- 6 Ekim 2020
- 18
- 22
- 3
- 31
- Konu Sahibi suleysn1993
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hemen çıktı 2 dk içindeÇizgi hemen çıktıysa hamilesin canım
Evet hemen çıktı 2 dk içinde
Pozitif görünüyor hayırlı olsun. Kan verin bencede daha net olurKızlar adetime 1 gün var. Erken gebelik testi yaptım şimdi. 2. Çizgi silik çıktı. Sizce gebemiyim kan testi yaptırayım mı? 1 haftadır kasık ağrısı bulantı uyku hali var cevaplarımızı bekliyorum
İnşallah ya ümileniyorum sizlerde böyle deyince 1.5 yıllık evliyim 7-8 aydır olmuyorduPozitif görünüyor hayırlı olsun. Kan verin bencede daha net olur
Pozitif çıkan testte genelde yanılma payi olmuyor merak etmeyin içinizi ferah tutunİnşallah ya ümileniyorum sizlerde böyle deyince 1.5 yıllık evliyim 7-8 aydır olmuyordu
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinVar gibi silikte olsa hakkinizda hayirlisi olsun inşallah
Allah in izniyle var canım benimki de silikti bundan tabi önce tahlille tam bilirsin inşallahKızlar adetime 1 gün var. Erken gebelik testi yaptım şimdi. 2. Çizgi silik çıktı. Sizce gebemiyim kan testi yaptırayım mı? 1 haftadır kasık ağrısı bulantı uyku hali var cevaplarımızı bekliyorum
Kanda tahlil yaptırınca hcg kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz ?Allah in izniyle var canım benimki de silikti bundan tabi önce tahlille tam bilirsin inşallah
Benimki bu testten silikti dün öğrendim akşam kan verdim 84.18 çıktıKanda tahlil yaptırınca hcg kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz ?
Teşekkür ederim Yarın vereceğim bende inşallah tansiyonum baya düşüyor şu an kan verince bayılıyorum o yüzden yarına kadar beklicemBenimki bu testten silikti dün öğrendim akşam kan verdim 84.18 çıktı
Bata kaç gün vardıBenimki bu testten silikti dün öğrendim akşam kan verdim 84.18 çıktı
hamilesin canım hayırlı olsunKızlar adetime 1 gün var. Erken gebelik testi yaptım şimdi. 2. Çizgi silik çıktı. Sizce gebemiyim kan testi yaptırayım mı? 1 haftadır kasık ağrısı bulantı uyku hali var cevaplarımızı bekliyorum
1 gün varBata kaç gün vardı
Teşekkür ederim benim de 10 gün var da1 gün var