Gebelikte sol tarafa dönüp yatmak

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.181
103
Kızlar doktorum ilk gebeliğimde Bebek için soluma dön yat Bebek daha rahat beslenir demişti . Damarların geçişi anne sola doğru yattığında daha açık oluyormuş. İlk gebeliğimde yattım hep soluma. Bunda yatamıyorum . Takıntısıyım biraz galiba sağıma yatınca bebeğe bişey olacak gibi hissediyorum. Böyle Bi bilgiyle daha önce karşılaştınız mı?

Genelde hep öyle derler sola yatmak daha iyiymis.
Ama yattigimiz gibi uyanmiyoruz illaki dönüyor uz bence çok sıkıntı yapma bunu beslenmene dikkat et sadece

çok saçma Bi soru oldu galiba ama ne Zaman sağıma dönsem uyanıyorum istemsiz

canım sola yatma durumunu sitede embriyo transferi yaptıran bi arkadaştanda okumuştumm

olduğunca sola yatmaya çalışırsn sende ama arkadaşında dediği gibi yattığımız gibi kalkamıyoruz ki illaki dönülüyor çok takılıp evhamlanma sakın
İnşlh yatabilirim yerimi falan değiştiririm bari. Bebek için. Yapcam bişey yok

Arkadaşlar mümkün olduğunca sola yatmak yeterlidir. Bu kadar evham yapmayın. Sürekli sola yatmak zaten mümkün değil.

İnternette okuduğum kadarıyla sağa yattigimizda damarlar baski yapıyormuş solda ise daha rahat olup bebeğin hem beslenmesi hem hareket etmesi için daha iyi imiş ama zaten sizinki daha minnak zaten rahatsız etmez ilerleyen zamanlarda nasıl rahat edersen öyle yatiyorsun sahsen ben sol ve sırt ustu ancak rahat ediyorum Rabbim hayırlısını versin:)

Küçük ya şimdilik o kadar problem olmaz dimi . Saol Can'ım içim rahatladı

Yok canım birşey olmaz merak etme çok kafaya takma stres yapmamaliyiz yaptık mı açıkçası çocuk hissediyor çünkü bende onun stres olduğunu hissediyorum)
Aynen . Çocuk annem ne saçmalıyor acaba diyordur şimdi

Bende gebeligimde soka yattim hep. İlerleyen aylarda sirt ustu yatamiyorsun sag yada sola yatacaksin. Hep sol olmaz zaten istemsiz donuyorsun. Bide surekli uyaniyorsun zaten aklina geliyo sola donuyorsun. Cogunluk sola yatarsin. Yada yatamazsan gun icinde dinlenirken sola uzanirsin.

Gece daha çok besleniyormuş Bebek. Gündü senin hareketlerin onu uyutuyor sen hareketsiz kalınca afacanlar başlıyor. Kızım gece Bi dk durmazdı sabaha kadar zıp zıp

canım bebek 3 aya geldikten sonra bu geçerli çünkü küçük daha bizimkiler şuan ne tarafa yatarsan yat hissetmiyor

Valla ben sağ tarafa yatmayı geçtim gece bir uyanıyorum sırt üstü yatmışım ben de korkmuyor değilim öyle uyanınca ama ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…