anda iptal olmuş ama benim haberim yoktu tabi..

ama Çenebazla biz buluştuk oturduk, çok güzel bir sohbet oldu, Çenebazıma burdan da sevgilerimi iletiyorum..

burda buluştuğumuzda ona da haber vercem.. bizim buluşmamıza katılacağını söyledi..
size de ileteyim dedim.
ayy bende çenebazla görüşmek istiyorum ama yaza kaldı benim iş yarışmayıda o düzenliyo çok sevimli tatlı bi kız reeldede görüşmek isterim aa ne güzel ayy gelsin valla bi msn ye gelsinde sorayım ona bahara buluşma düzenlicez burda oda gelirse süperr olur :sm_cool::sm_cool:
ctesi erken çıkıyorum işten o yüzden görmemişim mesajını canım... benim bebiş biraz zor bir bebiş.... özellikle geceleri... uyku problemimiz çok. o yüzden ben hep uykusuz geziyorum.. yarın da 18. ay aşımız var. dayanamıyorum aşı olacağı zaman... onla birlikte ben de ağlıyorum..
ayy canım yaa öle olur kız geçendede biz dr da gittik kızımı götürdüm kan aldılar ben bakamadım inanki ağlamamak için zor tuttum kendimi insanın içi acıyo yaa valla ilk zamanlar çok ağlardım lohusayken şimdi geçti aşılarda ağlamıyorum artık ben tutuyorum kucağımda o zmana ağlamıyorum başkası bakınca ağlıyorum dengesiz oldum vallakaydirigubbakcemile3
kızlar selamlar, bende gebzedeyim.topiğinizi yeni gördüm alışveriş problemini çözdünüz mü :) konu alışveriş ise kesinlikle yardımcı olurum siz sorun yeter ;) bir çoğunuzda yeni gelmişsiniz gebzeye; hoşgelmişsiniiiiz.elimden geldiğince size yardımcı olurum, benimde kardeşim başka şehire gelin gitti ondan dolayı biliyorum yabancılık çekmek nasıldır....

ben 11 yaklaşık yıldır buradayım ve çok alıştım çok seviyorum.aslında çok güzeldir gebze.her yere yakın; istanbul,bursa,adapazarı,izmit vs..tam ortada olduğu için canın ne tarafa gitmek istese maks.1saat sonra başka ildesin :) o açıdan seviyorum ben.
hoşgeldin cnım valla benim alışveriş problemim yok istediğimi buluyorum illa marka olmak zoruında değil zaten herkes bğtcesine göre uygun şeyler alır valla gebzede onca alışveriş magzası var hala bulamıyorum diyolarsa yuh yani bencede canım heryere yakın biz tatil için tekirdağ şarköye gittik 7 saatte gitik otobüsle araban olsa daha çabuk gidersin ki o yönden ben seviyorum gebzede çok bişi yok ama insan bırakamıyo kız seviyorum bnde gebzeyi istediğimide buluyorum valla o yönden bi derdim yok:hulya:

bu arada merhaba kızlar bayadır yoktum ban yedim dün gece açıldı herkese kocaman bi merhaba özlemişin kız sizi valla nasılsınız günden güne artıyoruz burayı keşfedenler oluyo inş baharda buluşma düzenlicez ayy şu bahar glsede buluşsak yaazemuszemus

slm
kızlar nasılsınız
ya gebzede cocuklarınızı goturdugunuz ıyı bır cocuk dru onerırmısınız
ben drlarıh cogunu bılıyorum ama malum bebek yenı dogdu
cocuk drları hakkında pek bılgım yok
sımdılık yuzyıl hastanessınde ECMEL BEYE gıdıyoruz ama
daha ıyı bır dra goturmek ısterım
smdıden tesekkur ederım.özel muayenehane de olabılır.yalnız fıyatları yazarsanız ona gore hazırlıklı gıderım...
şimdiden hepınıze tesekkurler..merak etmeyın bende oglumda ıyıyız.ama bugece uyutmadı benı yavrum..saat 13,00de anca uyuttum.şimdide hastaneden hemsıreler gelıcek emzırme hakkında bılgı vermek ıcın...
sız nasılsınız?

