• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze- Darca civar oturan kzlar....

canımcım sagol
ÖMER KOYDUK CNM
EŞıMLE ILK EVLENDIGIMIZDEN BERI OGLUMUZ OLURSA KOYACAGIMIZ ISIMDI...
HZ.ÖMER AHLAKINDA OLUR ıNŞALLAH

Aşkitom canım allah analı babalı büyütsün.ınşallah hz ömer gibi adil ve merhametli ve hayırlı evlat olur.
Çocuk doktoru sormuşsun bende tıp merkezindeki bülent beyi öneririm.Yengem yeğenimi götürüyor.Birkaç defa bende gittim.Çok güzel ilgileniyor.Tavsiye ederim...Bebişi öp benim için...

gunaydinop0sh5jz3.jpg

slm
kızlar nasılsınız
ya gebzede cocuklarınızı goturdugunuz ıyı bır cocuk dru onerırmısınız
ben drlarıh cogunu bılıyorum ama malum bebek yenı dogdu
cocuk drları hakkında pek bılgım yok
sımdılık yuzyıl hastanessınde ECMEL BEYE gıdıyoruz ama
daha ıyı bır dra goturmek ısterım
smdıden tesekkur ederım.özel muayenehane de olabılır.yalnız fıyatları yazarsanız ona gore hazırlıklı gıderım...
şimdiden hepınıze tesekkurler..merak etmeyın bende oglumda ıyıyız.ama bugece uyutmadı benı yavrum..saat 13,00de anca uyuttum.şimdide hastaneden hemsıreler gelıcek emzırme hakkında bılgı vermek ıcın...
sız nasılsınız?

aşkitom bende gebze tıp'tan Bülent Özkamer derim, çok iyi bir doktor.giden bir daha vazgeçmiyor.en beğendiğim tarafı mümkün olduğunca çocuklara ilaç vermemeye çalışıyor..diğer doktorlar hemen reçeteyi dolduruyor çocuklarımız ilaç kutusu olup çıkıyorlar.

merhaba canım sende aramıza hoşgeldin ne güzel çoğalıyoruz günden güne ben darıcada oturuyorum daha buralara alışamadım ama alışmaya çalışıyoruz yavaş yavaş gebzeyide öğrendim sayılır sevemedim buraları pek ama elimiz mahkumm yaa :gitme:

teşekkürler canım, alışırsın yavaş yavaş...bende öyleydim baştan ama sonra memleketime gittiğimde farkettim gebzeye alışmışım özlüyordum hemen geldik :)

teşekkürler canım, alışırsın yavaş yavaş...bende öyleydim baştan ama sonra memleketime gittiğimde farkettim gebzeye alışmışım özlüyordum hemen geldik :)

inşallah canım tabi zamanla mecburen alışıyor insan zaten eşimin işde burada ne demişler:doğduğun yer değil doyduğun yerr.:1no2:

kulubun sultanı cnm
yarın ıtıbarıyle ınternetım kapanıyor
acılen profılıme sen vaya burada olan arkadaslardan bırı telını yazarsa cok sevınırım.yoksa baharda yapacagınız bulusmaya katılamam...hepınızı optum....

Back