gebişler benim yaptıgım hatayı yapmayın...

prensssses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
14
0
86
İzmir
merhaba arkadaslar 37 hafta 3 günlük gebe olarak fazla titiz olmamak gerekirmiş balkonu sildim sonrada çamasır asmak için balkona cıktım ıslak olduğunu unuttum ve ayagım kaydı düştüm. bir yerim agrımıyordu ama yinede hastaneye gittim 3 saat gözlemden sonra doğum başladı ilk doğumum normal doğumdu. beklemeye başladık bir türlü doğum ilerlemedi 28 saat bekledim artık dr sezeryan yapacagız dedi bu arada epidural yaptırdım çok memnunum tavsiye ederim. normal doğum olsun diye ebe arkadas biraz ugraştı sonunda doğum masasına alındım biraz bastırdılar ve mutlu son çok güzel bir kızım oldu allah herkese istediği zamanda sağlıkli ve hayırlı evlat versin

olayın sonunun güzel bittiğine sevindim. çünkü sezeryan hiç iyi bir yöntem değil. tebrik ederim bu arada:)))

Hayirli olsun Canim bebegin,
iyiki birsey olmamis, sonu kötü bitecek diye nefesimi tutarak okudum yazini...
ne güzel ki birsey olmamis...
Saglikla büyüsün bebegin insallah

Hayirli olsun Canim bebegin,
iyiki birsey olmamis, sonu kötü bitecek diye nefesimi tutarak okudum yazini...
ne güzel ki birsey olmamis...
Saglikla büyüsün bebegin insallah

İnanınki bende nefesimi tutarak okudum Rabbim bagislamis bizimkileride bagislasin insallah zira benim bebisimde gelmesiinin son gunleri insallah benimkide mutlu sonla biter heyecan ile bekliyorum

ben de beklenen doğum tarihinden bir gün önce evda kaydım ve karnımın üzerine düşmüştüm yerde kan lekesini görünce çok korkmuştum ama kan meğerse dirseğimden geliyormuş .. dirseğim biraz açılmıştı... bu haldeyken bile banyomu yaptım ne olur ne olmaz diye ..sonra hastaneye gitmiştim hangi akla hizmetse .... orda hamile olduğum için uyuşturup dikiş de atamadılar , sadece temizleyip bandajladılar, nst normal çıktı.. içimiz rahat bir şekilde eve geldik.. ertesi gün zaten kontorlum vardı.. kendi doktoruma anlattığımda kadının suratı bir tuhaf oldu, tekrar nst çektirdi, sonucu pek beğenmedi, bir de açılma hiç yoktu, kolumdan dolayı masaya bile çok zor çıkmıştı.. bu yüzden doktor sezeryana aldı .. spinal sezeryanla çok rahat bir doğum gerçekleştirdim.. doğum sırasında doktorum iyi ki sezeryana almışız , kakasını yapmış deyince düşmemin de bir hayrı olduğunu gördüm :)
bir kere daha inandım ki eğer bebeğin yaşayacağı varsa ne olursa olsun yaşıyor ama yoksa maalesef kuzenimdeki gibi doğuma 3 gün kala anne karnında aniden ölüyor (
Rabbim kuzularımız güle güle büyütmeyi nasip etsin inşaallah...

Çook geçmiş olsun. Diğer arkadaşlar gibi ben de sonunu çok merak ederek okudum ama şükür ki sonu iyi. Allah bağışlasın bebeğinizi de

çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

allahım bu doğumun her türlüsünü okurken rengim atıyo vücut ısım artıyo elim ayağım boşalıyo ve bazen başım ağrıyo o derece korkuyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…