- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
- Konu Sahibi birokaliptus
-
Siz hamilesiniz teste göre Rabbim gönlünüze göre versin inşallahKızlar bugün regl olmam gerekiyordu sabah kalktım henüz olmamışım bir test daha yaptım yine silik ama diğerlerinden bir tık daha koyu 10 buçuk gibi sağlık ocağına gittim test verme saati sabah 09:30 a kadarmış yarına kaldı artık. Beklemek zor
Hadi inşaAllah canım yarın test sonucu paylaşıcam olumluda olumsuzda olsa. Evde hep aynı test vardı onlarla yaptım. insan, acaba test bozukmudur diye düşünmüyor değilSiz hamilesiniz teste göre Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Biri bozuk olsa diğeri de mi bozuk siz hamilesiniz bence gonlunuzu ferah tutun bekliyoruz bizde sonucuHadi inşaAllah canım yarın test sonucu paylaşıcam olumluda olumsuzda olsa. Evde hep aynı test vardı onlarla yaptım. insan, acaba test bozukmudur diye düşünmüyor değilbakalım rabbim herkesin gönlündekini versin
Evet bugün çalışılır muhtemelen öğlenden sonra size verilen barkod numarasindan bi sorgulatın.Kan tahlilini verdim sağlık ocağında. Sonucu pazartesi alırsınız dedi ama öğleden sonra e-nabıza düşer mi acaba? Bilgisi olan var mı kızlar?
Tamam canım çok sağolEvet bugün çalışılır muhtemelen öğlenden sonra size verilen barkod numarasindan bi sorgulatın.
Heyecandan hiçbir şeye odaklanamıyorumBu sadece hemogram sonucun canim daha cikmamis ama sen aksam yine bak
Sonucun çıktı mı??Burda beta hcg yok acaba daha tam çıkmadımı sonucum
Haftasonuna girdiği için çıkmamıştı şimdi baktım sabahın altısında sisteme düşmüşSonucun çıktı mı??
Tebrik ederim hayirli olsun sag salim kucagin alirsin insaallah. Bende su an silik testlerde ugrasiyorumHaftasonuna girdiği için çıkmamıştı şimdi baktım sabahın altısında sisteme düşmüşelhamdulillah hamileyim beta hcg 154 çıktı.
Çok teşekkür ederim. Benimde ilk 3 testim silik çıkmıştıTebrik ederim hayirli olsun sag salim kucagin alirsin insaallah. Bende su an silik testlerde ugrasiyorum
Canım benimde öyleydi nasıl silik 2 çizgi var mı yok muMerhaba kızlar. Uzuuun süredir kadınlarklubünü takip ederdim üyelik oluşturup soru sormak bilgi alışverişinde bulunmak yeni nasip oldu. 4-5 aydır çocuk istiyoruz. Ve aşırı heyecanlıyız bu süreç gerçekten söylendiği kadar varmış her ay insan hayal kırıklığı yaşıyor. Bu ay adetimden 5 gün önce belimde ve karnımda (rahim bölgesinde) adet sancısı gibi ağrı oldu normalde adetimin 2. Günü ağrım olur. Beyaz akıntım var. Adetime de 2 gün kaldı ama ben dayanamayıp bugün test yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı. Aşırı merak ediyorum hamilemiyim diye. Benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı acaba? Bu arada ara ara karnımda dancı oluyor
Büyük ihtimalle hamikesin 2. Varsa silik olsa BİLeErken öğrenince de deliriyorsun 2 gün sonra tekrar kan ver aceba yükseldi mi falan filan ekşın dolu ama hayırlısı ile yükselir dert etme stres yapma sakın hiçbirşeyi varsa da daha yeni o yüzden çok dikkat et ama kan vermeni tavsiye ederim ben doktoruma bile gittim düşük vs olmasın diye fitil yazdı Bi tehlike yoktu ama yine de tedbir amaçlı için rahat eder en azından bekleme bence ver kan
Ben bugun yaptim bisey cikmadi bakar misin testlerime?Çok teşekkür ederim. Benimde ilk 3 testim silik çıkmıştıen son adetimin gecikmesinin 2. Günü böyle çıktı. Darısı size
Hayırlı olsun canım bizlerede dua etHaftasonuna girdiği için çıkmamıştı şimdi baktım sabahın altısında sisteme düşmüşelhamdulillah hamileyim beta hcg 154 çıktı.
Ortada var gibi ama yinede testi tekrarla bazen bozuk olabiliyor bizede haber ver canım hayırlı haberler alırsın inşallahBen bugun yaptim bisey cikmadi bakar misin testlerime?
Merhaba bacaklarınızda da ağrı olmuş muydu? Benim bu ay sizin gibi belirtilerim oldu bel ağrısı özellikle akşamları vuruyor bugün bat günüm yarın sabah test yapıcam ben de. Hayırlısıyla Rabbim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba kızlar. Uzuuun süredir kadınlarklubünü takip ederdim üyelik oluşturup soru sormak bilgi alışverişinde bulunmak yeni nasip oldu. 4-5 aydır çocuk istiyoruz. Ve aşırı heyecanlıyız bu süreç gerçekten söylendiği kadar varmış her ay insan hayal kırıklığı yaşıyor. Bu ay adetimden 5 gün önce belimde ve karnımda (rahim bölgesinde) adet sancısı gibi ağrı oldu normalde adetimin 2. Günü ağrım olur. Beyaz akıntım var. Adetime de 2 gün kaldı ama ben dayanamayıp bugün test yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı. Aşırı merak ediyorum hamilemiyim diye. Benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı acaba? Bu arada ara ara karnımda dancı oluyor
Merhaba canım bende bacak ağrısı olmadı hatta yoğun bel karın ağrısı dışında çok göze çarpan bir belirti de olmadı. Biraz akıntım vardı ama yani bazı dönemlerde olan bir akıntı. Ama normalde adet günümde ve devam eden 2. Günümden ağrım olurdu bu ağrı 5 gün önceden başladı ve ara ara kendini hissettirerek adet günüme kadar ağrıdı. Şükür ki hamilelik ağrısıymışMerhaba bacaklarınızda da ağrı olmuş muydu? Benim bu ay sizin gibi belirtilerim oldu bel ağrısı özellikle akşamları vuruyor bugün bat günüm yarın sabah test yapıcam ben de. Hayırlısıyla Rabbim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?