Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar doktorum ilk gebeliğimde Bebek için soluma dön yat Bebek daha rahat beslenir demişti . Damarların geçişi anne sola doğru yattığında daha açık oluyormuş. İlk gebeliğimde yattım hep soluma. Bunda yatamıyorum . Takıntısıyım biraz galiba sağıma yatınca bebeğe bişey olacak gibi hissediyorum. Böyle Bi bilgiyle daha önce karşılaştınız mı?
7. Aydayım doktora sordum geçen gün. Son aya kadar sağa da yatabilirsin ama son ay sola yat dedi. O yüzden şimdi bir sağa bir sola yatıyorum. Siz de rahat olun.
7. Aydayım doktora sordum geçen gün. Son aya kadar sağa da yatabilirsin ama son ay sola yat dedi. O yüzden şimdi bir sağa bir sola yatıyorum. Siz de rahat olun.
Rica ederim canım. Bende bir sıkıntı olmuyor. Sen kendini rahat hissettiğin sürece istediğin tarafa yat. Annem bana gülmüştü ben üç çocuk doğurdum hepsinde de nerde rahatsam öyle yattım bir şey de olmadı dedi. Haklı aslında. Hatta sağ tarafa yatmak sünnet diye biliyordum ben de hamile kalana kadar :)
Kızlar doktorum ilk gebeliğimde Bebek için soluma dön yat Bebek daha rahat beslenir demişti . Damarların geçişi anne sola doğru yattığında daha açık oluyormuş. İlk gebeliğimde yattım hep soluma. Bunda yatamıyorum . Takıntısıyım biraz galiba sağıma yatınca bebeğe bişey olacak gibi hissediyorum. Böyle Bi bilgiyle daha önce karşılaştınız mı?
Daha cok erken sizin için 5. aydan sonra sola yatmanizda fayda var.Dr.um gece kendini kontrol edemezsin ama uzanırken ,tv seyrederken v.s. soluna yat dedi.