Gebelikte mide bulantisi olanlarrrrr :(

Tahmin edebiliyorum 4aylik olsaydi bebislerimiz insaallah ben serum vurduruyorum cok susuz kaldigimda vitaminli metpamidli. Daha gebeligin tadini alamadim dr kontrolleri disinda. Bu aralar bide devamli gobegim seyiriyo hareketlencek herhalde bnmki yavas yavas :)
Serum iyi geliyomu peki bulantıya,bende artık acile koşucam o hale geldim,hareketleniyolarmış zaten bu haftalarda ama hissedilmesi için çok erken,ilk hamileliğimde 16. Haftalarda falan seyirmeler başlamıştı :) çok güzel minik şeyler :nazar:

Serum iyi geliyomu peki bulantıya,bende artık acile koşucam o hale geldim,hareketleniyolarmış zaten bu haftalarda ama hissedilmesii için çok erken,ilk hamileliğimde 16. Haftalarda falan seyirmeler başlamıştı :) çok güzel minik şeyler :nazar:

Cnm biraz faydasi oluyo serumun sivi kaybini dengeliyo en azindan. Dr kontrolunde yaptir serumu ama sonucta ivcine koyduklari ilacin yanetkisi olabiliyo. Hhareketi hissedemeyiz ama o gobek seyirmesi bile guzel :)

19
Cnm biraz faydasi oluyo serumun sivi kaybini dengeliyo en azindan. Dr kontrolunde yaptir serumu ama sonucta ivcine koyduklari ilacin yanetkisi olabiliyo. Hhareketi hissedemeyiz ama o gobek seyirmesi bile guzel :)
. haftalarda falan basliyor hareketleri ve giderek artiyor ... Harika bi duygu kizlar mideniz gecsin inanin hamileligin zevkine varicaksiniz

Benimde çok bulantı var kusma yok çok şükür ama tuzlu çubuklar bakma derecesine geldim artık midem bulanıkca bişeyler yemeye çalışıyorum özellikle çorba. Ekmekle tiksindim yiyemiyorum haliyle de doymuyorum :KK43:

Bende de özellikle sabah bulantıları çok oluyordu. Doktorum Emadur diye bir ilaç kullanmamı söyledi. Arada mecburen alıyorum. Etkili oluyor.

ben 9 haftalık hamileyim çok bulantım vardı doktorum premesis adında içinde vitaminde bulunan bir ilaç verdi bir süredir kullanıyorum ilk başlarda çok iyi geldiğini söyleyemem bazen iyi oluyordum bazen kötü ama sanki bu hafta daha iyi başladım haftaya darısı başınıza.

Benim hala devam ediyorum 12-13. Haftada biter deniliyordu ama hala devam kendi yaptigim hazirladigum şeyleri çok zor yiyorum ama annem yada baskasi hazirladigi şeyleri daha rahat yiyorum

Bnmde gecmedi nerdeeeeeeee gene dun gunluk rapor aldim okula gitmedim ogrencilere ayri uzuluyorum kendime ayri :KK43: sabah 6ceyrekte cikip bibucuk saat yol gidiyorum öğürerek. Hamileligin tadini cikar diyenlerr ben bi tat goremedim daha yemekleri artik ruyamda yiyorummmm :KK43:

Doktorum bana metpamid yazdı,önceki haftalardaki kadar kötü diilim,hafifletti bulantıyı,günde 3'e kadar içebilirsin,bulanmazsa içme dedi günde 1 taneyle idare ediyorum

Inanin mide bulantsndan yaziyi zor yaziyorum.5 bucum hftslikkn basladi kusma ogurme bulanma..herseyden tiksiniyrum ve hersey kokuyor burnuma.sbh ogureek uyaniorum icim disima cikana kdr su oguruyorum.oglye kdr ytiorm.snra elma ayva blki muz aksami ediyorum.ve aclkktn aglirum 6+3 teyim.hla gozumu acamadim mutsuzum..

Inanin mide bulantsndan yaziyi zor yaziyorum.5 bucum hftslikkn basladi kusma ogurme bulanma..herseyden tiksiniyrum ve hersey kokuyor burnuma.sbh ogureek uyaniorum icim disima cikana kdr su oguruyorum.oglye kdr ytiorm.snra elma ayva blki muz aksami ediyorum.ve aclkktn aglirum 6+3 teyim.hla gozumu acamadim mutsuzum..

Aynen ben 14+4teyim bulanti azaldi kusma devam bugun tum gun yattim baygin gibi cok kotuyummmm dayanamicak gibi oluyorummmm hic yemek yiyemicem sanirim artk acliktan baygin haldeyim 3yudum su aldim 5dakka kusma hissiyle bekledm az once :KK43:

Bnde tum gunyattm yatagmi bile toparlayamadm sbh kalkarken ;( knusurkn ogurme gelio.poset dbmde ytiyorm ;( cok zor

Bende sizlerle ayni durumdayim sabah kahvaltiyi esim hazirladi yer yemez yattim ogle yemegi yemedim aksam uzeri affedersiniz kustum simdi yine yatiyorum ne temizlik yapiyorum ne de baska bisey sadece camiş gibi surekli yatiyorum yattigim halde hayat iskence gibi kendimi halsiz bitkin hissediyorum butun bi haftasonu bole gecicek sanirim sonra ise gitme iskencesi :KK43:

ya benim gibi olan var mı evimden eşyalarımdan odalardan yatağımdan perdelerden masadan duvarlardan vs vs. herşeyden midem bulanıyo bakmak istemiyorum hiç biyere evim temiz ama sürekli kokuyo gibi geliyo bana ay çok fena bi durum yemek yapamıyorum buzdolabını açamıyorum

ya benim gibi olan var mı evimden eşyalarımdan odalardan yatağımdan perdelerden masadan duvarlardan vs vs. herşeyden midem bulanıyo bakmak istemiyorum hiç biyere evim temiz ama sürekli kokuyo gibi geliyo bana ay çok fena bi durum yemek yapamıyorum buzdolabını açamıyorum
ah ah o cok kotu bı durum benım ılk gebelıgımde oyleydı buz dolabını acmayla kusmaya kosuyodum bulantı ılac kullanman lazım yoksa baş edemezsın :S Allah yardmcın olsun

Bnde oyleyim cnm evimden tiksindim hatta bi ara esime biraz senin annenlerde birazda bizimkilerde kalalim dedimde olmaz ole dedi arada bi gidioz bizde annemlere gidince sanki orasi temizmiste bizim evde sorun varmis hissine kapiliyorum cok zor be gercekten bu hamilelik bian once hayirlisi ile dogursak bari :KK43:

Bn
Bende seninle ayniyim.gecen hfta 10 gun hastanede yttm.idrardaketon cikti.snra hastaneden cktimaa ama haala yatmadan onceki gibiyim.gunde 2 veya 3 kere cikariyorum.ne yemeliyim bilmiorum dun gece 5 te kustum oluyorum sandim
.cok zor gunler.evin heryrri kokuyor .yiyebildgniz yiyeckleri paylasin arkadaslar.:KK43:((

X