- 26 Nisan 2010
- 792
- 946
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #5.241
Bebek olmuş 680gr ben almışım 4,5kgbir haftada 2 kg almış bi insan olarak.. gördüm ve arttırıyorum
Ben çarşamba yazmıştım canım 68.9 ama yarından itibaren 31.haftama giricem hayırlısıylaMerhaba kizlar iyi akşamlar. Yarin akşam için bilgisayar bulabildim. O yüzden yarına kadar güncel kilolalari yazabilirseniz sevinirim
İyi akşamlar canım, 98.5la doğuma girdim güncel kilom 86.3Merhaba kizlar iyi akşamlar. Yarin akşam için bilgisayar bulabildim. O yüzden yarına kadar güncel kilolalari yazabilirseniz sevinirim
Ben ilk hamileliğimde 17 kilo almıştım canımÇok iyiymiş canıminsallah bende bu kadar az kiloyla bitiririm hamileliğimi. Gerçi senin daha iki ayin var ama olsun çok fazla almazsin. Ben ilk dogumumda ilk aylarda almıştım bu kiloyu
Bende de tam tersi oldu bu gebeligimde bulanti oldu. Iki kilo verdim basta. Umarim çok kilo almadan bitiririz bu süreci.Ben ilk hamileliğimde 17 kilo almıştım canımama bu çok farklı geçti bende ilk 5 ay bulantı kusma mahvetti beni ilkinde onu yaşamamıştım zaten midem bulanacak psikolojisiyle yediğime içtiğime çok dikkat eder oldum onun etkiside çok oldu tabi
slvlovehmt Merhaba, bu ay uçarcasına bir kg alımıyla 62 güncel kilom bir insan nasıl 1 ayda 4-5kg birden alabilir
Ben hamileyken 25 27 kg almış iki hamileliğinde de bir insan olarak saygı duruşu mide me arkadaslarbir haftada 2 kg almış bi insan olarak.. gördüm ve arttırıyorum
İnşallah canım.bakalım ben 2 ayda ne kadar alıcam onu merak ediyorumBende de tam tersi oldu bu gebeligimde bulanti oldu. Iki kilo verdim basta. Umarim çok kilo almadan bitiririz bu süreci.
Ilk hamileliğimde bende 23 kilo almistim. 10 u bana hediye olarak kaldiBen hamileyken 25 27 kg almış iki hamileliğinde de bir insan olarak saygı duruşu mide me arkadaslar
merhaba bizim doğum günümüz cok yakın ... Kac kilo almak gerekiyormus. bEnde 23 haftada gittim 520 gr dı bende 4 kilo almıstım.Bebek olmuş 680gr ben almışım 4,5kgDoktor kısıtlama getirdi önümüzde ki kontrole kadar en fazla 1,5kg alabilirsin dedi benim hedefim ise vermiş olmak başarabilirsem
Insallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruzİyi pazarlar.. düne göre +700 gr artışla bugünkü kilom 69.9 . Umarım bi dahaki bildirimimi doğurmuş olarak yaparım
Merhaba, kg konusu kişiye göre hamile kaldığınız kiloya göre değişir. Siz kaç kg ile hamile kaldınız bilemiyorum. Ben 54kg ile kaldım normalde 5.aya kadar azar azar kg aldım son kontrolden önceki kontrolde 59kgdum ve gayet iyi ilerliyordummerhaba bizim doğum günümüz cok yakın ... Kac kilo almak gerekiyormus. bEnde 23 haftada gittim 520 gr dı bende 4 kilo almıstım.