Yani kusura bakmayında, bir suç işliyorsunuz ve bunun farkındasınız, illaki bir nebze olsun içinizi rahatlatacak bir şey arıyorsunuz. Aynı bağımlılığa sahip olmak bile empati kurmak için yeterli değil emin olun. Böyle ahkâm kesmeyin farklı şeylerle sınanırsınız….İçiyorsanız içinde kendinize yandaş ve içinizi rahatlacak aynı şeyi bende yaptım bişe olmadı diyecek insanları aramak ne saçma.
Yani şöyle ben 5 içiyorum ama mesela yakıyorum söndürüyorum, bir sigarayı 3 defa yakıyorumBende eşimle alışmıştım sigaraya çok fazla içiyordum hamile kaldığımı öğrenince doktorumla konuştum günde 3 defa içebilirsin yukarısına çıkma demişti bende kendimi o şekilde şartlamıştım sabah öğle akşam diyeo şekilde zaten az içe içe alışıyorsun bu duruma ve azaltmana yardımcı oluyor sonrasında da tamamen bıraktım sende rutin oluştur ve yapmaya çalış bakalım inşallah işe yarar azaltırsın sende sağlıklı günler
Ay deme deme nolurSenin tüp bebek değil mi bir de
Yapma kuzum, yapma gülüm. İnan ki acısı sonradan çıkıyor. Zaten azaltmışsın, bu iyi bir şey. Alternatif şeyler bul. Tarçın çubuğunu dene bak.Ay deme deme nolurtüp bebek diyabet tansiyon zaten yavrumu kendi bedenimdeki bir sürü sorunla mücadele ettiriyorum. Ya kafayı yiycem vicdan azabından dua edin herkese nolur alsın içimizden şu pisliği ya. Bırakıcam dedikçe aklım onda. Çıldırıyorum
Hahahah deliTarçın çubuğunu sigara gibi üflesen sigara gibi içine çeksen? Bunu bir denesene? Tarçın aromalı sigara fikri güzel bence.
Yani şöyle ben 5 içiyorum ama mesela yakıyorum söndürüyorum, bir sigarayı 3 defa yakıyorumgün içinde bir iki fırt. Bir kerede içmiyorum tüm sigarayı. O şekilde yapsam aralarda gene krize girerim
Tarçın çubuğunun ortası boş ya, nefes çekebiliyorsun. Sen dene bak bir kere. Ben sigarayı öyle bıraktım 5 sene oldu.Hahahah delibi ara çubuk krakerle yaptım. Zaten iki paketten öyle düştüm. Sigara istedikçe çubukla elimi oyaladım. El işine başladım. Kuru meyvelere sardım. Ama yok dahası vallahi yok billahi yok
Ciddi misin. Alayım deneyeyim ne kaybederim ki..Tarçın çubuğunun ortası boş ya, nefes çekebiliyorsun. Sen dene bak bir kere. Ben sigarayı öyle bıraktım 5 sene oldu.
Evet vallahi bak. İstersen ucundan da yakabilirsin birazCiddi misin. Alayım deneyeyim ne kaybederim ki..
Evet vallahi bak. İstersen ucundan da yakabilirsin biraz
Bunun iç rahatlatacak yanı yoktur bin tane yandaş gelse de size içiniz rahatlayamaz zaten rahatlıyorsa daha fena. İçiyorsunuz ok için kimse bişey diyemez,kimse size karışamaz cocuk sizin cocuğunuz ama benim gibi içen daha cok insan varmış içim rahat artık diyemiceksinix zaten zaralı mı zararlı bu kadar basit aldığınız sorumluluğa kimse karışamaz.Yani kusura bakmayında, bir suç işliyorsunuz ve bunun farkındasınız, illaki bir nebze olsun içinizi rahatlatacak bir şey arıyorsunuz. Aynı bağımlılığa sahip olmak bile empati kurmak için yeterli değil emin olun. Böyle ahkâm kesmeyin farklı şeylerle sınanırsınız….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?