- 18 Ağustos 2020
- 646
- 537
- 26
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #5.221
Evet benim içinde yavrumun sağlığı önemli Öperim hemde çok çokCanım çok sevindim.Olsun doğumun şekli olmaz önemli olan sağlıkla kavuşmuş olman ..Çok şükür.Minik kuşunu bizim icin de op
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim içinde yavrumun sağlığı önemli Öperim hemde çok çokCanım çok sevindim.Olsun doğumun şekli olmaz önemli olan sağlıkla kavuşmuş olman ..Çok şükür.Minik kuşunu bizim icin de op
Sağol canım amin inşallahÇok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin
bir haftada 2 kg almış bi insan olarak.. gördüm ve arttırıyorumslvlovehmt Merhaba, bu ay uçarcasına bir kg alımıyla 62 güncel kilom bir insan nasıl 1 ayda 4-5kg birden alabilir
Yönetici hala aranıyor malesef. Inanin tabloyu güncellemeyi bende çok istiyorum. Gruba yazdım yeni yönetici için bir kişi bile cevap vermedi. Bilgisayarı şu an için bulamıyorum malum karantina olaylari. Karantina bittikten sonra bir arkadaşımdan rica ettim bilgisayarindan güncelleyeceğim. Ayrıca gruptan çıkmanızı neden isteyelim. Uslübunuz biraz sert olmuş sankislvlovehmt archimom merhabalar, tablo güncellenemiyor, slvlovehmt birisini bulabildiniz mi acaba devredecek ? sonuçta şuan yönetici sizsiniz ve gönüllü olarak aldınız. bi çözüm bulmanız gerekiyor. daha grubun daha aktif olması İçin yönetici değişti ama siz çok daha aktiftiniz archimom. Gruptan çıkmamız mı isteniyor bilemiyorum .
Merhaba sevgili M myjourney Olur mu öyle şey Ben grubu bırakmak zorunda kaldım inanın hiç zaman ayiramiyorum.Bilgisayari olan bir gönüllü alsa keşke ya da yeni yoneticimiz bilgisayar bulabilse.Liste bilgisayar olmadan güncellenmiyor malesef..Bu kadar güzel bir gruba yazık olmasaslvlovehmt archimom merhabalar, tablo güncellenemiyor, slvlovehmt birisini bulabildiniz mi acaba devredecek ? sonuçta şuan yönetici sizsiniz ve gönüllü olarak aldınız. bi çözüm bulmanız gerekiyor. daha grubun daha aktif olması İçin yönetici değişti ama siz çok daha aktiftiniz archimom. Gruptan çıkmamız mı isteniyor bilemiyorum .