slm
kızlar nasılsınız
smdıden tesekkur ederım.özel muayenehane de olabılır.yalnız fıyatları yazarsanız ona gore hazırlıklı gıderım...
şimdiden hepınıze tesekkurler..merak etmeyın bende oglumda ıyıyız.ama bugece uyutmadı benı yavrum..saat 13,00de anca uyuttum.şimdide hastaneden hemsıreler gelıcek emzırme hakkında bılgı vermek ıcın...
sız nasılsınız?
gebze tıp bülent özkamere götür canım çok çok iyi bi dr a dan z ye herşeyine bakıyo ilgileniyo ben çok memnumun iyiki o dr a gidiyorum

merhaba canım sende aramıza hoşgeldin ne güzel çoğalıyoruz günden güne ben darıcada oturuyorum daha buralara alışamadım ama alışmaya çalışıyoruz yavaş yavaş gebzeyide öğrendim sayılır sevemedim buraları pek ama elimiz mahkumm yaa :gitme:

kızlar burayı çok boşluyosunuz ama olmaz buluşma olucağı zamanda böle boşlarsak o hiç olmaz o zaman buluşmada kimse olmaz o yüzden arada gelin buraya

slm
kızlar nasılsınız
sız nasılsınız?

ben anadolu sağlık merkezine götürüyorum canım. doktorumuz ebru gözer. muayene ücreti 170 tl.

ayy canım yaa öle olur kız geçendede biz dr da gittik kızımı götürdüm kan aldılar ben bakamadım inanki ağlamamak için zor tuttum kendimi insanın içi acıyo yaa valla ilk zamanlar çok ağlardım lohusayken şimdi geçti aşılarda ağlamıyorum artık ben tutuyorum kucağımda o zmana ağlamıyorum başkası bakınca ağlıyorum dengesiz oldum vallakaydirigubbakcemile3
:hulya:

bu aşıda biraz daha soğukkanlı olmayı başardım. sadece elini tutarken gözlerimin içine baktığı an çok kötü oldum. içim parçalandı... gerçi daha çoooook kötülerini yaşadım ama farketmiyor. hepsi silbaştan oluyor.
ben lohusalığımı pek yaşayamadım maalesef mafoldumben mafoldumben günüm gecem hep ağlamakla geçti mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama

ben anadolu sağlık merkezine götürüyorum canım. doktorumuz ebru gözer. muayene ücreti 170 tl.
akannehirakannehirneeee 170 mi ssk yokmu canım ben valla dr umdan çok memnumum artı 19 tl de muayene ücreti idrar tahilili kan tahlili yapıldı para vermedik ve dr um baştan aşşa baktı heryerine çok ilgilendi tek tek söledi konuştu güzelce anlattı o kadar para verilmezki bide onun ilacı osu busu var çok ya akannehir

bencede 170 çok fazla yaa bende farabi devlet hastanesine götürüyorum çokta güzel ilgileniyorlar vede verdiği ilaçlarda iyi geliyo.Yarında randevu aldık dr'a gidicez ailece çok fena hastalandık yaa bizimki neysede kızımın öksürmekten sesi kısıldı hiç hali kalmadı yavrumun inşallah biran önce iyileşir :gitme:

akannehirakannehirneeee 170 mi ssk yokmu canım ben valla dr umdan çok memnumum artı 19 tl de muayene ücreti idrar tahilili kan tahlili yapıldı para vermedik ve dr um baştan aşşa baktı heryerine çok ilgilendi tek tek söledi konuştu güzelce anlattı o kadar para verilmezki bide onun ilacı osu busu var çok ya akannehir

canım ben o parayı vermiyorum ki... özel sigorta var ve artı ben ASM personeliyim... bize muayene ücreti olarak 7-8 lira bişey kalıyor.

gunaydın kızlar

kulubun sultanı cnm
farabıde hANgı cocuk dru ısım yazabılırmısın+bebekjlere bakılıyor mu?
hepınıze tesekkur ederım

canım biz bugün farabide suat beye gittik ama hakan bey var onuda çok tavsiye ediyolar tabiki bebeklerede bakılıyo canım hiç ücret ödemiyorsun hemde netten randevu alınca hemen içeri giriyorsun sıra beklemek falan yok...:kedi:

Back