Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Arkadaslar herkesin kolay ulasamayacagi yiyecek isimlerini yazmasak benim dolma yapacak kimsem yok mesela ce canim cok istiyor!Rica ediyorun

Arkadaslar herkesin kolay ulasamayacagi yiyecek isimlerini yazmasak benim dolma yapacak kimsem yok mesela ce canim cok istiyor!Rica ediyorun
Pardon arkadaşım haklisin hakkını helal et düşünemedim gerçekten... herkes açık açık yazınca bende pata kute yazdım dediğin gibi hemen yapılacak bişey değil ...hakkini helal et kusura bakma

Sanirim surekli kacamak yapan benim sabah iki dilim gozleme yedim yarim gozleme yani yaninda zeytin domates salatalik.1 ince dilin tramisu 3 adet kayiiisi 1 kasre cacik ve bir porsiyon turlu yanindada iki dilim ekmek🤦🏻‍♀️uff yine pismanliktan ölüyorum 3 hafta sonra kontrolüm var ve tardida 56yi gormek istiyorum bu sekilde nasil olacaksa😭
Böyle açık açık yazmayalım bidahakine kimsenin canı çekmesin madem kalkıp alamaz yapamaz pastaneler kapalı olur vs

Pardon arkadaşım haklisin hakkını helal et düşünemedim gerçekten... herkes açık açık yazınca bende pata kute yazdım dediğin gibi hemen yapılacak bişey değil ...hakkini helal et kusura bakma
Onemli degil helal olsun.bir anlik soylemis olabilirsiniz.en azindan kolay ulasilamayacak yiyecekleri belirtmeyelim hepimiz icin en sagliklisi

Bu hafta sağlıklı beslenmeleri tamamlayalım,bol proteinli yeni liste paylaşacağım 😉

Kızlar ya bugün bana ne oldu bilmiyorum.5-6 haftadır gayet iradeli bir şekilde diyet yapıyorum.Midem küçüldü zaten canım da hiçbirşey istemiyor.Ama dün akşam canımın istemeyip yemedigim yemeğe bugün öğle uykusundan sonra kalkıp saldırdım resmen. Kendim de şaşırdım.Normalde ben yediğim herşeyi tartıp programa giriyorum porsiyonu aşmamak için.Birakin tartmayı,kaç kaşık yedim onu bile bilmiyorum.Neden böyle oldu ? Ya iştahım açılırsa,diyete devam edecek motivasyonumu kaybedersem?Kilo almaya başlarsam?Çok korkuyorum.Benim 100 gr bile almamam lazım.Gebeligimi tehlikeye atmak istemiyorum

Arada kacamaklar olur sonucta gebesin sen canin cok isteyebilir dizginleyememis olabilirsin kendini 🤗bu cok normal eğer önünü alamazsan sorun gibi bak olaya ki gördüğüm kadarıyla gayet iradelisin 🌸

Arada kacamaklar olur sonucta gebesin sen canin cok isteyebilir dizginleyememis olabilirsin kendini 🤗bu cok normal eğer önünü alamazsan sorun gibi bak olaya ki gördüğüm kadarıyla gayet iradelisin 🌸
Ya iradeliyimdir aslında.Sigarayi bıraktım 1.5 paketten sıfıra düştüm. Kahve tiryakisiydim.Gunde 1 fincanla sınırladım.Ama bugünkü çok değişik birşey oldu korkuttu beni acaba iştahım mi açılıyor diye.Oglumda 25 kilo aldım doktor plesantanin kopmasi gizli şeker yüzünden olabilir kilona diyetine çok dikkat et bu sefer dedi o yüzden bu kadar temkinliyim

