Gebelşk testim silik ve sancım var hamile miyim?

Siz hamilesiniz teste göre Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Siz hamilesiniz teste göre Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Hadi inşaAllah canım yarın test sonucu paylaşıcam olumluda olumsuzda olsa. Evde hep aynı test vardı onlarla yaptım. insan, acaba test bozukmudur diye düşünmüyor değil bakalım rabbim herkesin gönlündekini versin

Biri bozuk olsa diğeri de mi bozuk siz hamilesiniz bence gonlunuzu ferah tutun bekliyoruz bizde sonucu

Kan tahlilini verdim sağlık ocağında. Sonucu pazartesi alırsınız dedi ama öğleden sonra e-nabıza düşer mi acaba? Bilgisi olan var mı kızlar?

Burda beta hcg yok acaba daha tam çıkmadımı sonucum

Eklentiler

• 61F68D18-138A-4B0E-8B85-ACF1B9BEA998.jpeg
    180,8 KB · Görüntüleme: 189
Haftasonuna girdiği için çıkmamıştı şimdi baktım sabahın altısında sisteme düşmüşelhamdulillah hamileyim beta hcg 154 çıktı.
Tebrik ederim hayirli olsun sag salim kucagin alirsin insaallah. Bende su an silik testlerde ugrasiyorum

Tebrik ederim hayirli olsun sag salim kucagin alirsin insaallah. Bende su an silik testlerde ugrasiyorum
Çok teşekkür ederim. Benimde ilk 3 testim silik çıkmıştı en son adetimin gecikmesinin 2. Günü böyle çıktı. Darısı size

Eklentiler

• E0A80316-2F58-45FB-9D6B-2C1B7EB691E6.jpeg
    231,8 KB · Görüntüleme: 130
Canım benimde öyleydi nasıl silik 2 çizgi var mı yok mu

Büyük ihtimalle hamikesin 2. Varsa silik olsa BİLe

Çok teşekkür ederim. Benimde ilk 3 testim silik çıkmıştı en son adetimin gecikmesinin 2. Günü böyle çıktı. Darısı size
Ben bugun yaptim bisey cikmadi bakar misin testlerime?

Eklentiler

• 20210405_111300.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 155
Merhaba bacaklarınızda da ağrı olmuş muydu? Benim bu ay sizin gibi belirtilerim oldu bel ağrısı özellikle akşamları vuruyor bugün bat günüm yarın sabah test yapıcam ben de. Hayırlısıyla Rabbim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba canım bende bacak ağrısı olmadı hatta yoğun bel karın ağrısı dışında çok göze çarpan bir belirti de olmadı. Biraz akıntım vardı ama yani bazı dönemlerde olan bir akıntı. Ama normalde adet günümde ve devam eden 2. Günümden ağrım olurdu bu ağrı 5 gün önceden başladı ve ara ara kendini hissettirerek adet günüme kadar ağrıdı. Şükür ki hamilelik ağrısıymış Şimdi de tuvalete çıktıktan hemen sonra bşr ağrı geliyor kendimi çok yormama çalışıyorum. Son adet tarihime göre 4+1 deyim şuan ama dünden beri göğüs dolgunlaşması dışında bir şeyim yok şükür. Bulantı gelan henüz başlamadı. Darısı sana olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…