- 30 Mart 2021
- 40
- 14
- 38
- 34
- Konu Sahibi birokaliptus
-
Adetin geciktiğinde tekrar dene canım inşaAllah vardırBen bugun yaptim bisey cikmadi bakar misin testlerime?
Sağol canım dualarımdasınız rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım bizlerede dua et
Sağol canım dualarımdasınız rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım bizlerede dua et
Hangisi bozuk acabaaaOrtada var gibi ama yinede testi tekrarla bazen bozuk olabiliyor bizede haber ver canım hayırlı haberler alırsın inşallah
Genellikle bozuk çıkıyor bu testler en iyisi kan testi yaptır senHangisi bozuk acabaaa
Aglamak istiyorum artik pozitif cikan bozuktur o zamann. Burdaki hastane yapmiyo kan tahlilini diyeride sehirde yalniz da gidemiyorum oraya esimde isten gece cikiyo napicam benGenellikle bozuk çıkıyor bu testler en iyisi kan testi yaptır sen
Üzülme canım belkide vardır üzme kendini yarın tekrar yap bakalım ilk idrarınla buraya yaz insalhh vardır canımAglamak istiyorum artik pozitif cikan bozuktur o zamann. Burdaki hastane yapmiyo kan tahlilini diyeride sehirde yalniz da gidemiyorum oraya esimde isten gece cikiyo napicam ben
Vardir demi insallahh. En son gecen ayin 8de adet olmustum onu beklesemmi? Yoksa yarin yapsammi?Üzülme canım belkide vardır üzme kendini yarın tekrar yap bakalım ilk idrarınla buraya yaz insalhh vardır canım
Yarın tekrar yap bakım ilk idrarla dualarım seninle canım inşallah Allah yüzünü guldürsunVardir demi insallahh. En son gecen ayin 8de adet olmustum onu beklesemmi? Yoksa yarin yapsammi?
Naptın canım yaptın mı tekrar testi beni habersiz koma inşallah vardırVardir demi insallahh. En son gecen ayin 8de adet olmustum onu beklesemmi? Yoksa yarin yapsammi?
Yokya yapasim yok bisey moralim yerlerde qrip te oldumNaptın canım yaptın mı tekrar testi beni habersiz koma inşallah vardır
Morelini yüksek tut tatlım yarın sabah ilk idrarla yap güzel haberlerini bekliyorum stres yapma varsa vardır yoksa yoktur üzme kendini elbet bir gün o çift çizgiyi görmek nasip olacak Sanada bizlerede ben inanıyorum şimdi dua ediyordum Sanada bütün kardeşlerimede edecem inşallah rabbim herkese nasip etsin anne olmayı inşallahYokya yapasim yok bisey moralim yerlerde qrip te oldum
Naptın canım testi yaptın mı tekrarYokya yapasim yok bisey moralim yerlerde qrip te oldum
Yok yapmadim doktora sordum ayin 10a kadar adet olmazsan yap dedi. Bugunde zaten azcik kahverengi akinti geldi adet olurum heraldeNaptın canım testi yaptın mı tekrar
Belki yerleşme kanaması falandır kanama çoğalmazsa tekrar yap testi bakalımYok yapmadim doktora sordum ayin 10a kadar adet olmazsan yap dedi. Bugunde zaten azcik kahverengi akinti geldi adet olurum heralde
Adet oldum simdi. Qrip oldum bide ustuneBelki yerleşme kanaması falandır kanama çoğalmazsa tekrar yap testi bakalım
Üzülme canım bir dahaki ay olur inşallah vardır bir zamanı stres yapma çok etkiliyor stresAdet oldum simdi. Qrip oldum bide ustune
Evet doktora yazdim zaten ilaclari soylesin devam edicem insallah. Sen ne yaptin?Üzülme canım bir dahaki ay olur inşallah vardır bir zamanı stres yapma çok etkiliyor stres
Ben ilaç tedavisi görüyorum canım Supra life diye bir ilaç doktorum yazdı 3 ay kullanacam birde bende miyom çıktı 3 ay sonra da ameliyat sonra olacam sonra 3 ay sonra tüp Bebek başlıyacaz kendiliğinden olmazsa bakalım kısmetEvet doktora yazdim zaten ilaclari soylesin devam edicem insallah. Sen ne yaptin?
Hayirlisi insallah canim hayrini gor ilaclarin insallahBen ilaç tedavisi görüyorum canım Supra life diye bir ilaç doktorum yazdı 3 ay kullanacam birde bende miyom çıktı 3 ay sonra da ameliyat sonra olacam sonra 3 ay sonra tüp Bebek başlıyacaz kendiliğinden olmazsa bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?