- 18 Nisan 2023
- 37
- 2
- 29
Kızlar merhaba,erken doğum riskim var tüp bebek ile gebe kaldım .şu an 33+2 haftalık gebeyim. 14.haftamda serklaj operasyonu yapıldı ama şansıma doktorum hastaneden ayrıldı ve başka hastaneye geçti uzun bir süre farklı doktorlarla kontrollerime devam ettim şansıma sürekli kadın doğumcular her ay (İstanbul )İstinye Üniv Medikalpark gop hastanesinde hep değişti . ayrıca servikal serklaj operasyonu geçirdim. Şu an Rahim ağzı kısalığım 25 mm. Haftasına göre rahim ağzı kısalığın iyi dedi doktor artık gebelik takiplerime cerrahpaşada Prof.dr. Altay gezer hoca ile devam ediyorum inşallah doğumumu da Cerrahpaşa Murat dilmenerde yapacağım.30.haftamda erken doğum sancılarım oldu şiddetliydi kasılmalarım Marmara eğitim araştırma Pendik’te müdahale ettiler erken doğum yapmaktan kurtuldum çok şükür ama kasılmalarım çok oluyor diye Altay hocaya muayene oldum ve nidicard 10 mg sabah akşam olarak verdi .çok sık her 15 günde bir idrar yolu enfeksiyonu da geçiriyorum acaba benim gibi E.D.T yaşayan var mı ve kaçıncı haftada doğum yaptınız merak ediyorum tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Hatta şu an idrar yolu enfeksiyonum var CRP 33 olmuş , bronşit de oldum hem üst solunum yolu enfeksiyonuda geçiriyorum alt solunum yolu enfeksiyonu da cabası oldu eklendi idrar yolu enfeksiyonu da var süreci nasıl atlattınız?