- 30 Mart 2021
- 40
- 14
- 38
- 34
- Konu Sahibi birokaliptus
-
Sancı değil de bende mesela kasıklarımda ara ara batma oluyor belim ağrıyor onun harici göğüslerim aşırı şiş ve batıyor, bata 2 gün kala testi yaptım ama adet olacağım diye bekliyordum sancıdan duramazdım yani adet ağrısı gibiydi ama çok şükür olmadım kişiden kişiye değişiyor yani belirtilerMerhaba kızlar. Uzuuun süredir kadınlarklubünü takip ederdim üyelik oluşturup soru sormak bilgi alışverişinde bulunmak yeni nasip oldu. 4-5 aydır çocuk istiyoruz. Ve aşırı heyecanlıyız bu süreç gerçekten söylendiği kadar varmış her ay insan hayal kırıklığı yaşıyor. Bu ay adetimden 5 gün önce belimde ve karnımda (rahim bölgesinde) adet sancısı gibi ağrı oldu normalde adetimin 2. Günü ağrım olur. Beyaz akıntım var. Adetime de 2 gün kaldı ama ben dayanamayıp bugün test yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı. Aşırı merak ediyorum hamilemiyim diye. Benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı acaba? Bu arada ara ara karnımda dancı oluyor
Sabırsızlık hepimizde varTestlerim de bu şekil de. Hamile miyim acaba ya keşke erken yapmasaydım daha çok meraklandım.
Hayırlı olsun hamilesiniz. Emin olmmak için yarın da kan testi yapinBugün yaptığım testleri paylaştım. Regl tarihim iki gün sonra.
Tahminimce hamilesin canım git bir kan var düzenli artış olacak mı bir bak inşallah güzel sonuçlar alırsınBugün yaptığım testleri paylaştım. Regl tarihim iki gün sonra.
Dayanabilirsen öyle yapHadi inşaAllah ya regl tarihimi bekleyip iki gün sonra kan vermeye gideyim diyorum. Kimseye söylemeden nasıl bekliycem bilmiyorum. Eşim çok istiyor boşa umutlandırmak istemiyorum
Evet çok benziyor. Hadi inşaAllah benimki de pozitiftir. Yaaaa çok heyecanlıBu benim ilk öğrendiğim test senin gibi adete 2 gün kala pembeli olan da aynı gün yaptığım erken gebelikEki Görüntüle 2812935 Eki Görüntüle 2812928
Durdukça belirgenleşti 5-6 dk sonraSabırsızlık hepimizde varkaç dk içince çıktı çizgi
Erken öğrenince de deliriyorsun 2 gün sonra tekrar kan ver aceba yükseldi mi falan filan ekşın dolu ama hayırlısı ile yükselir dert etme stres yapma sakın hiçbirşeyi varsa da daha yeni o yüzden çok dikkat et ama kan vermeni tavsiye ederim ben doktoruma bile gittim düşük vs olmasın diye fitil yazdı Bi tehlike yoktu ama yine de tedbir amaçlı için rahat eder en azından bekleme bence ver kanEvet çok benziyor. Hadi inşaAllah benimki de pozitiftir. Yaaaa çok heyecanlı
Bence var canım inşallah öyledir diye tahmin ediyorumDurdukça belirgenleşti 5-6 dk sonra
Tamamdır hayırlı haberlerini bekliyorumSonucu paylaşıcam inşaAllahçok sağolun kızlar.
Cesaretimi toplayabilirsem gidip vereyim canım. Hakkımızda hayırlısıErken öğrenince de deliriyorsun 2 gün sonra tekrar kan ver aceba yükseldi mi falan filan ekşın dolu ama hayırlısı ile yükselir dert etme stres yapma sakın hiçbirşeyi varsa da daha yeni o yüzden çok dikkat et ama kan vermeni tavsiye ederim ben doktoruma bile gittim düşük vs olmasın diye fitil yazdı Bi tehlike yoktu ama yine de tedbir amaçlı için rahat eder en azından bekleme bence ver kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?