Gebelikte sol tarafa dönüp yatmak

Valla ben sağ tarafa yatmayı geçtim gece bir uyanıyorum sırt üstü yatmışım ben de korkmuyor değilim öyle uyanınca ama ne yapayım
Ben o kadar derin uyumayalı 19 ay oldu 18.5 aylık bebeğim var gece sürekli yanında olup olmadığımı yoklar anneee anneee efendim kızım derim ve uyur

7. Aydayım doktora sordum geçen gün. Son aya kadar sağa da yatabilirsin ama son ay sola yat dedi. O yüzden şimdi bir sağa bir sola yatıyorum. Siz de rahat olun.

Son aya kadar iyiymiş Can'ım saolasın
Rica ederim canım. Bende bir sıkıntı olmuyor. Sen kendini rahat hissettiğin sürece istediğin tarafa yat. Annem bana gülmüştü ben üç çocuk doğurdum hepsinde de nerde rahatsam öyle yattım bir şey de olmadı dedi. Haklı aslında. Hatta sağ tarafa yatmak sünnet diye biliyordum ben de hamile kalana kadar :)

Daha cok erken sizin için 5. aydan sonra sola yatmanizda fayda var.Dr.um gece kendini kontrol edemezsin ama uzanırken ,tv seyrederken v.s. soluna yat dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…