• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelşk testim silik ve sancım var hamile miyim?

Kızlar bugün regl olmam gerekiyordu sabah kalktım henüz olmamışım bir test daha yaptım yine silik ama diğerlerinden bir tık daha koyu 10 buçuk gibi sağlık ocağına gittim test verme saati sabah 09:30 a kadarmış yarına kaldı artık. Beklemek zor😅😅
Siz hamilesiniz teste göre Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙂

Siz hamilesiniz teste göre Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙂
Hadi inşaAllah canım yarın test sonucu paylaşıcam olumluda olumsuzda olsa. Evde hep aynı test vardı onlarla yaptım. insan, acaba test bozukmudur diye düşünmüyor değil🤦🏻‍♀️😃 bakalım rabbim herkesin gönlündekini versin🤲🏼

Hadi inşaAllah canım yarın test sonucu paylaşıcam olumluda olumsuzda olsa. Evde hep aynı test vardı onlarla yaptım. insan, acaba test bozukmudur diye düşünmüyor değil🤦🏻‍♀️😃 bakalım rabbim herkesin gönlündekini versin🤲🏼
Biri bozuk olsa diğeri de mi bozuk siz hamilesiniz bence gonlunuzu ferah tutun bekliyoruz bizde sonucu🌸

Kan tahlilini verdim sağlık ocağında. Sonucu pazartesi alırsınız dedi ama öğleden sonra e-nabıza düşer mi acaba? Bilgisi olan var mı kızlar?

Burda beta hcg yok acaba daha tam çıkmadımı sonucum 😳

Eklentiler

• 61F68D18-138A-4B0E-8B85-ACF1B9BEA998.jpeg
    61F68D18-138A-4B0E-8B85-ACF1B9BEA998.jpeg
    180,8 KB · Görüntüleme: 186
Tebrik ederim hayirli olsun sag salim kucagin alirsin insaallah. Bende su an silik testlerde ugrasiyorum
Çok teşekkür ederim. Benimde ilk 3 testim silik çıkmıştı🥰🥰 en son adetimin gecikmesinin 2. Günü böyle çıktı. Darısı size☺️🤍

Eklentiler

• E0A80316-2F58-45FB-9D6B-2C1B7EB691E6.jpeg
    E0A80316-2F58-45FB-9D6B-2C1B7EB691E6.jpeg
    231,8 KB · Görüntüleme: 127
Merhaba kızlar. Uzuuun süredir kadınlarklubünü takip ederdim üyelik oluşturup soru sormak bilgi alışverişinde bulunmak yeni nasip oldu. 4-5 aydır çocuk istiyoruz. Ve aşırı heyecanlıyız bu süreç gerçekten söylendiği kadar varmış her ay insan hayal kırıklığı yaşıyor. Bu ay adetimden 5 gün önce belimde ve karnımda (rahim bölgesinde) adet sancısı gibi ağrı oldu normalde adetimin 2. Günü ağrım olur. Beyaz akıntım var. Adetime de 2 gün kaldı ama ben dayanamayıp bugün test yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı. Aşırı merak ediyorum hamilemiyim diye. Benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı acaba? Bu arada ara ara karnımda dancı oluyor🤔
Canım benimde öyleydi nasıl silik 2 çizgi var mı yok mu

Erken öğrenince de deliriyorsun 2 gün sonra tekrar kan ver aceba yükseldi mi falan filan ekşın dolu ama hayırlısı ile yükselir dert etme stres yapma sakın hiçbirşeyi varsa da daha yeni o yüzden çok dikkat et ama kan vermeni tavsiye ederim ben doktoruma bile gittim düşük vs olmasın diye fitil yazdı Bi tehlike yoktu ama yine de tedbir amaçlı için rahat eder en azından bekleme bence ver kan
Büyük ihtimalle hamikesin 2. Varsa silik olsa BİLe

Merhaba kızlar. Uzuuun süredir kadınlarklubünü takip ederdim üyelik oluşturup soru sormak bilgi alışverişinde bulunmak yeni nasip oldu. 4-5 aydır çocuk istiyoruz. Ve aşırı heyecanlıyız bu süreç gerçekten söylendiği kadar varmış her ay insan hayal kırıklığı yaşıyor. Bu ay adetimden 5 gün önce belimde ve karnımda (rahim bölgesinde) adet sancısı gibi ağrı oldu normalde adetimin 2. Günü ağrım olur. Beyaz akıntım var. Adetime de 2 gün kaldı ama ben dayanamayıp bugün test yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı. Aşırı merak ediyorum hamilemiyim diye. Benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı acaba? Bu arada ara ara karnımda dancı oluyor🤔
Merhaba bacaklarınızda da ağrı olmuş muydu? Benim bu ay sizin gibi belirtilerim oldu bel ağrısı özellikle akşamları vuruyor bugün bat günüm yarın sabah test yapıcam ben de. Hayırlısıyla Rabbim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻

Merhaba bacaklarınızda da ağrı olmuş muydu? Benim bu ay sizin gibi belirtilerim oldu bel ağrısı özellikle akşamları vuruyor bugün bat günüm yarın sabah test yapıcam ben de. Hayırlısıyla Rabbim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻
Merhaba canım bende bacak ağrısı olmadı hatta yoğun bel karın ağrısı dışında çok göze çarpan bir belirti de olmadı. Biraz akıntım vardı ama yani bazı dönemlerde olan bir akıntı. Ama normalde adet günümde ve devam eden 2. Günümden ağrım olurdu bu ağrı 5 gün önceden başladı ve ara ara kendini hissettirerek adet günüme kadar ağrıdı. Şükür ki hamilelik ağrısıymış☺️ Şimdi de tuvalete çıktıktan hemen sonra bşr ağrı geliyor kendimi çok yormama çalışıyorum. Son adet tarihime göre 4+1 deyim şuan ama dünden beri göğüs dolgunlaşması dışında bir şeyim yok şükür. Bulantı gelan henüz başlamadı. Darısı sana olsun🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Back