canım sola yatma durumunu sitede embriyo transferi yaptıran bi arkadaştanda okumuştummKızlar doktorum ilk gebeliğimde Bebek için soluma dön yat Bebek daha rahat beslenir demişti . Damarların geçişi anne sola doğru yattığında daha açık oluyormuş. İlk gebeliğimde yattım hep soluma. Bunda yatamıyorum . Takıntısıyım biraz galiba sağıma yatınca bebeğe bişey olacak gibi hissediyorum. Böyle Bi bilgiyle daha önce karşılaştınız mı?
Hadi yaaa. Gerekli bişey demek kicanım sola yatma durumunu sitede embriyo transferi yaptıran bi arkadaştanda okumuştumm
olduğunca sola yatmaya çalışırsn sende ama arkadaşında dediği gibi yattığımız gibi kalkamıyoruz ki illaki dönülüyor çok takılıp evhamlanma sakınHadi yaaa. Gerekli bişey demek ki
İnşlh yatabilirim yerimi falan değiştiririm bari. Bebek için. Yapcam bişey yokolduğunca sola yatmaya çalışırsn sende ama arkadaşında dediği gibi yattığımız gibi kalkamıyoruz ki illaki dönülüyor çok takılıp evhamlanma sakın
hayirla sağlıkla gelsin inşallah darısı bana dualarınızı bekliyorummİnşlh yatabilirim yerimi falan değiştiririm bari. Bebek için. Yapcam bişey yok
Küçük ya şimdilik o kadar problem olmaz dimi . Saol Can'ım içim rahatladıİnternette okuduğum kadarıyla sağa yattigimizda damarlar baski yapıyormuş solda ise daha rahat olup bebeğin hem beslenmesi hem hareket etmesi için daha iyi imiş ama zaten sizinki daha minnak zaten rahatsız etmez ilerleyen zamanlarda nasıl rahat edersen öyle yatiyorsun sahsen ben sol ve sırt ustu ancak rahat ediyorum Rabbim hayırlısını versin:)
Yok canım birşey olmaz merak etme çok kafaya takma stres yapmamaliyiz yaptık mı açıkçası çocuk hissediyor çünkü bende onun stres olduğunu hissediyorumKüçük ya şimdilik o kadar problem olmaz dimi . Saol Can'ım içim rahatladı
Aynen . Çocuk annem ne saçmalıyor acaba diyordur şimdiYok canım birşey olmaz merak etme çok kafaya takma stres yapmamaliyiz yaptık mı açıkçası çocuk hissediyor çünkü bende onun stres olduğunu hissediyorum)
Doğru Can'ım haklısın ğcanım bebek 3 aya geldikten sonra bu geçerli çünkü küçük daha bizimkiler şuan ne tarafa yatarsan yat hissetmiyor
Yani ben öyle biliyorum :) çok araştırma yapıyorum :) Allah kucağına almayı nasip etsinDoğru Can'ım haklısın ğ
Amin Can'ım hepimiz sağlıkla alalım inşlhYani ben öyle biliyorum :) çok araştırma yapıyorum :) Allah kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?