- 18 Nisan 2023
- 37
- 2
- 29
Yok İzmir deyim ben artık kafamı karistirmasam mi diye düşünmeye başladım inanın yaşımda 39 benim onun etkisimi var diye de düşünüyorum.Ben 3 4 akşamdır hiç uyuyamıyordum nidicard sayesinde dün akşam uyudum inanın o bile çok iyi geldi.birde serklaj olduğumuz için enfeksiyon etkiliyor bu kadar olmasamiydim diye bile düşünüyorum.
Yok İzmir deyim ben artık kafamı karistirmasam mi diye düşünmeye başladım inanın yaşımda 39 benim onun etkisimi var diye de düşünüyorum.Ben 3 4 akşamdır hiç uyuyamıyordum nidicard sayesinde dün akşam uyudum inanın o bile çok iyi geldi.birde serklaj olduğumuz için enfeksiyon etkiliyor bu kadar olmasamiydim diye bile düşünüyorum.
Canım serklaj olmasak bebek erken gelir, önlem amaçlı olduk sonuçta operasyonu geçirince sık sık enfeksiyon sorunu yaşatıyor (bu da bir dezavantajı ama elimizden geleni bebeğimiz için yapıyoruz tabi)) doktorun vereceği antibiyotik ve ilaç tedavisi crp senin yüksek değil istersen devlet hastanesinde de bir tahlil yaptır derim bir de dahiliye hekimime muayene olmanı tavsiye ederim güvendiğin bildiğin bir doktor olsun