Ya iradeliyimdir aslında.Sigarayi bıraktım 1.5 paketten sıfıra düştüm. Kahve tiryakisiydim.Gunde 1 fincanla sınırladım.Ama bugünkü çok değişik birşey oldu korkuttu beni acaba iştahım mi açılıyor diye.Oglumda 25 kilo aldım doktor plesantanin kopmasi gizli şeker yüzünden olabilir kilona diyetine çok dikkat et bu sefer dedi o yüzden bu kadar temkinliyim
kuzum iki gündür benim de iştahım acayip açıldı. senin listeye sadık kalmaya calısıyorum ama dondurma yedim ayıptır söylemesi ve bayram şekerlerinden de atıştırdım. Zaten normal hayatımda abur cuburla yaşasam yok demem. Fakat yemek yemek istiyorum. Cips çikolata çekmiyor canım. Karnımı doyurmak istiyorum onda da bugün pirinç yedim mesela :KK43: ama senin tavsiyen üzerine kalori hesabı yapmaya çalışıyrum.
bence su dönemler bulantısı olmayan bizlere iştah olarak geri geliyo eheheh.

kuzum iki gündür benim de iştahım acayip açıldı. senin listeye sadık kalmaya calısıyorum ama dondurma yedim ayıptır söylemesi ve bayram şekerlerinden de atıştırdım. Zaten normal hayatımda abur cuburla yaşasam yok demem. Fakat yemek yemek istiyorum. Cips çikolata çekmiyor canım. Karnımı doyurmak istiyorum onda da bugün pirinç yedim mesela :KK43: ama senin tavsiyen üzerine kalori hesabı yapmaya çalışıyrum.
bence su dönemler bulantısı olmayan bizlere iştah olarak geri geliyo eheheh.
Evet ya hiç bulantım yok benim de..Hormon değişikliğinden oluyor bunlar işte.Yoksa bugüne kadar tek kaçamağım yok.Umarim motivasyon kaybı olmaz.Saglikli beslenmeyi bitirelim yeni listeye geçelim birbirimize destek oluruz 😞

Evet ya hiç bulantım yok benim de..Hormon değişikliğinden oluyor bunlar işte.Yoksa bugüne kadar tek kaçamağım yok.Umarim motivasyon kaybı olmaz.Saglikli beslenmeyi bitirelim yeni listeye geçelim birbirimize destek oluruz 😞
inşallah kaybolmaz.
dürüst olmak gerekirse ben senden feyz alıyor ve bir gün kaçamak olsa bile listeye devam edeceğimize inanıyorum.
kafada bitiyor herşey. iki gündür ufak ufak yürüyüş de yapıyorum. yasaklardan dolayı bahçemizde öyle 1 km ancak yürüyorumdur dolana dolana :) ama en azından hareket oluyor.
biz bu işi başaracağıııız:)

inşallah kaybolmaz.
dürüst olmak gerekirse ben senden feyz alıyor ve bir gün kaçamak olsa bile listeye devam edeceğimize inanıyorum.
kafada bitiyor herşey. iki gündür ufak ufak yürüyüş de yapıyorum. yasaklardan dolayı bahçemizde öyle 1 km ancak yürüyorumdur dolana dolana :) ama en azından hareket oluyor.
biz bu işi başaracağıııız:)
Benden feyz aldığını söylemen iyi oldu ben de ayağımı denk alırım böylece 😀 Sorumluluk seysi 😎Akşam sadece ayran ve elma yiyerek öğlen yaptığım kaçamağı telafi edeceğim.Haftada 1 liste degisince motivasyon tazelenir yaparız arslanız kaplanız evet evet öyleyiz 😍😎

Hehehe azimli kızlar süpersiniz valla mide bulantısı iştahsızlık olmayınca haklisiniz insan yemek istiyor benim gebe kalmadan önceki sıkıntımda yeyip yatıyorum elimde telefon fink fink 🤳hareket azdı ne kadar akşamları sabahlari yurusemde fayda etmiyordu .sanirim metabolizmamda yavaşladı 1 yılda 10 kilo aldim nerdeyse ve kackere vermeye calistim🤦‍♀️Şimdi nolacak bilmiyorum 🙄

Bugün hafiften bulantım var. Ya üşüttüm, ya da hormonlar yükseliyor..

X